Viime viikonloppu

perjantai 30. elokuuta 2013


Moi! Viime postauksessa kerroin, että mulla on muutamia vanhoja kuvia tallessa viime viikolta ja tässä taitaakin olla viime lauantailta pari kuvaa. Joonas oli meillä yötä joten sain sen taas houkuteltua kuvaamaan mua kun heppailin. Laitoin Voiton valmiiksi ulkona, koska Joonas ei voi tulla talliin allergiansa vuoksi. Oli todella ihanan lämmin päivä ja jouduinkin miltei heti heittämään hupparin pois päältä. Ihanaa kun tälläisiä lämpimiä päiviä on vielä!



 Tää oli mun mielestä niin ihana kuvasarja!  Ulkona on jotenkin paljon kivempi laittaa hevonen, varsinkin hyvällä ilmalla. Kaikki pöly lähtee tuulenmukana pois eikä jää pyörimään ja pian laskeudu uudestaan Voittoon. Hepatkin nauttii kun saa olla vain yhdestä narusta kiinni ja roikottaa päätä miten sattuu. Voitto yleensä nukkuu silmät puoliummessa kun laitan sitä valmiiksi pihalla.

 
Muiden kuvien ottaminen alkaa jo onnistua Joonakseltakin, mutta liikkuvan hevosen kuvaaminen onkin asia erikseen. Ja onhan se oikeasti vaikeaa, välillä ei itsekkään saa kun muutaman onnistuneen kuvan oikeasta vaiheesta hevosen liikettä. Mulla on koko tän viikon ollut vähän huono fiilis ratsastaa. Ennen tätä parhaillaan menossa olevaa huonoa kautta oli tosi hyvä kausi, jolloin Voitto toimi erinomaisesti. Nyt en saa sitä millään ratsastettua oikeaan kierrokseen hyväksi. Ja kun tiedän oikean olevan huono, vaikuttaa mun oma fiilis, asenne ja ratsastus siihen varmasti myös. Hetken taisteltuani ja turhauduttuani, koitin muuttaa oman asenteen. Menin ihan normaalisti en kokoaikaa vaatinut Voittoa täydelliseksi vaan ratsastin rennosti kuten toiseenkin suuntaan, pikku hiljaa Voitto alkoi taipua ja myödätä kuten halusinkin. Ongelmahan ei siis ole peräänannon tai muodon kanssa, vaan kropasta asti taipumisen. Olen koittanut nyt tuon onnistumisen jälkeen ratsastaa samalla tavalla muinakin päivinä ja homma sujuu paljon paremmin mitä sellaisella nyt heti kaikki täydelliseksi -asenteella. Eilen tein muuten paljon siirtymisiä, jotka on ollut meille vaikeita. Voitto laahaa alaspäin siirtymisissä eikä pysähdy heti kun pyydetään. Tein 30minuutin aikana varmaan sata siirtymistä ja alkoihan se pikkuhiljaa toimia. Ongelmiin ei auta kun treeni, pitäisi vaan uskoa se ja treenata sitäkin ahkerammin.
 
Ratsastuksen jälkeen Joonas halusi ihan välttämättä lanata kentän. Se purki kentällä olevat esteetkin, jotta pääsee ajelemaan mönkkärillä..:D Tänään on muuten estevalkku josta tulee varmasti postausta, jos Sini vain jaksaa kuvailla. Viikonloppuna tai ensi viikolla on toiseen blogiini tulossa myös myday, jota on täälläkin paljon toivottu.

78 kommenttia

  1. Kiva postaus! Ihan hyviähän nuo kuvat oli:)

    VastaaPoista
  2. Kerrankin ekojen joukossa :DD Mutta kiva postaus ja kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  3. Juu tee my day niit on nii kiva kattoo ku osaat tehä nii hyvi niit videoit :3

    VastaaPoista
  4. Voitko tehdä, näin teen ulkoasuni postauksen? Se ois tosi kiva koska ite en osaa näitä niksejä

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ja hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus ja kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  7. Voiko hevosen ostaa 15 v ?:) tai siis kysyn siihen vaan sun mielipidettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kait sen ostaa silloin kun on tarpeeksi kokemusta ja on valmis hoitamaan hevosta säällä kuin säällä .... Anteeksi kun kysyit tiialta ja mää vastasin ..... Oli vaan pakko sanoa oma mielipide

      Poista
    2. Riippuu ihan tasosta, me saatiin hepat 11v kun vanhemmat oli täysillä mukana. 15v voi melkein yksin jo kantaa vastuuta hevosesta:)

      Poista
  8. Kiva postaus:) ja oot tosi kaunis, samoi Voitto:)

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus♥ Kiva jos teet mydayn:)

    VastaaPoista
  10. Oii miten kivoja kuvia! Ja hahaa mönkkärillä ajo on parasa heti rstsastuksen jälkee:D

    VastaaPoista
  11. Yleensä kun lueskelen postauksiasi kommentteja on tullut vähän yli sata. Nyt oli vaan 22. Tietysti kommentteja tulee varmasti tälläkin aikaa kun kirjoitan.

    VastaaPoista
  12. Lol luulin, et tossa mönkkärikuvassa oli isäs XD

    VastaaPoista
  13. Eikös Joonakksella ollu se heppa allergia vai muistanko väärin??? Mun hevosen kuvia löytää sivustolta marikav.kuvat.fi kansiosta lipi. Olis kiva jos menisit kattoon. Kuvissa minä olen selässä/vieressä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisit EDES lukea postauksen ensimmäisen kappaleen !

      Poista
  14. Pakko kysyy et mistä lataat sun puhelimeen taustakuvia? Se oli ihan sika hieno se "taustakuvani" siin toivekuvapostauksessa

    VastaaPoista
  15. Joonashan on kehittynyt noissa kuvien otossa :----) Ihana postaus taaaaas kerran !

    VastaaPoista
  16. Monta vuotta Joonas on ?(: olis kiva jos vastaisit (:

    VastaaPoista
  17. Voiko teijän hepoilla mennä tunnille? Siis että pidättekö tunteja Lillillä ja Voitolla? Paljon yksi tunti maksaa? :)

    VastaaPoista
  18. Onko teillä joku maataloyskaupasta ostettu lana vai ootteko itte väsertäny? Jos on itte tehty niin mistä/miten tehty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tehty, en muista mitö toi on mut jotain sellasta reikästä ritilää:D?

      Poista
  19. Tosi kivoi kuvii ja meen huomen ratsastamaan !

    VastaaPoista
  20. voisitko tehdä esim Horzen ja Hööksin syys/talvi mallistoista kollaaseja joita teet esim KL:n vaatteista, sillä ei kaikilla ole varaa ostaa KL:n tuotteita, ja olisi muutenkin kiva nähdä mitä mieltä itse niistä olet? :)

    VastaaPoista
  21. Kiva postaus ja mun mielestä Joonas kuvaa hyvin! :)

    Hienolta se Voitto näyttää ♡ Odotan innolla mydayta! :)

    VastaaPoista
  22. Voi voi, toi 100 siirtymistä puolessatunnissa kuulosti liian tutulta.... Tänään mun yp hepalla oli joku huonopäivä kun jouduin pysähtelee kahdenmetrin välein että se tajus ettei saa steppailla ja peruutella ittekseen ku pyydetään pysähymään.. D:

    VastaaPoista
  23. Paljonko Vote ja lilli makso ? ja millon tulee seuraava postaus ? hyvii kuvii!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiia ei kerro hevosten hintoja, koska ne eivät meille kuulu:) ja luulisi että seuraava postaus tulee lauantaina tai sunnuntaina koska tiia postaa lähes päivittäin.

      Poista
  24. Mää niin tykkään tästä sun blogista! Tää on ihan varmasti mun lempiblogi ja oon aina ihan mielissään jos oot postannu! Tykkään hirveesti sun tavasta postata ja postaat niin usein :)
    Mua harmittaa ko en lukenu tätä blogia sillon ko alotit ko alotin vasta viime vuonna varmaan.
    Mutta voihan niitä vanhoja postauksia nytkin lukea. :D
    Onko Sini innostunu taas ratsastuksesta? :)
    Mutta tähän päätän kommenttini :P

    VastaaPoista
  25. Kiva postaus! Odotan mydaytä innolla

    Nellan ponielämää
    Voitko käydä kurkkaamassa?

    VastaaPoista
  26. Kiva postaus!!:) Voisiksä tehä sellasen postauksen sun ja Voiton kehityksestä? (:

    VastaaPoista
  27. Mietin vaan et tuntuu varmaan turhalta vastata miljooniin "kiva postaus, hyvät kuvat" kommentteihin :D ihmiset keksikää mielekästä sanottavaa! Juu tääki vähän turha kommentti mutta yleensä kommentoin jotain järkevää, kameran asetuksista tai mielipiteitä johonkin tms

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä vähän tympii, mutta parempia ne kun ei kommentteja ollenkaa:)

      Poista
  28. Tämä ei nyt liity mitenkään postaukseen, mutta muistelisin sun asupostauksista että sulla on aika monet BikBokin housut? Olisin menossa kauppakeskukseen missä on BikBok kun omalla paikkakunnalla ei sitä ole, tarkoituksena ostaa mustat farkut. Onko ne pysynyt sulla hyvinä? Tärkeintä olisi etteivät paljon venähdä, vero modan sun muiden vähän halvemmat farkut on alkaneet pussittaa tosi törkeen näkösesti polvista, reisistä ja pakaroista parin kuukauden käytön jälkeen vaikka olivat ostaessa tosi kireät.. BikBokin housuja en ole koskaan kokeillut, jos onnistais niiden kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On olleet ihan hyviä, jopa yhdet 20e farkut on kestäneet pitkään. Tällä hetkellä tykkään enemmän Dr. Denimeistä:)

      Poista
  29. tuleehan tohon myday- videoon heppajuttujaki vaikka tulee toiseen blogiin ?

    VastaaPoista
  30. Hei! Mistä ootta ostanu teiän esteet ?

    VastaaPoista
  31. Onks Joonas sun poikaystävä vai ootteks vaa kavereita? :)

    VastaaPoista
  32. Vilutin.blogspot.fi kiitän tuhannesti jos joku käy katsomassa <3

    VastaaPoista
  33. Voisitko jossain vaiheessa laittaa estevideoita sinusta ja voitosta? Niitä on aina mukava katsella.

    VastaaPoista
  34. P.S. blogini on www.poniratsastajanelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  35. aaww Voitto ja Lilli on aivan ihania:)<3 tosi kiva blogi!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.