Horse Show 2015: Uutta ohjelmaa ja alelippuja!

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015


Minä saan tänäkin vuonna kunnian tehdä yhteistyötä Horse Shown kanssa. Mun mielestä on ihan mielettömän hienoa, että tällaiset tahot haluavat tehdä yhteistyötä bloggaajien kanssa! Mukana on tänä viime vuoden kattausta enemmän bloggaajia, joten tulette varmaan lukemaan muistakin blogeista Horse Show juttuja jo näin hyvissä ajoin.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Suomessa vuoden ykköshevostapahtuma on Horse Show. Kilpailutasoltaanhan se onkin sitä ihan ehdottomasti, kysyi keneltä tahansa, mutta mielestäni sen kaikilta muiltakin osin ykkönen varsinkin tänä vuonna! Mukaan on nimittäin liitetty asiantuntijatapahtuma hevosten hyvinvoinnin ja hevosurheilun ympärillä, 4YourHORSE -tilaisuus. Luentoja ja live-esityksiä sisältävä tilaisuus pidetään Helsingin Jäähallissa 20.10., itse Horse Showhan on 22.-25.10. Siinä mielessä harmi, että tapahtuma on noin erillään, vaikka lähekkäin ovatkin. En nimittäin oikein houkuta viettää noin montaa yötä hotellissa, mutta katsotaan mitä keksitään!

Viime vuonna pääsin kurkistamaan kulisseihinkin!
Voisin sanoa, että Horse Show ehkä itsessään on enemmän kilparatsastajille ja kilparatsastuksesta kiinnostuneille. Siksi onkin huippua, että saman tapahtuman yhteydessä tarjotaan nyt jotain myös toisesta ääripäästä kiinnostuneille. Päivän päätähti on yksi maailman arvostetuimmista hevoskouluttajista, Dr. Andrew McLean Australiasta. Mukana ovat myös maamme hevoskouluttajista eläinnäyttelijöiden kouluttajana tunnettu Tuire Kaimio ja lännenratsastaja Kari Vepsä. Lipunmyynti tähän tapahtumaan alkaa 5.5. Lippupalvelussa ja jokaisesta myydystä lipusta menee euro myöhemmin valittavaan hevosen hyvinvointiprojektiin. Ihan huippua, eikö?

Palaan varmasti myöhemmin vielä itse Horse Showhun, mutta tässä postauksessa pakko mainita huhtikuun mega tarjouksesta: Sunnuntain kokopäivälippu vain 69 euroa! Shoppailemaan pääset tästä. Sunnuntainahan tosiaan hypätään mm. Longines FEI World Cup Jumping 160 cm. Siellä pääsee bongailemaan maailman parhaita esteratsastajia, ketkäköhän tulevat tänä vuonna?

Kuinka moni odottaa jo itse Horse Showta tai uutta 4YourHORSE -päivää?

29 kommenttia

 1. Tosi kiva kun näitä postauksia tulee jo näin kauan etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo nyt loppujen lopuksi pitkä aika ole, voi tietenkin teistä pikkutytöistä tuntua ikuisuudelta vähän yli kuukausi :DD

   Poista
  2. siis siihenhän on yli 10 kuukautta?:D

   Poista
  3. Mun matikalla ainakin 6 kuukautta? :DD

   Poista
  4. Joo siis tosiaan yli 6.. Sekoilin kun sen kuukauden numero on 10 ;)

   Poista
  5. Näin suoraan sanottua. Oletteko te oikeesti näin tyhmiä. Ensimmäinen ano, ainakin omastamielestä tarkoitti että lippujen myyntiin on 1 kk. Ei horse showhun.

   Poista
 2. tosi kiva kun saa alennusta vraan yllä heti !

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!:) Mä ootan jo tosi paljon Horse show:ta kun onhan se jo jokavuotinen "perinne".:D Viime vuonna näin kaverini kanssa sut ja Pinjan siellä just kun oltiin lähössä sunnuntaina.

  VastaaPoista
 4. Oot paras bloggaaja jonka tiedän

  VastaaPoista
 5. Koska tulee videota Pinjan kanssa ?

  VastaaPoista
 6. Koska teette muunkin videon kuin valmnmennusvideon? Koska ne ovat tylsiä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ei voi miellyttää valitettavsti, kuvaan kyllä muuta heti kun sopiva hetki tulee!

   Poista
 7. Kuulostaapas mielenkiintoiselle myös näin ''harraste hevosen'' omistajan korviin! Mukavaa, että tarjontaa on laajennettu myös tällaisillekkin osa-alueille. :-)

  VastaaPoista
 8. Kannattaa tsekata selainen kun airbnb.com! Jos löytyisi sieltä joku asumus Shown ajaksi halvemmalla. :)

  VastaaPoista
 9. Pääsisinhän mäkin horse shown! Mut aika ei riitä :D Ootko jo ratsastellut Voitolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, miten sulla nyt jo näin täynnä kalenteri ;) Ja olen onneksi!

   Poista
 10. Olitko Tampereen hevosmessuilla?:(
  Ettiskelin sua ja olin innoissani et nään sut..

  VastaaPoista
 11. Siis voiko tuolla sitten ostaa paikanpäältä lippuja? Ja pääseekö yhdellä lipulla niiku kattoo kaikkia niitä ohjelmia mitä siel on? Xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ihan varma, mun mielestä saa :) Siellä on koko tapahtuman lippuja ja sit on eri näytöksiin.

   Poista
 12. Tuleeks lippu-arvontaa? 😍😊

  VastaaPoista
 13. Miten saa kuvista valkoiset reunat pois? Kiitos tuhannesti jos osaat auttaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan tosta apua: http://www.nohomewithoutyou.com/2013/03/blogger-vinkki-kuvien-reunat-ja-blogin-varjostukset-pois/

   Poista
 14. minkä kokonen sun turvaliivi on?

  VastaaPoista
 15. Tosi innolla ootan horse showta! Olin viime vuonnakin siellä hyppäämässä itse ja tänä vuonna hyppään taas:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.