Joulukuun ensimmäinen

tiistai 1. joulukuuta 2015

Tänä vuonna ei tullut perinteistä joulukalenteria, sillä mulla ei vaan yksinkertaisesti ollut aikaa sitä valmistella. Syksyllä vielä suunnittelin luukkuja innoissani, mutta sitten yhtäkkiä olikin joulukuu eikä yhtään luukkua suunnitteluastetta pidemmällä. Yksi ongelma oli myös se, että tuntuu, että olen kaikki mahdolliset erikoispostaukset jo keksinyt. Yksi haaveeni oli tehdä joulukalenteri, joka olisi täynnä arvontoja, kuten monessa lifestyleblogissa. Mutta sekin sitten jäi kun 24 yhteistyökumppanin etsiminen olisi ollut hevospiireissä hiukan liian iso työ, eikä pienet oma ostamat lahjat mielestäni ole ihan sitä mitä haluaisin koko joulukuun ajan teille arpoa. Ehkä tämäkin vielä joskus toteutuu, kun tarttuu toimeen tarpeeksi ajoissa ;)

Nyt voidaan kuitenkin muistella vähän menneiden vuosien kalentereita. Tässä mielestäni kahdeksan onnistuneimpaa kalenterin luukkua, jotka ovat jopa toisen katselukerran arvoisia, mutta kurkata kannattaa varsinkin jos on uusi lukija! Muistatteko muuten nämä kaikki jutut, onko joku lukenut jo vuoden 2011 joulukalenteria?

1. Vuoden 2013 kalenterista löytyi neliosainen joulusarja, joka kuvattiin Vekin ja Lokin kanssa. Kuvaaminen oli hirveän hauskaa ja tähän tuli panostettua aikaisempia videoita enemmän. Kaikki jaksot näet alla olevalta soittolistalta.

2. Toisena suosikkina toisen joulukalenterin yli 10 osainen sarja, jota katsoessa saa kyllä hävetä silmät päästään.. No, onhan tuosta jo kolme vuotta aikaa ;) Tykästyitte kovasti Irmeli-hahmoon, joten teimme tähän Vekin ja Lokin kanssa jatko-osan kesällä. Se löytyy täältä.3. Vaikka tämä ei varsinaisesti joulukalenterissa ollutkaan, sillä viime vuonna en sellaista tehnyt, niin tämä on silti ihan ehdoton lahjavinkki omalle hepalle! Tein nimittäin omakeksimällä reseptillä hevosille nameja, josta ne tykkäsikin tosi paljon. Ohjeen videon kera löydät täältä.


4. Vanhoja valokuvia on ihana selailla ja tähän postaukseen kuvasin vanhoja valokuva-albumeita vuonna 2012. Tälläisen voisin tehdä toistekkin, kuvia nimittäin riittää!


5. Minna on vieraillut kahteen otteeseen meidän joulukalenterissa kertomassa ammattilaisen näkökulmasta klippauksesta sekä hieronnasta. Molemmat jutut ovat yhä edelleen ajankohtaisia ja niissä on paljon informaatiota. Klippausjutun voit lukea tästä ja hieronnasta kertovan jutun tästä.


6. Yksi kaikkien aikojen hauskimmista videoista, siis tekemisvaiheessa, on ollut meikki silmät sidottuna. Tehtiin molempien blogeihin omat versiot ja alla näette version, jossa mä teen Pinjalle meikin silmät kiinni. Pinjan meikki mulle löytyy täältä.


7. Joulusiivous on ollut joulun aikaan yksi kaikkien aikojen toivotuimpia videoita tämän vuonna 2011 tehdyn videon jälkeen ja toteutettiin sitten sama idea uudelleen vuoden 2013 joulukalenterissa. Kultasiko aika muistot vai oliko tuo vuoden 2011 video oikeasti muka niin hyvä mitä teidän toiveista voisi käsittää..;D Alla oleva upotettu video on siis se uudempi versio pari joulua sitten.


8. Yksi hyödyllisimpiä vinkkejä bloggaaville lukijoilleni talven varalle tuli esitettyä vuonna 2012. Helppo tapa saada kuviin paljon valoa oikeastaan millä tahansa ohjelmalla. Tarkat ohjeet löytyy täältä.Ihanaa joulukuuta kaikille!
Nyt voi esittää toiveita joulukuun postausten suhteen, jotain erikoista nimittäin teille voisin väsäillä!

24 kommenttia

 1. Voitteko tehdä joulusiivous videon tänäkin vuonna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan tätä toivetta! :)

   Poista
  2. Mäki komppaan:) oli ihan sika kiva kattoo varsinki oisko ollu 2011 olo ihan paras. En tiiä mikä siinä muuttu niin paljon siinä uuemmassa mutta vanhempi oli mun mieleen.
   <3Matti

   Poista
 2. Voisit laittaa jonkun arvonnan. Ja mustakin on ihana selailla vanhoja kuvia vaikka tulee kyynel silmään. Katsoessani minun ja edesmenneen hevoseni kuvia. Mutta silloin uusi hevoseni lohduttaa. Tästä tuli vähän liikkis. Mutta sellaista elämä on?

  VastaaPoista
 3. Videopostaus? Voitko tehdä lahjojen esittelyn?

  VastaaPoista
 4. Joulusiivous ja paljon mydayta ja videopostauksia ja kuinka tehdä erilaisia Bannereita Gimpillä!

  VastaaPoista
 5. Teettekö jotai erikoista jouluna? Jos teette ni voisitko tehdä siitä postauksen? Ja joulusuiivous ois kans kiva

  VastaaPoista
 6. Joulusiivous ja videopostaus!

  VastaaPoista
 7. MydayMydayMyday!! :D

  VastaaPoista
 8. Miks lemmikkiblogeissa ei tapahdu mitää edes joulukuussa??? Onko pikkasen kuollu mesta.. Turhaa teit.. Harmittaa bloggaajienne puolesta, ei oo tapahtunu mitään koko aikana :(

  VastaaPoista
 9. Mä oon kattonu ton joulukalenteri 2012 varmaa miljoona kertaa, koska se on niiiiiiin hyvä! :D Ekan kerran katoin sen sillon kun se tuli youtubeen ja näytin siskollekki, joka ei edes hirveästi hevoset kiiinnosta, mutta siitä teijän joulukalenterista se tykkäs ihan sairaasti ja on myös kattonu monet kerrat sen. Vielä joskus 2012 olin teijän suuuuuri fani ja oon kyllä edelleenki! :)

  VastaaPoista
 10. tallin joulusiivous olis tosi kiva :)

  VastaaPoista
 11. Tehkää jouluaattona pitkä videopostaus

  VastaaPoista
 12. Hirmu vähän tulee kommentteja tänne. Harmi 😞. Ennen oli kiva lukea tätä ja kirjoittaa tänne. Täällä tapahtuu enää niin vähän, Tiia kirjoittaa vähän, lukijat vähemevät, kuin myös kommentoijat. Täytyy ryhtyä etsimään muuta blogia. Kiitos tämä on ollut kiva blogi.

  VastaaPoista
 13. Ku sul on kaks blogia ja postaat molempiin nykyää ihan tosi vähän, nii miks et poista esim lifestyle blogia? Niin tännekkin saatttaisi tulla enemmän postauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiialla on muutakin elämää kun blogit ja luulen että jokaiselle ihmiselle tulee välillä ispistauko (Tiialla saattaa olla muita syitä mutta kuitenkin...) Meidän lukijoiden putää vain ymmärtää ettei Tiia voi joka keskiyö ruveta kirjoittamaan jotain postausta sen jälkeen kun on hoitanut talli-, koti- ja kouluhommat. Jokainen meistä on ihminen eikä kelläjään ole mitään taikavoimia että jaksaisi kaikki palapelin palat liittää palapeliin! Bloggaajilla on muutakin elämää niinkui Tiia ja muut järkevät ihmiset ovat sanoneet :) Enkä tarkoita että kaikki mun tässä luetellut syyt olisivat niitä Tiian, mutta ne olivatkin vain esimerkkejä :)

   Poista
 14. Blogisi taso on kyllä laskenut harmittavan paljon :(

  VastaaPoista
 15. Olisi pitkästä aikaa kiva semmonen video missä hoidatte hepat ja meette ratsastamaan:)!

  VastaaPoista
 16. Mulla ei ole tällä kertaa mitään ideoita mutta odotan jo innolla mitä jouluteemaisia (?) videoita ja postauksia väsäilet :) Kävin äänestämässä blogiasi tuolla sivulla mihin on linkki ylempänä :) Oli tosi vaikeaa valita sun ja Aadan blogin väliltä sillä olen molempia seurannut yli 3 (mahtavaa) vuotta <3

  VastaaPoista
 17. Olen niin kateellinen teille kun teillä on omat hevoset. Olen itsekin heppa tyttö ja haaveilen omasta hevosesta. Olette niin onnekkaita siis sinä ja pinja😊

  VastaaPoista
 18. ootte parhaita ! harmi ettei joulukalnteria tule tänä vuonna :( mutta ei se mitään :D ja repesin tolle ekalle vidille tai sen lopulle ku loppuu siihe et se sanoo "...minne lie hävinnyt" ja siihe loppuu XDXDXD päivän naurut.

  VastaaPoista
 19. Miksi Voiton esittely sivulla ei lue sen emää, kun se sukupostista kuitenkin löytyy? Hyvää joulukuuta!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.