SUMMER BUCKET LIST

torstai 5. toukokuuta 2016


Ollaan kaverien kanssa laadittu jopa yli 50 kohdan summer bucket listejä, joten ajattelin tällaisen hevosversionkin olevan ihan hauska. Tässä tosiaan siis vain hevosteluun liittyviä kohtia, joita haluaisin tänä kesänä tehdä. Kohtia oli hiukan hankala keksiä, kun en vielä tiedä Voiton kunnosta ja siitä mitä kaikkea hauskaa voin sen kanssa tehdä, mutta tällaisia asioita mä sinne kuitenkin sain. Katsotaan sitten omassa postauksessa kesän loputtua, että miten on kohdat toteutuneet!

[ ] UITTAMINEN 
Kahlaamaan ollaan kyllä päästy joka kesä, mutta olisi ihan hullun hauskaa kokeilla joskus ihan oikeasti uittaa hevosia! Jos vesi on korkealla ja sopiva paikka vain löytyy niin tämä voisi hyvinkin toteutua.

[ ] YÖ TALLILLA
Tästä ollaan haaveiltu jo niin pitkään! Ehkei hevosille kaikkein nautinnollisinta, mutta jospa me ei niitä paljoa satulahuoneessa nukkuessa häirittäisi..

[ ] KISAMATKA
Kisamatkaa tuskin tehdään tänä vuonna meidän omien hevosten kanssa, mutta olisi kiva ajaa vaikka ihan katsomaan lähikisoja ja tapaamaan tuttuja!

[ ] HYPÄTÄ ESTEITÄ
Tämä olisi super siistiä varsinkin Voiton kanssa, mutta jos heppa ei siinä kunnossa ole niin sitten jonkun muun pollen kanssa!

[ ] YÖMAASTO
Pahimpaan ötökkäaikaan ollaan käytykkin useasti yömaastossa, joten se pitää toteuttaa tänäkin vuonna. Kesäöinä on ihanan viileää ja pahimmilta paarmojen hyökkäyksiltäkin välttyy.


[ / ] MENNÄ NUKKUMAAN VASTA AAMUTALLIN JÄLKEEN
Tämän olen jo valmiiksi päättänyt toteuttaa eli valvoa seitsemään asti, hoitaa hevoset ja mennä sitten vasta nukkumaan! Kaveritkin on luvanneet jo olla messissä.

[ X ] RATSASTAA ILMAN VARUSTEITA
Yleensä kesäisin unohtuu aina välillä varusteet satulahuoneeseen ja ratsastamaan lähdetään pelkillä päitsillä. Ihan ilman varusteita en Voitolla uskalla mennä, mutta tässä tapauksessa pelkillä päitsillä ratsastuskin lasketaan!

[ ] RATSASTAA PELKISSÄ BIKINEISSÄ
Toivotaan, että kelit on niin lämpimät, että suorastaan joutuu toteuttamaan tämän kohdan! Ehkä tämä toimii yhdessä ilman varusteita ratsastamisen kanssa.

[ X ] RATSASTAA UUDELLA HEVOSELLA
Olisi ylipäätänsä kiva ratsastaa muillakin kun Lillillä ja Voitolla, mutta ihan kokonaan uuden karvaturvan kokeilu olisi vielä entistäkin hauskempaa!

[ ] ETSIÄ UUSIA MAASTOREITTEJÄ (lukijan ehdotus)
Ollaan viimeiset vuodet hinkattu samoja tuttuja reittejä, joten olisi aika vihdoin löytää uusiakin polkuja! 

[ / ] PIDÄ SOMETON PÄIVÄ (lukijan ehdotus)
Käytän aivan liikaa somea, joten tämmöinen pieni irtiotto tulisi kyllä tarpeeseen! Eri asia pystynkö siihen..Keksittekö te lisää kohtia listaan? Jos tulee hyviä ehdotuksia voisin lisätä niitä tähän ja katsoa sitten kesän lopussa miten on saatu näitä toteutettua! Mitä teidän summer bucket listoilta löytyisi tai löytyy jos olette sellaiset jo tehneet?

43 kommenttia

 1. Menkää uuteen (tuttukin käy mutta tuttu olisi kyllä hevosilelkin parasta) ja menkää sinne maastoilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minne uuteen? Uuten paikkaan, uudelle talille...?

   Poista
  2. No kaupunkiin!

   Poista
 2. Ääh en ehkä kestä, miten ihanan kesäisiä kuvia! Ja kivoja suunnitelmia myös, toivottavasti mahdollisimman moni toteutuu :)

  VastaaPoista
 3. Ootko ajatellut mennä kesäksi töihin mihinkään? Tai oletko hakenut kesätöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin menee. Tuntuu olevan "parempaakin" tekemistä.

   Poista
 4. Tehkää joku tosi kiva agility rata ja menkää sitä:)

  VastaaPoista
 5. Oi, miten ihania kuvia!!! :D Mä muistan jonkun teidän aiemman yömaasto-videon, se oli huippukiva! :)

  Mulla on haaveissa lähinnä hevosten uittaminen, mutta se riippuu paljon säästä, koska en tarkene itse mennä uimaan jos vesi ei ole tarpeeksi lämmintä. Tykkään myöskin valvoa myöhään lomalla ja nukkua välillä teltassa. Omiin kesiini kuuluvat olennaisesti lisäksi maastoesteet :) Niitä olen itse asiassa päässytkin hyppäämään jo muutaman kerran tänä vuonna, kun sää on suosinut!

  VastaaPoista
 6. Nyt tuli kyllä ikävä kesää näitä kuvia katsellessa! Kivan oloisia suunnitelmia sulla :3

  VastaaPoista
 7. Vitsi noi kuvat<3 todella hyviä kohtia, mekin aiotaan toteuttaa tuo yömaasto tänä kesänä!
  Mukavaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
 8. Hevos agilitya jos Voitto on siis siinä kunnossa

  VastaaPoista
 9. Ootte niin ihana pari voiton kanssa <3 oon samaa mieltä kun +Anonyymi menkää sellaista agility rataa :)

  VastaaPoista
 10. Teetkö vielä blogi bannereita? Jos teet niin mulle yks☺

  VastaaPoista
 11. Meillä on suunnitelmissa irtohypytys ja yömaasto, ja tottakai uimaan on pakko päästä! Ihanaa kun täällä on niin lämmintä ja välillä jopa ihan kuuma, mutta ihana sää, just hyvä!

  VastaaPoista
 12. Kivalta kuulostaa! :)
  Toi päitsillä meneminen on mulle ja mun ylläpitoshettikselle melkeen arkipäivää, jos on kuuma enkä mee kunnolla vaan humputellen niin riimulla vaan, kaulanaruakin ollaan koitettu, samoin pelkkää riimua (ilman mitään ohjia) ja hyvin toimii, mutta semmonen 115cm shettis on vähäsen eriasia kuin joku Voiton kokoinen hevonen :D

  VastaaPoista
 13. oiku hauskaa vois itekki koittaa samaa

  VastaaPoista
 14. Vitsi! Kun pelkästään katonkin teitä, tulee ihan sellanen olo, että itku, kun näkis teidät joskus! Ootte niin sairaan mageita ja super hyvän näkösii...Tiia, mitä meikkivoideta yleensä käytät/ostat? Mä käytän BB CREAM voide tai jotain sinnepäin...;)Ja se on aika vaalee sävy. ps. Oon kattonu sun ja Pinjan IHAN kaikki videot, IHAN alusta loppuun YouTubesta, ja on kaikki ollu niin järkyttävän hyviä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän pelkästään Lumenen meikkivoiteita, niistä tulossa vielä jotain juttua kunhan ehdin!:)

   Poista
 15. Ehdotus: opettele jotain agility rataa ja koita saada se onnistumaan täydellisesti kesän loppuun mennessä

  VastaaPoista
 16. tänä kesänä aion mennä uimaan ponini kanssa,hypätä esteitä ja mennä ratsastamaan ilman varusteita.😊On vielä varmaan muitakin suunnitelmia tulossa.

  VastaaPoista
 17. Voitteko tehdä videota kaikkista kohdista ❤

  VastaaPoista
 18. Mä oon aina miettiny , että miksette mee teijän talliin yöksi !:)

  VastaaPoista
 19. tulin tänne tän sanoon kun muualla en voi sanoa tätä :D
  mutta muistan edelleen kolme vuotta vanhan asian ja kerron sen tässä KOSKA se liittyy teihin.
  katoin teiän jotain sitä missä ne pienet ratsastaa voitolla ja lillinna oliko einari ja erea en muista mite kirjotettii. sit olin pieni tyhmä ihminen ja en tienny mitä päässäni liikkuu mut kommentoin jotai et noi ei osaa tehä mitään,ja en sanonut sitä tosissani...sitten seuraavana päivänä tulite videooni haukkumaan minut pystyyn. siks myöskään en oo fanittanu teitä. nyt taas ootte minusta paraita mutten unoha koskaa tota enkä oo koskaa kertonu kellekkään. en tiiä muistatteko....?

  VastaaPoista
 20. Hienoja kesäsuunitelmia;)
  Minusta olisi kiva jos tekisit jonkun videopostauksen kun ratsastat jonkun muun hepalla, ja joku toinen sun. Samanlailla siis kun esim Aada meni Voitolla ja sinä Champilla:D

  VastaaPoista
 21. Maastakäsittele Voittoa.
  Etene Parelleissa hitaasti.
  Pidä meikitön ja someton arkipäivä.
  Käytä aikaa Parelleihin ainakin kaksi viikkoa lomastasi.
  Maastakäsittele ilman varusteita.
  Opeta Voitolle temppuja.

  Nämä liittyivät paljolti Parelleihin & maastakäsittelyyn, mutta sinun on tärkein saada Voitton luottamus, ja että teidän suhteenne olisi rento. Toivottavasti toteutat kaikki. Rangaistuksena esim: kananmuna tai jääkylmä vesiämpärillinen päähän:D

  Oot kyllä aivan paras, ja kaunis ♥ Sun blogi on ihana♥

  Mietin vaan tässä lukiessani postausta, mikset ratsastaisi kaulanarulla? Tietty kaikki eivät uskalla, mutta haluamansa eteen kannattaa tehdä työtä.

  Kivat haasteet :) Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikittömiä päiviä pidän usein, mutta someton päivä pääsee kyllä listalle!

   Ja en mene kaulanarulla koska siihen ei Voittoa ole opettettu ja kun en itse osaa opettaa syntyy kyllä melko iso vaaratilanne..:D Ei ole uskalluksesta vaan ihan järjestä kiinni :)

   Poista
 22. Kokeile mennä vaikka jonnekin uuteen talliin ratsastamaan! :) Muuten tosi kiva idea tämä postaus. Voitolle paranemisia ja rapsutuksia!!❤️❤️

  VastaaPoista
 23. Hei, kysyn sun mielipidettä, että minkä ikäinen sun mielestä saa olla instagramissa? Itse olen ig:ssä ja noudatan sen ikärajoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovelluksen oma ikäraja (mikä lie onkaan?) on varmasti järjellä mietitty ja sitä pitäisi noudattaa :)

   Poista
 24. Oi, miten ihania kuvia täällä on! Voitko tehdä postauksen jossa kerrot miten bloggeria käytetään. :)

  VastaaPoista
 25. voisitko tehdä videon blogiin liittyen. millä teet bannerin ja onko blogi tehty blogspottiin?

  VastaaPoista
 26. Käy jollain ratsastuskoululla tunnilla niin että meet jollain tuntihevosella

  VastaaPoista
 27. kuvaa vaikka draw my life video youtubeen

  VastaaPoista
 28. Koko päivän maasto, voi olla ehkä vähän vaikea toteuttaa, mutta on tosi hauskaa ainakin mitä ite oon kokenut :)

  VastaaPoista
 29. Agility ehkä ison hevosen kanssa vähän mälsää ja työlästä ja äkkiä käy vahinko kun juoksee hevosen vierellä hevosen hypätessä ym. Mutta se mikä mulle kilparatsastajankin on ollut hauskaa vaihtelua ja ennen kaikkea hyödyllistä on se länkkärijuttu, en muista nimeä mutta horse fair messuilla tehtiin. Missä kävellään prsessujen yli, peruutetaan puomikujia, väistetään pohkeenväistöllä siksak rataa puomi etu ja takajalkojen välissä mahan alla, avataan estetolppien väliin laitettu naru portti, kuljetaan portista ja laitetaan kiinni, kävellään pressujen yli, kohotettujen puomien yli ilman että hevonen osuu niihin ynnämuuta tarkkuus ja yhteistyöpuuhaa. Kävin googlaamassa mutta en jaksa muuttaa tekstiä, lännenratsastus trail. Youtubesta löytyy videoita, ja siis luonnollisesti voi tehdä normi ratsikamoilla :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.