Long time no see

tiistai 7. maaliskuuta 2017


Pitkästä aikaa moikat sinne ruudun toiselle puolelle! Jälleen valitettavasti tällaisten pikakuulumisten kanssa. Tätä tämä melkein taitaa toukokuun pääsykokeisiin saakka olla. Mutta kesällä lupaan olla superaktiivinen, varsinkaan jos paljon aikaa vievää kesäduunia ei löydy. Mielessä jo vaikka kuinka paljon ideoita... Odottakaa vain!

Kirjoitin tänään postauksen, kuinka päätin pistää blogin koko kesään asti tauolle. Mutta kun olisi pitäinyt painaa julkaisunappia jänistin. Se olisi varmasti blogin laadun kannalta parempi ratkaisu, mutta en kuitenkaan ainakaan vielä sitä tehnyt, sillä haluan tänne kuitenkin jakaa välillä kuulumisia, sillä tiedän etteivät kaikki seuraa youtubessa, instassa tai snäpissä. Katsotaan julkaisenko tekstin vielä kevään mittaa, mutta nyt ainakin se tuntui liian hätiköidyltä ja turhalta, sillä en kuitenkaan tätä pysyvästi ole lopettamassa.


Sitten muihin juttuihin. Täällä on tänään ollut aivan ihana ilma ja käytiinkin heppojen kanssa kävelyllä tiellä. Pinja on tosiaan nyt ollut kipeänä, joten mun vastuulle on jäänyt Lillistä huolehtiminen. Vastapainoa sille kun pari viikkoa sitten olin koko viikon poissa ja Pinjan vastuulla oli sitten vastaavasti Voitto. 

Harmillisesti kenttä on niin huonossa kunnossa, etten ole päässyt ratsastamaan. Olisi ollut kiva pitkästä aikaa mennä ihan kunnolla, mutta olosuhteiden pakosta Lillinkin kanssa on saanut tyytyä samaan humppailuun kun Voitonkin kanssa.  

Ollaan kuvattu parikin heppavideota youtubeen, joten niille jotka ei siellä meitä seuraa tässä vähän katsottavaa:

Ihanaa viikkoa kaikille <3

25 kommenttia

 1. Olen katsonut videoitanne melkein koko päivän. Olen kipeänä ja huonovointisena kaukana läheisistäni, mutta teidän videoiden lämmin ja kotoinen tunnelma on auttanut jaksamaan. Iso kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia! Aijotko tehdä summer bucket list:iä?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kuulumisista! Lohduttavaa, että teilläkin opiskelu aikatauluttaa arjen. Onneksi hepat pakottaa myös välillä ulos, yes! Tsemppiä teille molemmille!

  VastaaPoista
 4. Eli haluat jatkaa vain kuulumisten kirjoittelua silloin tällöin, jotta saat kätevästi yhteistyökuviot ja ilmaiset vaatteet hoidetuksi siinä samalla ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Harmillinen analyysi" & "Kaikesta työstä yleensä maksetaan palkka" -ajatuksia heräsi tästä kommentista. Edelleen nautin suunnattomasti näistä videoista ja teidän piristävistä kuulumisista! Terkut Lillille & Voitolle!

   Poista
 5. Moips tiedän että teill on kiirettä.mutta oisko mahollista pitempää vidii saada.niitä kiva kattoo.ja terkkui kaikille sinne.

  VastaaPoista
 6. onko sulla aikomusta myydä jossain vaiheessa esimerkiksi joitain satulahuopia tai muuta jolle ei enää ole niin paljoa käyttöä? :)

  VastaaPoista
 7. Oletteko te tulossa Tampereen hevosmessuille?

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja nuo molemmat videot, teidän videot on parhaita!! :D Voin täysin samaistua tuohon ekaan kommenttiin :) Ei haittaa vaikka päivität blogiasi vähän harvemmin ja kirjoitat lyhyemmin kuulumisia, koska lyhyempiäkin postauksia on kiva lukea. Mukava kuulla että sulla on kesäksi paljon ideoita blogin suhteen! :)

  VastaaPoista
 9. Jatka kirjoittelemista, sun blogi on paras<<3

  VastaaPoista
 10. Moi te osaatte tosi hyvin kirjotaa blokia ja tehä videoita mä oon katonu 4-5 vuota teijän blokia ja videoita ja toivotavasti Pinja paranee ja on pikasen harmilista että Voitollaei voi ravata tai laukata ja terkuja Voitolle Lilille Pinjalle ja Tiialle ja mäkin oon Tiia

  VastaaPoista
 11. Teiän videot ja sun blogi on mun lempparit�� jatka samaan malliin

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa niin oudolle, että teidän kenttä on niin huonossa kunnossa, ettei voi kunnolla ratsastaa. Teidän lähellä olevilla talleilla ratsastetaan ja valmentaudutaan täysin. Samoin Kuopion monella tallilla, joilla ulkokentät. Kertovat, että hyvä talvi, kun lunta riittää ja kentät pysyvät käyttökunnossa kokoajan. Hiukan siis ihmetyttää tuo kirjoituksesi. Tulee mieleen, että onko motivaatio ratsastaa kunnossa? Muutaman km päässä teiltä valmentaudun ja ratsastan ulkokentällä täysin. Hevosen jalat kunnossa ja kisakausi alkaa pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin hiukan ihmetyttää sinun kirjoituksesi ja suuri tietämys kentistä. Eise kenttä itsestään hyvänä pysy. Sitä pitää huoltaa tai siinä pitää ratsastaa tarpeeksi, jotta lumi tamppaantuu. Meidän kenttää voisi tällä hetkellä verrata vaikka peltoon. Ei pellola voisi nyt ratsastaa. Paljon kovaa lunta. Kenttä pitää joko aurata kuten meidä pitää tehä kunhan iskä ehtii tai siinä olisi pitänyt ratsastaa tosi paljon, johon ei kahdella hevosella pysty. Varsinkin kun toisella voi vain kävellä.

   Mutta siinä olit oikeassa, että nyt on ollut hyvä talvi kun lunta on ollut tarpeaksi :)

   Poista
 13. No, voi hyvä ihme! Tietenkin ulkokenttiä pitää huoltaa talvella viikottain jotta pysyvät kunnossa. Kyllä ne kaikkien muidenkin ulkokentät menevät perunapelloiksi, ellei niistä huolehdita. Jos todellakin haluat ratsastaa kunnolla niin miksi ette hoida ulkokenttää? Jos motivaatio on kunnossa niin ulkokenttä tulee hoidettua. Ellei teillä ole itsellänne aurauskalustoa niin kyllä palvelun voi ostaa. Meillä aurataan ja hoidetaan kenttää viikottain ja olen pystynyt ratsastamaan ja valmentautumaan läpi talven. Meillä tosin traktori, joten hoito sujuu kotiväen avulla. En vaan pysty ymmärtämään että jos haluaa ratsastaa kunnolla niin miksi ei voida hoitaa kenttää. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenttä on tänään aurattu. Elämässä on kiirellisempiäkin asioita kuten töissä käyminen, kentän auraamisen meidän perheessä kun hoitaa iskä. Kyllä me viikko tai kaksi voitiin ihan hyvin mennä maastossa ja tiellä.Hyvää vaihtelua ainaiseen kehän kiertelyyn ;)

   Poista
 14. Mitkä aineet kirjoitit ja mitkä arvosanat niistä sait? :)

  VastaaPoista
 15. Mitä sait kirjoituksissa arvosanoiksi?

  VastaaPoista
 16. Tuletko tampereen hevosmessuille?

  VastaaPoista
 17. Jaa jaa taaas tämä sama ano monessa eri kommentissa :DDD Mutta blogisi tyyli pysyy silti samana, vaikkei tänne tästä edespäin niin useasti tulekaan postauksia! Sun aihepiiri mistä bloggaat ovat juuri niitä mun suurimpia kohteita joista olen itsekin kiinnostunut. :)♡

  VastaaPoista
 18. Tuletteko tänä vuonna horse fireen??,

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.