Tallivideopostaus

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017


Nyt olisi vuorossa videopostaus, josta puhuin jo edellisessä postauksessa eli Hennan kanssa talleilua. Henna tosiaan ratsasti molemmat hevoset ja mä toimin tällä kertaa kuvaajana. Editoin videosta tällä kertaa hiukan pidemmän, kun pituutta aina toivotaan. Ehkä joskus sitten taas sellainen oikeasti pitkä video, tämä nyt on lyhyen ja pitkän välimaastosta :)



18 kommenttia

  1. Voitto on niiiiin laiha ja ruipelo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sitähän ei vielä itse tiedettykkään kun joka postauksessa melkeen asiasta mainitsen..:D

      Poista
  2. Voitto on niin ihana ja hauskaa❤❤

    Voitolle ja Lillille paljon multa rapsutuksia.

    VastaaPoista
  3. Tämäntyyppinen videopostaus oli kiv, ihanan rauhallinen musiikki ja hienot noi pyörähdysjutut jne :)!

    VastaaPoista
  4. Ihania poseerauksia sekä Lilliltä että Voitolta! Voitto ei mielestäni näytä liian laihalta vaan erittäin kauniilta sopusuhtaiselta komistukselta ...

    VastaaPoista
  5. IhanA video.heposille rapsutukset☺

    VastaaPoista
  6. Mikä on voiton säkä?

    VastaaPoista
  7. Moikka! Mitkä kurssit on hyvä ottaa lukiossa jos tähtää lääkikseen? Otitko kaikki matikan kurssit? Kirjotitko enkun vai ruotsin? Mitkä kaikki aineet kirjotit? Tsemppiä pääsykokeisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkä matikka, laaja fysiikka, kemia ja bilsa. Muutapa ei sitten tarvikkaan pakollisten lisäksi, ellei haku ehdi muuttua, mutta tällä hetkellä noin. Itse kävin kaikki pitkän matilan kurssit, kaikni bilsat ja fysiikat. Kemiasta en käynyt vikaa kurssia, muuten kaikki.

      Kirjotin enkun, pitkän matinan, äikän, uskonnon, bilsan ja fysiikan

      Poista
    2. Se pitkä matikka ei ole mikään välttämättömyys, kun sitähän ei siellä pääsykokeessa kysytä... auttaa tietysti laskuissa, mutta lyhyelläkin pärjää hienosti!

      Poista
    3. Joo ei ole välttämättämyys, että jos jostain haluaa karsia niin matikasta sitten fysiikka, kemia ja bilsa ne tärkeimmät tällä hetkkellä. Mutta auttaa kyllä omasta mielestäni laskurutiinissa ihan tosi paljon varsinkin nykyään kun ei ole "kunnon" laskimoa käytössä :)

      Poista
  8. Meillä meidän entisellä ravihevosella kanssa etu polvet oli niin huonoina että olisi jouduttu piikittämään polvia kovan treenin tai kilpailujen jälkeen niin tultiin siihen päätökseen mikä oli varmaan hevosellekkin paras eli jätettiin kilpailut ja treenit pois. Nyt tamma on kantavana ja toivotaan että syksyllä meillä on varsa😊

    VastaaPoista
  9. Oli tosi kiva video! :) Toi oli hauska kun yrititte ottaa kuvaa niin Voitto vaan söi sitä ämpäriä :,,D Huh, kun Henna uskalsi kävellä ulkona noilla Reino-tossuilla, ne on varmaan aika liukkaat :o Mun hoitohevoselta lähtee muuten kans tosi paljon karvaa just nyt, ja sitä on sitten ihan joka paikassa...

    VastaaPoista
  10. Moikka! Tää tulee vähän myöhään mutta minkä ikäisiä te ootte?

    VastaaPoista
  11. Oon katsonut sun ja Pinjan videoita jo kauan, ja ootte ihan sika hyviä!!!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.