Milloin uusi hevonen? Miksei Voittoa lopeteta? Ja muita kysymyksiä

sunnuntai 14. toukokuuta 2017Joskus menee hermo. Ja mulle kävi niin kun pyysin lähettämään snäpissä (@tiiasuomalainen) kysymyksiä kysymysvideota varten. Sadoista kysymyksitä 90% koski sitä milloin hankin uuden hevosen, mikä Voitolla on, miksen kisaa Lillillä, minkä ikäinen Voitto on jne. Vastasin näihin kysymksiin videolla, koska kaikki eivät ole asiaan liittyviä postauksia lukeneet.

Snäpissä avaduinkin vähän, että on tosi raskasta kun joka kanssakäymisessä teidän kanssanne kysellään näitä samoja asioita, vaikka omasta mielestäni olen niistä vaikka kuinka monesti kertonut.  Etenkin se ärsyttää ja harmittaa kun kysellään milloin uusi hevonen ja miksei Voitolla voi ratsastaa. Mua harmittaa hirveästi, että Voitto on rikki. Siksi ei ole mukavaa, että joudun ottamaan asian jatkuvasti esille. Olen asian hyväksynyt, mutta silti sen jakuvasti esiin tuominen ei ole kivaa. Toivon, että viimeistään nyt näihin kysymyksiin vastaukset kantautuvat kaikkien meidän seuraajien korviin.

Täällä blogin puolella varmasti ollaan asioista tietoisempia, sillä olen asiasta monta postausta kuitenkin kirjoittanut, mutta jos ei olla niin tässä vielä tämän hetkiset vastaukset näihin ja muutamaan muuhun kysymykseen:


linkki videoon


13 kommenttia

 1. Ei voi, kuin ihmetellä, että eivätkö nämä ihmiset oikeasti lue niitä kirjoituksiasi, koskien juurikin noita kysymyksiä :/ samoista asioista 500 kertaa kysytään, niin lieneekö luetun ymmärtämisessä vikaa vai onko kaikilla joukko lukihäiriö.... koska ainakin omasta mielestäni olet selittänyt asiat todella hyvin ja selkeästi. Käy sääliksi, kun joudut selittämään mm. tuota Voiton tilannetta uudelleen ja uudelleen, vaikka aihe on itsellesi hankala.. ja vain siksi, että lukijat eivät vaivaudu kuuntelemaan/lukemaan vastauksia.
  Kaikesta huolimatta, hyvää kevättä/kesän alkua ja paljon tsemppiä pääsykokeisiin! :)

  - Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :( Uskon, että moni ei seuraa blogia vaan muita someja, vaikka toki sielläkin olen monesti asian kertonut. Hyvää kevättä sullekkin :)!!

   Poista
 2. Mihin lääkiseen hait?

  VastaaPoista
 3. Jos, et kestä kysymyksiä, vaan niistä menee hermo, niin suosittelen lopettamaan bloggaajan hommat. Miksi jatkaa, kun ei ole sun hommaa. On kai aika ymmärrettävää, että olet pikkutyttöjen idoli ja heitä hevoset kiinnostavat. Lopeta homma ja mene toisiin töihin, niin josko se hermo kestäisi sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä kuule muuta sano :-)

   Poista
  2. Ei varmaan ole kyse siitä, ettei kestä kysymyksiä, vaan enemmänkin siitä että kyllästyy vastaamaan samoihin kysymyksiin satoja kertoja. Varsinkin kun kysymykseen olisi vastaus jopa samassa postauksessa tai instassa kuvatekstissä. Se ärsyttää välillä myös itseä lukijana.

   Poista
 4. Ymmärrän tavallaan hyvin, miltä jatkuva kysely tuntuu. Oma heppani on myös "rikki" ja aina kysytään kuinka vanha se on ja sitten voivotellaan ikää ja lopuksi kysytään miksen vaihda sitä toiseen, jolla voisi tehdä kunnolla koulua, hypätä ja kisata... Mutta näillä mennään. Antaahan tuo toki vähän lisäaikaa opiskeluille, kun ei "tarvitse" olla valmentautumassa jatkuvasti... Mutta hyvää kesää teille ja Voitolle sekä Lillille rapsutuksia :)

  VastaaPoista
 5. Mikä sun kemian ja fysiikan numerot oli päättötodistuksessa ja paljonko sait niistä kirjotuksissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kemia 8, fysiikka 7 ja fysiikasta C juurikaan lukematta. Kemiaa en kirjottanu :)

   Poista
 6. Miten sun pääsykokeet sujuivat? :) paljon onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
 7. Ei nykynuoret/-ihmiset jaksa lukea saatika sitten selata postauksia taaksepäin etsiäkseen vastauksia. Kaikki pitäisi tipahtaa nenän eteen juuri tuon samojen kysymysten kyselemisen kautta. Samalla vaivalla löytäisivät vastaukset blogiasi selaamalla. Nykyinen yhteiskunta on todella nopea tempoista ja pitkäjänteisyyttää ei ole edes tuon vertaa. Lyhyesti: laiskoja ja saamattomia tällaisen asian suhteen.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.