#151 Huomenna kisoihin

lauantai 27. elokuuta 2011

Sini ratsasti tiistaina Voitolla ja jos Tuomaksella nyt on Pollux-kisoissa puomiluokka, niin Sini osallistuu varmaan siihen Voiton kanssa (:


Tässä on eilisestä puomi jutusta kooste.


Moi! Sori kun en ole jaksanu päivitellä.. Tänäänkin vielä olin sitä mieltä että päivittelen vasta huomenna kisojen jälkeen, mutta teidän onneksenne tulin toisiin ajatuksiin :D Huomenna siis alue-estekisat Siilissä meen sielläkin sen 80 ja 90cm. Sitten seuraavana viikonloppuna VuRilla alue-este ja luokkina taas perus 80 ja 90cm.

Oon tässä tämän ja eilisen päivän katsellu tuolta Juha Ruutsalon sivuilta sitä suoraa lähetystä Laaksolta(: Mukava katella Martan ja Sannan ratoja sieltä suorana! Onko teille tarvetta esitellä näitä blogissa satunnaisesti pyörähteleviä nimiä, vai onko teille selvää ketä he ovat?

Eilen muuten kokeilin postissa tullutta kumikuolainta, josta tuolla alhaalla kuva. Voitto oli sillä ihan tosi hyvä ja tulee ehdottomasti este ja varmaan sileelläkin käyttöön (:

Eilen menin puomeja, jossa alussa piti tulla tooosi koottuna sisään, sitten eka puomi koottusti ja toinen puomi, nyt pikkusen jo hellittää, jotta venyy seuraavaan kahteen piitkään laukkaan ja taas puomi. Meni kyllä melko kivasti ja Voitto oli ihan super tänään laukassa! Se lähti heti hirmu hyvää ja reipasta laukkaa itsestään, sitten vielä kun tein vähän eteen ja taakse työskentelyä niin onnistu ne puomitkin sitten helposti kun oli heppa avuilla. Huomenna sitten kisoissa samanlaista laukkaa ;p Tulin vielä lopuksi yksittäistä puomia, jossa tarkotus oli kehiittää vaan omaa estesilmää. Siihenkin tuli ihan jees lähestymisiä enemmän kun huonoja :D Lopuksi yritin saada tarkoituksella lähtemään vähän kaukaa, kun ongelma on aina ollut, että tullaan liian pohjaan. Voitto sitten ihan innostu ja aina kun näki puomi lähti imemään sinne puomille, jota ei ihan joka kerta tapahdu Voiton kanssa.

Huomenna sitten tavoiteena taas hyvät radat ja mahdollisesti jos 80cm perusrata menee hyvin niin sitten siinä vähän ratsastaa aikaa. Ja sitten 90cm ihan vain 0/0. Mutta tavoitteet voivat sitten muuttua, kunhan oon vähän ratsastanaut (:

Tämmönen Hansbon välikausi loimi ostettiin Suitsisopista. Pitää sadetta ja tuulta + 100g täyte. Olisikohan maksanut tarjouksessa 89e. Vielä pitää ostaa sitten joku kunnolla paksu loimi koville pakkasille.

Sitten nämä tilattiin Joensuun Ratsastusvarusteesta, kun ei Kuopiosta löytyny hyllystä. Tulivat muuten tosi nopeesti postissa, tilattiin keskiviikkona ja perjantaina olivat jo postilaatikossa. Nämä siis Happy Mouth Oliivi-nivelkuolaimet ja hinta taisi olla n.39e

Ei kenelläkän olisi myynnissä/tiedossa missä myydään Stubbenin Dublin suitsia tai otsapantaa?

10 kommenttia

 1. Multa meni kyl noi nimet ihan ohi mutta jotta voisit esitellä keitä he ovat niin tee sellanen 'Kulisseissa' bloggaus ! Näin sellasen kisamatkalla blogissa ja ajattelin itekki tehä. Eli esittele niiku kaikki jotka sua auttaa hevosharrastuksessa (esim. vanhemmat, valmentaja, jos on hoitajia kisoissa niin ne). Ois tosi kiva postaus sellane :p ! Eihä me kukaa yksin harrasteta, eihän ? ;)

  VastaaPoista
 2. Juuri tuota postausta ajatellen kysyinkin ;) Taidanpa jossain esitellä heitä vähän..

  VastaaPoista
 3. heii !! tuli noista kisoista mieleen että tulkaas ohenharjulle seura estekisoihin 17.9. täällä on etusivul kutsu yms ! kaikki mukaan vaan :) http://ohenharju.net/

  VastaaPoista
 4. Moneltako ne koko kisat alkaa ja millo teidä luokat yms. ?

  VastaaPoista
 5. Lotta- Aluekatsaukset sillon, joten ei taideta tulla sinne :>

  Titta - Toivottvasti löysit ajoissa ja oikeaan aikaan perille ja ehdit nähdä meidän suoitukset (:

  VastaaPoista
 6. Siis milloin himeessä nuo VuRrin kisat on? Tiedän taas paljon, vaikka itse VuRrilla käynkin kaksi kertaa viikossa! Kannattas varmaan vähän tiedustella asioita.. :'D

  VastaaPoista
 7. Hei millon teet sen tallipihan / tatrhojen / kentän esittelyn?

  VastaaPoista
 8. kunhan nyt saadaan tarhat yms. kuntoon, kun ovat vähän vielä rempassa:D

  VastaaPoista
 9. http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/1110131.html
  http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/1050213.html

  Suomen hintatasoa alempi ja luotettava nettikauppa :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.