#152 Siilin estekilpailut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

kaikki kuvat c Miia RuuskanenMoi! Tänään oltiin siis sielä Siilin alue-estekisoissa. Oltiin hyvisä ajoin paikalla, kun piti katsoa yhden kaverin startti 70cm mutta ei sitten mennytkään, joten oli hyvin aikaa katsella ja opetella rata. Oli pienoinen järkytys kun a)kilpailut olivat koko paikan pienimmällä kentällä(20x40), joka on pienenpi kun meidän oma kenttä, joka on pieni! Kilpailu paikalla olisi ollut suurikin kenttä (21x64)... b) Mun luokissa oli järkyttävän pelottava lohikäärmemuuri.

Verkkailin ekana melkein tyhjässä maneesissa. Ravissa tuntu jotenkin hirmu tahmeelle, mutta laukassa liikku tosi kivasti pohkeesta eteen. Menin ehkä vähän liian aikaisin maneesiin hyppäämään, kun jäi sitten niin paljon odottelua ennen omaa starttia.

Radan voitte katsoa videolta. Meni silleen ihan jees, mutta radan jälkeen fiilikset oli tosi huonot kun ratsastin itse ihan surkeesti.. Unohin käännöksissä ulkpohjeen, melkein _kaikki_ lähestymiset tuli liian pohjaan. Sitten se pudotuskin tuli kun tulin ihan liian lujaa sinne sarjaan ja jäi ahtaaksi.. Oltaisi oltu kai kuudensia ja sijotuttu, jos olisin siellä sarjavälissä antanut sen yhden puolipidätteen.. No, positiivistä on se, ettei Voitto kytännyt melkein yhtään sitä lohikäärmettä! Voitto oli muutenkin tosi reipas ja pidätteet ei menny mitenkään hirmu hyvin radalla läpi:D

90cm verkassa otin sitten vähän enemmän sitä pakettiin, koska se liikku äskeisessä luokass akyllä hyvin pohkeesta muttei niin hyvin ohjasta. Nyt sattu verkka sopivammin ja päästiin radalla. Kakkosella tuli omasta mokasta pudotus, siinäkin puolipidäte tai jos en edes olisi istunnalla hyökänny tolleensa eteen ei olisi ehkä puomi pudonnut. Voitto pelasti mut kyllä ihan totaalisesti siinä vihreellä pystyllä:D

En tiiä, että kiihtyykä Voitto kisoissa silleensä, että vaihtelee laukkoja vähän hassusti koko ajan:D Varsinkin verkassa sai olla koko ajan vahtimassa ettei vaihtaisi..

No, Voitto oli tänään super, ei kytänny ja pelastelikin mua(: Itse kun vain osaisi regoida oikeen tuolla kisoissakin.. Ensi viikolla sitten VuRille ehkä vähän paremmalla menestyksellä omalta osaltani:D


kasikymin videon lisäilen myöhemmin, kun lataa niin pitkään..


90cm

4 kommenttia

 1. Noitte kuvien ja videon perusteella noi kisat oli kylläki siinä isommalla kentällä..

  VastaaPoista
 2. Oho:D Sielläkö on vieläkin pienenpi kenttä.. Nyt kun tarkemmin katson siilin sivuja ja sitä jätti kisakenttää niin eihän se voi edes olla 20x60:D No mutta tuo estekenttä oli sen 20x60, mutta kuitenkin olisi ollut vähän isompikin kenttä sielä tarjolla..

  VastaaPoista
 3. Hieno rata (: Sovitte toisillenne tosi hyvin! Onko tarkoituksena mennä isompia ratoja vielä tällä kaudella?

  VastaaPoista
 4. Reeta - mahdollisesti sorsiksessa kun tuntuu jotenki vamokille mennä 70-80cm, kun ei oo varsinaista kasikymppiä siellä ja treeneissä kn esteet kuitenkin sen 90-100cm useimmiten ;)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.