Valoisia kuvia

maanantai 14. tammikuuta 2013

Moi! Oispa aina näin valosaa kun ehtii tallille. Eilen oli ihana kuvailla, vaikkei mitään ratsastelu kuvia edes otettu. Ulkoasetuksille on helppo säätääkkin kamera, mutta uuden kameran kanssa pimeässä kuvaus säädöt on vielä vähän hakusessa.

Koko eilinen aamupäivä meni tietokoneen ääressä. Tein pari banneria ja kirjoittelin tulevia postauksia. Lähdettiin ratsastamaan joskus kahden aikoihin, jotta ehdittäisiin käydä just ennen pimeää maastossa.




Nyt pääsee kentälläkin menemään kunnolla, kun iskä auras sen. Jes! Vielä vaatii ehkä pientä käsisäätöä, jotakin isoja kokkareita pois jne. Tänään testailemaan, toivottavasti pohja ei oo liian liukas ja ois muutenkin hyvä.


Voitto oli tosi nätisti tänään vaikka laitoin sen ihan vapaana tarhassa! Ei juossut karkuun vaikka tulinkin suitsien kanssa sitä pyydystämään. Hieno poika! Sen sijaan lähtiessäni hakemaan omia varusteita tallista oli herra päättänyt järjestää vähän ohjelmaa. Hieman otti sydämestä kun ohjat kaulalla juoksi pari kiekkaa kentällä. Nappasin sitten sisältä kaurasankon ja saatiin Voitto heti pysähtymään, onnksi. En halua edes kuvitella mitä ois voinu käydä jos ohjat ois menny jalkoihin.

Otettiin parit suitsien kanssa poseeraus kuvat molemmista hepoista. Toinen kuvasi ja toinen heilutteli kuusen oksaa. Tuli mun mielestä yksi onnistuneimmista pääkuvista!

Mentiin siis ilman satulaa, mikä sinänsä oli vähän riskiä kun Voitto oli niin intopinkeenä jo tarhassa. Tarkoituksena oli kumminkin vain kävellä ja ehkä vähän ravailla. Matka meni oikein hyvin ja harmittaa kun kukaan ei ollut kuvaamassa, oli niin upea auringon lasku! Puhelintakaan en uskaltanut taskusta kaivaa, ettei vaan tipahtaisi. Pikku ravien jälkeen laukattiin ihan hillitysti hallitusti lyhyt matka ja loppu matka sitten kävellen.

Ehdittiin juuri hyvin ennen hämärää ja hepat säi jäädä nakuilemaan hetkeksi tarhaan. Siivoiltiin Pinjan kanssa sillä välin karsinat, tarhat ja laitettiin ruuat valmiiksi. Hepat olikin tasan neljältä syömässä sisällä kauroja, täsmällistä!

73 kommenttia

  1. Sun postauksissasi on nykyään kamalasti kirjoitusvirheitä,olisi kiva jos viitsisit aina tarkistaa:)Ne nimittäin hieman haittaa lukemista. En tarkoita pahalla,itseltäni ei tule yhtään parempaa tekstiä. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka noita virheitä on, niin ei se kyllä mun lukemista haittaa :) Ja eihän kaikki oo täydellisiä?

      Poista
    2. Tai siis KUKAAN ei oo!

      Poista
    3. Novoi herranjestas onko niin kamala jos tekstissä on pari kirjotusvirhettä ? Se tuskin kaataa kenenkään elämää ja Tiialla on ehkä muutakin tekemistä kun etsiä teksteistään kirjoitusvirheitä vaan sen takia että pari ihmistä niistä valittaa :'D . Sitäpaitsi tässäkin tekstissä noi virheet oli toosi pieniä ja niistä huomas heti et mitä tarkotettiin.

      Poista
    4. Kylläpä anot on hyökkääviä, kai sitä saa nätisti sanoa, että kannattaa tarkistaa aina tekstit ennen kuin julkaisee ne, ilman että kenenkään tarvitsee siitä numeroa nostaa :) Itse ainakin huomasin virheet heti ja kyllä ne silmään pistävät, vaikka niistä tajuaakin mitä sanalla haetiin. Tietysti riippuu hieman lukijoiden iästäkin, että haittaako virheet vai ei, mutta itse näin pian 19-vuotiaana voin sanoa, että kyllä virheet huomaa välittömästi jos on yhtään harjaantunut lukija ja/tai kirjoittaja :)

      Poista
    5. Tosiaan Aada sanoi ihan ystävällisesti asian, jonka jälkeen oikoluin tekstin. Mitä virheitä sieltä vielä löytyy?

      Poista
    6. Ite en oo vielä huomannu yhessäkään postauksessa virheitä:DDD

      Poista
    7. Minä oon ainakin kamala kielipoliisi ja virheet tulee huomattua heti. Ärsyttää lukea tekstiä joka vaikuttaa siltä, kuin olisi aivan hutaisemalla tehty. Vaikka muuten kiva tää blogi on!

      Poista
    8. Odotan edelleen et joku auttais mua tässä, oon oikolukenut tekstin, etsinyt sieltä omaan silmään olevat virheet. Nyt te jotka vielä niitä virheitä löydätte voisitteko vaikka tähän korjailla niitä:)

      Poista
    9. Mun mielestä se olis kaurasangon eikä sankon mutta en ihan satavarma ole. :)

      Poista
    10. Ainakin "onnksi", tuosta ohjien jalkoihin menemättomyydestä. (: Mutta kaikille sattuu virheitä !


      - tuire

      Poista
    11. Joo siis en tosiaan pahalla sanonut,ystävällinen yritin olla:)

      Poista
  2. On kyllä niin nätti heponen toi Voitto! Tietysti myös tuo toinen on, mut Voitto on niin ihanan värinen ton turpansa kanssa o.o

    VastaaPoista
  3. Mahtavia kuvia ! :) Kyselisin vaan, että kuinka paljon sulla oli kokemusta, kun teille hankittiin ensimmäinen hevonen? Minkä ikäinen olit silloin ja kauan olit suunnilleen ratsastaut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut kovin paljoo, mutta mielestäni tarpeeksi. Oltiin ratsastettu joku 5-6vuotta:)

      Poista
  4. Edelleenkin, olisi todella kiva jos viitsit oikolukea tekstit ennen kuin julkaiset. Lukeminen olisi niin paljon mukavampaa, jos teksti ei vilisisi virheitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tajua miten tarkkaan te jokaisen kirjaimen tuijotatte, kun löydätte virheitä. Minä luen tekstin sen enempää miettimättä, onko jokainen kirjain varmasti oikealla paikalla tai puuttuuko välistä kirjain.

      Poista
    2. Mä en ees mieti jos on jotain kirjotusvirheitä. Itelläskin varmaan tulee joskus virheitä...

      Poista
    3. oikoluin tämän kyllä, voisitko etsiä jotain virheitä kun en niitä itse näe

      Poista
  5. Onneks ne ohjat yleensä katkee ennen hevosen jalkaa, jos ne sinne jalkoihin sattuu sotkeutumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, mutta sitä ennen voi mennä mukkelismakkelis:D

      Poista
  6. Ihania kuvia ja ihana Vote :3 ♥

    VastaaPoista
  7. hienoja kuvia, tiiätkö kameroista paljonkin? tiiätkö esim mitä tarkottaa suljinnopeudet ymymym (:

    VastaaPoista
  8. Miten päätitte hankkia hevoset? Tiätääkö jompikumpi teidän vanhemmista hevosista jotain tarkempaa tietoa esim:sairauksista, ruokinnasta tai muusta tämän tapaisista asioista? Itse haluaisin oman hevosen mutta vanhempani ei tiedä mitään hevosista tai siis mitään akuutimpaa ja minulla on isosisko joka ratsastaa ja on ratsastanutkin jo aika pitkään... Isosiskoni on kanssa yläasteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin ei ollut enään paluuta ratsastuskouluun, kun oltiin totuttu "kuin omaan" Liljaan, jota liikuteltiin ja hoidettiin. Siitä se sitten lähti:) Äitini on ratsastanut, muttei sillä ollut kokemusta tollaisista asioista. Meillä oli niin tiivis tukiporukka ulkopuolisista ihmisistä ja on vieläkin, että hyvin pärjättiin:)

      Poista
  9. Oottekste muuttunu vähä varomattomimmiks hevosten kaa ku nykyää sattuu ja tapahtuu kaikkee tommosta ? :D mut kivoja kuvia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ollaan me varmaan:D Oman hevosen käytöksen ja rajat (ainakin luulee..) tietävänsä, joten ottaaa vähän tyhmiä riskejä.

      Poista
  10. Ihania kuvia votesta.voisitko tehdä joskus jonkun lifestyle postauksen??

    VastaaPoista
  11. siis jätitte hevoset tarhaan suitset päässä ja lähditte muualle? noh, ainakin saapi ostella jatkuvasti uusia suitsia tätä vauhtia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noei, Pinja jäi vahtimaan siksi aikaa kun mä kävin tallissa ja toistepäin. Ja mitä vauhtia, ei oo ku yhet suitset meidän elämän aikana menny rikki. Ihan hyvä vauhti mun mielestä:D

      Poista
    2. Tiia on oikeessa. En ymmärrä että miten voi ottaa noin ison numeron tosta. Siis ihan OK kun sanoit mutta eis se niin paha oo jos välillä tolleen vaikka se voi olla vaarallista. Itteeki ottaa aina sydämestä kun tallilla joku hevonen juoksee vapaana ohjat jaloissa:o Ja tiia, oon hakemassa minariin musiikkiluokalle ensi maanantaina. Kysyisin vain että onko kouluunne helppo sopeutua kun en tunne sieltä ketään enkä tiedä sieltä mitään:D

      Poista
  12. Onko Voitolla suitsissa uusi otsapanta ? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uusi vanha, ei oo vaan ollu pitkään aikaan käytössä:)

      Poista
  13. kiva postaus ja ihania kuvia! Voitto on niin söpö ;)

    VastaaPoista
  14. Mitä kokoo teidän heppojen loimet on?:)

    VastaaPoista
  15. en tiiä teetkö näitä ikinä, mutta haastoin sut :D
    http://lindahappysunshine.blogspot.fi/2013/01/haastetta-taas.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiks toi oo niille joilla on alle 200 lukijaa?:D

      Poista
  16. Vote on aivan ihana hevonen, Lilli myös ♥ Pakko sanoa vielä että sulla ja Pinjalla on parhaat hevosblogit joihin olen törmännyt, eikä ne pienet kirjotusvirheet ainakaan mun lukemista haittaa.

    VastaaPoista
  17. onneks noi ohjat ei menny voiton jalkoihin! mut tosi suolosia kuvia hepasta (: !

    venla-heppatarinoita.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. Taas niiin ihana postaus! Tosi kivoja kuvia muuten! (:
    Heei kyselisin että onko sulla tai pinjalla muita harrastuksia kuin ratsastus/hevoset? Terkkuja Lillille ja Votelle! ((:

    VastaaPoista
  19. Mitä tarkottaa eteen alas ravi tai se kumminki?:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kumminki on kuitenkin kirjakielellä :D

      Poista
    2. Ano ei varmaan kysynyt kumminkin sanan merkitystä vaan ei ollut varma oliko se eteen alas ;)

      Poista
    3. tarkemmin kun ajattellee niin ei varmaan kysynytkää:D

      Poista
    4. Anteeksi kysymykseni oli aika outo kun nyt itsekkin aloin ajatella!:DD mutta sitä tarkoitin kun postauksessa "paremminkin voisi mennä" tai joain sinne suuntaavaa.. Niin on video jossa aika loppu puolella on siihen videoon kirjoitettu "eteen alas" tai jotain tommosta ja ne sitten siinä ravaili. Nii kysymyksymyk seni vähä selvemmin. Mitä tarkoittaa eteen alas (ravi???) ?:DD toivottavasti ymmärrtätte!:DD

      Poista
  20. onko pinjalla diabetes? ajattelin vaan ku tuossa videossa oli sykemittari ja karkkia mukana. ei ole pakko vastata jos menee henkilökohtaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin, että ei, koska sykemittarilla Pinja halusi mitata vaan omaa sykettänsä ratsastuksen aikana/jälkeen ja vaikka katsoa kalorinkulutukset tms... Ja eiköhän karkki ollut vaan ihan matkaevääksi ;)

      Poista
    2. Eikse sykemittari ollu Tiian?

      Poista
    3. ei oo pinjalla diabetes:D mihin diabeetikko tarvitsee noin paljon karkkia taikka sykemittari?

      ja oli mun sykemittari

      Poista
    4. jos diabeetikoilla on verensokeri alhaalla niin ne syö jotain sokeripitoista, siitä varmaan ano kysy tota karkkihommaa. (:

      Poista
  21. Tää oli tosi kiva postaus ja aivan huikee toi viimenen kuva <3! :)

    VastaaPoista
  22. kiva postaus, miksi teijän hepat aina käyttää noita lämoö pinteleitä ja kylmiäkin??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ennalta ehkäisyä ja vanhojen vammojen hoitoa:)

      Hyppäämisen jälkeen pitäisi muutenkin aina kylmätä!

      Poista
  23. Nyt tuli vaan mieleen, että miksköhän jotkut dissaa "tyyliä" mennä selkään ilman satulaa, että heittää jalan vaan yli, kun mulle on jotkut sanonu siitä, kun meen sillä "tyylillä"? =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö.. Ei siitä sais pilkata mun mielestä:o Tai siis en tiiä miten meet mutta en ainakaan pilkkais kun ei se niille kuulu:D

      Poista
  24. Suosittelisin blogia jota kaksi tytöä pitää ei heppa blogi vaikka välillä tulee juttua hevosista! Minusta sairaan hyvä ja blogi ansaisisi enemmän lukijoita koska bloggaajat kyllästyvät kurjoittelemaan 7 lukijalle jotka nekään ei kommentoi! Pyydän että kävisitte edes katsomassa ja jos kiinnostaa liittykää ihmeessä lukijaksi! :):):):)http://pennijadomi.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista
  25. Etsää vois poistaa ton "blogikirppis" hommelin tuolta kun eikös se oo jo aika vanha, ja osa tavaroistakin on varmaan jo myyty, ellei sitten kaikki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on vanha, mutta kaikki tavarat mitkä siellä vielä on niin ovat myynnissä. Poistan tuotteen aina sivulta kun se on myyty:)

      Poista
  26. Mistä ostatte teidän kingslandit? Kingslandin sivuilla väitettiin joka kohdassa ettei sitä saa suomesta:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kingslandeja saa ainakin hipposportista (:

      Poista
    2. Siis kannattaa katsoa suomalaisista heppatarvikkeista, melkein jokaisesta löytyy :) Ollaan ostettu mm. Suitsisopista.

      Poista
  27. Ihana postaus ja hienoja kuvia! Paras heppablogi mitä oon lukenu :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.