Onnellinen

sunnuntai 8. marraskuuta 2015


Voiko olla ihanampaa tunnetta kun laukata omalla maailman parhaalla ja kivuttomalla hevosella ympäri maneesia

Lauantaina lähdettiin taas Terhin silmän alle maneesille. Voitto oli liikkunut edeltävän viikon ihan hyvin. Liinassa puhtaasti ja ratsastaessa vähemmän epäpuhtaasti kun normaalisti. Puhuttiin satulan sopivuudesta ja juoksutinkin hevosen sitten satulalla, satula on hyvä, ongelmat ei johdu siitä. 

Juoksutuksen jälkeen kipusin selkään ja tein terhin ohjeiden mukaan kaikissa askellajeissa avoja ja vähän muutakin jumppaa. Mun hevonen ei ontunut yhtään ainotta askelta. Ei silloin liinassa alkuun. Eikä ratsastaessakaan. Ihan kun mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Voitto meni niin kivasti ja  vitsi että oli ihanaa ratsastaa! 

Töitä on edessä paljon ja jalka voi viellä alkaa oireilemaan rasituksessa, mutta just nyt näyttää hyvälle. Näyttää sille, että mä en ole vain saanut Voittoa selästä käsin kunnolla liikkeelle jolloin sen kroppa ei ole päässyt aukeamaan ja näin ollen se on koko ajan vain mennyt enemmän ja enemmän jumiin. Nyt edetään rauhassa. Seuraavalla viikonloppuna treenaillaan taas Terhin silmän alla ja Terhi ratsastaa joku päivä itse Voiton.

Mä en nyt keksi muuta sanottavaa, ehkä analysoin tätä paremmin joku toinen päivä. Nyt oon vaan ilonen
68 kommenttia

 1. Ihanaa että voitto alkaa olla taas parempaan päin! Kattelinkin teijän vanhoja videoita ja ne on ihania<3 oot tosi kaunis ja oon saanu sun ansiosta mum este istunnan paremmaksi kun oon kattonu sun videoita joten kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että voitto on parempi. Mä ainakin pidän peukut pystyssä että voitto paranis ja pääsisitte ees jonku pienen luokan viel suorittamaan. Sun ja pinjan blogeja on tosi kiva lukee ku niistä saa niin hyväa inspiraatiota kaikkeen liikuntaan yms.

   Poista
  2. Hienoa että Voitto on jo noin hyvin parantunut:D pidetään peukkuja pystyssä loppuun!

   Poista
 2. Jee ihan super! Tsemppii teille. Mäkin just katoin vanhoja videoita ja ku tulin pois koneelta äin instagramissa kuvan ja säntäsin takas koneelle. Oon nii ilonen et on menos parempaan päin. Melkee rupee itkettää ku mietin teijän tilannetta. Must tuntuu et se ihme minkä otit jossain lauseessa ja jossain postauksessa esille, on tosi mahdollinen. Hirveesti onnee ja tsemppiiii! :D

  VastaaPoista
 3. Hienoa että asiat alkavat sujumaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa❣ Mä oon tiennyt koko ajan että Voitto kyllä tulee kuntoon :)!! Ja tää postaus piristi omaa päivää

  VastaaPoista
 5. Voi että, hieno juttu! :)

  http://vellajakumppanit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ❤ toivottavasti Vote nyt pysyis hyvänä ��

  VastaaPoista
 7. Voi että, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 8. Jes ihana kuulla!:)
  Kärsivällisyyttä vaan niin uskon että voitto voi parantua kokonaan, kunhan sillä ei mitään vakavampaa ole.
  Hyvä muistaa kans että esim. urheilijoilla voi tulla vammoja jotka kestää kuukausia ilman että syy saadaan selville, ja kuitenkin parantuvat ajan kanssa kokonaan.
  Tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa kuulla et kaikki on hyvin!!❤

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtavaa että vote parantui!

  VastaaPoista
 11. Tosi hieno juttu! Se on maailman paras tunne kun luulet että et enää ikinä pääse ratsastamaan tai ainakaan laukkaamaan hevosella ja sitten se tuleekin kuntoon ja liikkuu paremmin kuin ikinä❤

  VastaaPoista
 12. Voii että tuli ihan kylmätväreet ku luin tätä tekstiä! Niin ihana uutinen <3

  VastaaPoista
 13. Jes! Ihana kuulla taas lisää positiivisia uutisia! ♥

  VastaaPoista
 14. Voi onnea Tiia <3 (tiedän tunteen)

  VastaaPoista
 15. Ihana uutinen💟 Piristi omaa päivää☺ omallaki ponilla on ollut samanlainen vaiva ja mukava kuulla että voittokin parantui❤

  VastaaPoista
 16. Ihan samoja tuntemuksia sain itsekin kokea tällä viikolla, toivottavasti molemmilla jatkuukin samaan malliin! :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 17. Jes! Mahtava kuulla että voitto on lähtenyt parempaan suntaan. Toivvottavasti myös pysyisi nyt hyvänä :)

  VastaaPoista
 18. Huippua! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pääsette palaamaan normaaliin treeniin. :) Hevosten kanssa kun aina sattuu ja tapahtuu niin onneksi tilanne vaikuttaa noinkin lupaavalta!

  VastaaPoista
 19. Voi, että! Oon aidosti iloinen sun ja Voten puolesta!!

  VastaaPoista
 20. Voitto on ihana ja oot tosi kaunis :)<3.
  Kysymys: Miten olisit muuttunut jos et olisi ostanut voittoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä kysymys, varmaan tosi erilista olisi elämä! Oon oppinut Voiton myötä ottamaan vastuuta varmasti ihan eri tavalla mitä ilman hevosta, lisäksi ei ole tullut tehtyä mitään tyhmyyksiä nuorempana kun olin lähinnä aina kotona heppailemassa. Nykyään auton antaman vapauden myötä sitten hevoset ja kaverit oon onnistunu yhdistämää hyvi :) Tätä bloginaan tuskin mulla olisi ilman Voittoa ja tää on muuytanut mua myös hirveesti ihmisenä!

   Poista
 21. Voitto on ihana ja oot tosi kaunis:)<3.
  Kysymys:miten olisit erillainen jos et olisi ostanut voittoa

  VastaaPoista
 22. Ihanaa oon oottanu tätä postausta missä sä kerrot että Voitto on terveempi!!!♡♡♡♡☆

  VastaaPoista
 23. Hienoa. Aiemmin muutamat anot vinkkasivat, että ehkä muuta vikaa ei olekaan, kun että hevonen pitää saada liikkumaan takas eteen ja rennoksi. Hyvä, että annat ammattilaisten mennä hepalla. He osaavat ratsastaa sen rehellisesti peräänantoon. Voitto liikkuu monessa videossa alitemmossa. Muodossa kyllä, muttei takaa eteen. Toivottavasti jaksat verrytellä tarpeeksi ja sitten ratsastaa tehokkaasti hevosta takaa eteen ja ennenkaukkea rennoksi. Jännittynyttä hevosta, kun aletaan työntää muotoon, niin jumit ovat edessä. Hyvää jatkoa sinulle ja jaksamista pitkiin verkkoihin ja tehokkaaseen ratsastukseen 😊

  VastaaPoista
 24. ihan mahtavaa!!❤️ mä oon itekki niiiin ilonen💗tsemppiii!

  VastaaPoista
 25. Oikein ihana uutinen! Sai hymyn huulille täälläkin, hieno homma. :)

  VastaaPoista
 26. Vaikka tämä ei niin blogisi aihetta käsittelekään olisi kiva silti jos tällaisen postauksen ehtisit tehdä. Eli siis ohjepostauksen miten olet koodannut blogillesi tällaisen ulkoasun esim. miten olet saanut reunoista sen ylimääräisen valkoisen pois ja miten olet saanut tuohon bannerin alalaitaan tuon kuvion ja miten ylipäätään koodataan tällainen ulkoasu. :) Tai jos osaisit kertoa vähän miten tämän blogin koodaus on tehty. ;) http://kootussaravissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua erilaisiin sivustoihin joissa neuvotaan bloggerin koodausta :) Myös incept element toiminto on hyödyllinen (ainakin firefoxissa), käytän sitä usein kun löydän jotain uutta. Sillä pääsee kivasti kokeilemaan miten mikäkin vaikuttaa mihinkin ja millasilla css koodeilla mikäkin juttu koodattu.

   Poista
 27. Jes! Mahtava juttu. Nyt kärsivällisyyttä, hiljaa hyvä tulee ja niin pois päin! Voitolle rapsutuksia :)

  VastaaPoista
 28. Jes ! Ihanaa että Voitto on sittenkin toipumassa parempaan suuntaan !!! ♡♡♡ Tosi hyvä uutinen :)

  VastaaPoista
 29. Osaan kyllä niin samaistua sun fiiliksiin, kun meilläkin meni ihan samalla tavalla Futuran kanssa, että alkuun vaikutti pahalta ja kuntoutusvaiheessakin oli vielä epävarmaa, miten lähtee paranemaan, mutta kun fysioterapialla sai paikat auki, niin yht'äkkiä mulla olikin kivuton ja entistä ehompi hevonen ♥ Ei vitsi, ihan huippua! :) Onnea ja paljon tsemppiä kuntoutukseen!

  VastaaPoista
 30. Tässähän aivan liikuttuu :) Ihania uutisia!

  VastaaPoista
 31. Superia! Tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
 32. Ihana kuulla välillä hyviäkin uutisia.<3
  Toivottavasti voisit kohta jo hypättiin Voitolla,vaikka maltti on valttia,tai jotain sinne päin.

  VastaaPoista
 33. Katoin äsken vanhan videopostauksen ja olit käyttäny saappaasi venytyksessä! Muistatko yhtään missä käytit? Mun pitäs saada omat jalkaan ja ajatus olisi viedä venytykseen, näkyikö saappaassa venytys päällepäin kun hait ne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tossa keskustassa käytin, oisko suutarimestarit ollu paikan nimi :) Ja ei näy jos ihan vähän vaan venytetään, jos enemmän niin piti jotain näkyvämpiä muutoksia sit tehdä, mut mulle riitti se vähän!

   Poista
 34. Tsemppiä! Muuten, miten saat kuvat suuriksi ilman, että kuvasta tulee sumea?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lataan kuvat oikean kokosina eli just mun blogin levysinä :)

   Poista
 35. Ihan mahtavaa! Superisti tsemppiä ja onnea tulevaisuuteen teille molemmille. ♥♥

  VastaaPoista
 36. Ihana juttu,tsemppiä molemmille!♥

  VastaaPoista
 37. Aivan mahtava juttu! Kiva kuulla välillä hyviäkin uutisia! :) Oon todella onnellinen sun puolesta! Kannattaisi vielä silti levätä, koska jalka on ihan vasta alkanut mennä paremmaksi, heti ei kannata alkaa treenaamaan tms.. :)

  VastaaPoista
 38. Aivan irveen hyvä juttu!! Oot aivan mahtava tyyppi muutenki

  VastaaPoista
 39. Jippii! Mahtavia uutisia!!

  VastaaPoista
 40. ÄÄÄÄÄÄ, oikeesti???!!! :DDD vitsit, ihan mahtava juttu!!! Kylmät väreet tuli kun tekstiä luin, ihan mahtavaa että Vote on parempaan päin! Tsemppiä, kyllä se siitä!! :)

  VastaaPoista
 41. Todella ihanaa kuultavaa Tiia!! :)
  Niinkuin moni muukin, olen erittäin iloinen sun puolesta vaikka ei henk.koht. tunnekaan!

  Mikää ei ole kamalampaa kuin rakkaan eläimen sairastelu, varsinkin kun paraneminen ja jatko ylipäätään on epävarmaa.
  Tottakai pelko varmaankin kalvaa, että mitä jos tämä oli vain hetken hengähdys, mutta koeta nauttia nyt tästä paremmasta hetkestä niin täysillä kun vain voit.

  Kaikkia ajatuksia pyörii päässä mitä ei saa tähän purettua mutta tiivistettynä, olen niin niin niin niin iloinen sinun puolestasi ja kaikkea hyvää jatkoon ja pidetään peukkuja, että kaikki todellakin päättyy parhain päin!
  En voi kuin hymyillä. :))

  t. NEPA (Nea) joka tuli juuri töihin eikä viitsi kirjautua työkoneella :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuinka moni iloitsee meidän puolesta :) Tosiaan nautin nyt näistä hetkistä, enkä mieti oliko tämä vaan hetken "häiriö"...

   Poista
 42. Paljon tsemppiä!! Siitä se taas lähtee ;)

  VastaaPoista
 43. Aivan ihanaa, mahtava juttu! Ehkäpä jokaikisen lukijan harras toivominen ihmeparantumisesta auttaa? Arvasin heti postauksen otsikon lukiessani mistä on kyse, ja arvaa vain, kuinka minua nyt hymyilyttää! Onnellisuutta täälläkin siis Voten askelluksen puhtaudesta... ♥

  VastaaPoista
 44. Ihanaa kun Voitto on taas kunnossa! :3 Itsellänikin tuli hyvä fiilis kuulla tästä, en ole kerennyt oikein lukemaan sun blogia joten nytpä sitten tylsyyden takia kävin lukaisemassa tätä. Jatkan kyllä jatkossakin tämän lukemista aina kun on aikaa. :)

  VastaaPoista
 45. Voi todella paljon onnea teille! Kovan työn ja odotuksen jälkeen ehdottomasti te ansaitsette tämän. Tulin kyllä hyvälle tuulelle luettuani tämän postauksen!

  VastaaPoista
 46. Sää oot niin paras ja piän peukkuja teille. Haluisin nähä sut ja pinjan livenä, mut asun Oulussa. Tuutteko apassionataan ja jos tuutte niin onko semmosta paikkaa siellä missä vois nähä? Oon saanu teiltä aivan hirveen hyvii vinkkejä kaikkeen.

  VastaaPoista
 47. Ihanaa että Voitto on parempi!♥ Tpivotaan parasta! :)♡

  VastaaPoista
 48. Ihanaa ja oot kauniss💗😄💪🙈

  VastaaPoista
 49. Voitko tehdää Linkkaa blogisi!

  Ja nää kuvat on hüber mahtavia :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.