Puhelimen tyhjennys: Joulukuu ja alkuvuosi

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

1. Uudet valot, ihana mennä talliin kun ei ole matkalla yhtään pimeää kohtaa! 2. Joku kysyi room touria, no tältä näyttää. Tosin nykyään mulla on se isompi sänky, mutta sotkuisuusaste on lähes sama 3. Lukeminen on niin ihanaa, onneksi koulussa äikän tunneilla pakotetaan lukemaan niin tulee luettua. Suosittelen kaikille biologian ystäville tätä Oryx & Crake -kirjaa, tosi hyvä! 4. Lindan ja Annan kanssa ajelemassa. Abc:n vessa hyvä kuvauspaikka :D
1. Nettioutletilta saamia juttuja. Tuossa muuten näkyy se aikaisemmalta videolta unohtunut shampoo! 2. Viimeisiä treenejä ennen kentän jäätymistä 3. Pieni kuvaussessio ennen treenaamista 4. Superihanat Adidaksen leggingsit Zalandolta. Ensimmäistä kertaa taisin oikeasti suoraan blogipostauksen Annika O:n blogissa nähtyäni rynnätä shoppailemaan, vaikka aikaisemminkin olen ostoksia blogeista inspiroituneena tehnyt.

1. Kuopion Burger King on testattu nyt kahdesti ja täytyy kyllä sanoa, että tosi hyvää ruokaa ja vähän vaihtelua mäkin ruokiin. 2. Kaverin kanssa oltiin kuskina yhtenä iltana, silloin heti otella hienoja kuviakin ;D 3. Aloin katsomaan Gossip Girl -sarjaa uudelleen ilman tekstejä pienenä harjotuksena tulevaan enkun kuunteluun. 4. Meitsi lähdössä jonnekkin, oli vissiin vielä lämmintä kun ei tarvinut vuorautua toppatakkiin :D
 1. Nipsu on niin suloinen kun se nukkuu Sinin sängyssä <3 2. Jungle Juice Barin superhyvä smoothie, tosin makua en enää muista..:D 3. Hevosille tekemistä karsinaan, havuja ja herkkuja. 4. Joku ilta ennen joulua lähdössä kaverien kanssa juhlimaan.

 1. Henna ja Annan <3 2. Vilma oli meillä joulun hoidossa, eikö olekkin suloinen! 3. Hamppukaupalta tuli ihana joulupaketti. Varsinkin nuo Hamppusnacksit oli superhyviä ja pistetään niitä kyllä tilaukseen tässä pian, vai tietääkö joku saisiko noita jostain Kuopiosta? 4. Pipareita en jouluna syönyt yhtään ainotta, mutta koristeleminen on hauskaa!
 1. Minä ja Anna uutena vuotena. 2. Mun mielestä ehdottomasti Kuopion parhaat sushit sekä hyvä kiinalainen löytyy Matkuksessa olevan Sweettown buffasta, eikä maksa kun 10 euroa! 3. Punaista huulipunaa on nyt talvellakin eksynyt huulille pari kertaa. 4. Asetelmaa Instagramiin. Tälläisten kollaasikuvien tekeminen on niin hauskaa!
 1. Pitkään aikaan ei olekkaan löytynyt näin hyvää sarjaa. Arrow tuli katsottua kokonaan joululoman aikana..:D 2. Uudet Timberlandit tositoimissa. 3. Upean värinen pakkaspäivän taivas! 4. Snapchatin takia laatu vähän heikompi, mutta eikö olekin iloinen hevonen:D?
1. Uudet ihanat salihousut, jotka sain Baseativalta. Salivaatteista tulossa se tarkempi esittely myöhemmin.. 2. Vihdoin kentällä on tarpeeksi lunta, oli hevosillakin vähän hommia nostella jalkoja. 3. Pinkkejä juttuja. Minkähän värisen kollaasikuvan seuraavaksi tekisi? 4. Einar ratsastamassa Lillillä tallissa.

21 kommenttia

  1. Tosi kiva postaus, lisää tämmösiä! Mikä on Voiton tilanne?

    VastaaPoista
  2. Musta noita hamppusnacksejä saa citymarketista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? Pitääpä katsoa :)!

      Poista
    2. Mä näin niitä joko K-supermarketissa tai S-marketissa (en muista enää :D), en tosin Kuopiossa vaan täällä vähän pienemmällä paikkakunnalla, mutta luulis sielläkin olevan :) Kivoja kuvia!

      Poista
  3. Mietin kans Voiton tilannetta kun ei siitä ole kerrottu nyt mitään.. Onko ollut siis epäpuhtautta enää ollenkaan? Treenatteko normaalisti? Jos kyllä niin alatteko käymään taas valmennuksissa ja saako sillä enää hypätä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkeen joka postauksessahan mä oon kertonut Voiton kuulumiset?:D Ei ole paljoo kerrottavaa kun ei ole päässyt kuin kävelemään, sen mitä on pystynyt ratsastamaan kunnolla niin Voitto on ollut puhas ja hyvä :)

      Poista
  4. Siistii kun oot päässy Baseativen facebook sivuille!

    VastaaPoista
  5. Voisitteko tehdä videopostauksen tai mydayn?

    VastaaPoista
  6. Noi Adidaksen housut on aivan ihanat! Onko sulla linkkiä mistä tilasit, en millään löytänyt zalandolta:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on linkit: http://www.lillivoitto.fi/2016/01/joululahjat-hihs-ostokset-ja-muita.html

      Poista
  7. Tosi kiva postaus ja hienoja kuvia!! :) :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja kuvia:)Voitto ja Lilli on tosi söpöjä❤

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus! Kivoja kuvia! Ja onneks nyt on lunta niin pääsee ees jotenkuten ratsastaa.

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus ja noi kuvat on niin ihania! :)

    VastaaPoista
  11. Onko teillä vielä julkisena YouTubessa se video missä hevoset maisteli nameja ja se missä sinä ja Pinja testasitte hevosnameja? Ne oli niin parhaita! 😊

    VastaaPoista
  12. Mua ärsyttää kun kaikki mun kaverit sanoo et mul on aina niin siisti huone, ja se on vaan fakta et en osaa olla sillee et huone on sotkunen mulla on vaan aina hinku siivota se. Osaisitko sinä kertoa vinkkejä miten sais pysymään sen sotkusena :D Nyt varmaan ajattelet et what oikeesti haluuks sun huoneen sekaseks, mut mä haluun tietää millasta se on. Kiitos jos vastaat tähä mun kommenttiin :D

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.