Parasta just nyt

tiistai 10. toukokuuta 2016


Tänään mua on väsyttänyt ja viilentynyt sää ei ole ainakaan parantanyt fiiliksiä yhtään. Olen monesti vähän huonomman päivän jälkeen kirjoitetun "parasta just nyt" -postauksen jälkeen tajunnut kuinka hyvin kaikki oikeastaan onkaan. Suosittelen teitäkin vähän masentavamman päivän päätteeksi listaamaan juttuja mitkä on juuri nyt tosi hyvin, piristää kummasti ja näitä kirjoitelessa tuli hymy huulille! 


♥ Sitä iloa kun hevoset pääsee ensimmäisiä kertoja vihreälle, vaikka inhoankin syöttelyä niin kyllä toisen nauttiessa ihan täysillä tulee itsellekkin hyvä fiilis! Kohta hepat pääsevät toivon mukaan jo laitumelle.

♥ Kauniissa säässä ulkoilu. Ulkona on tullut vietettyä ihanan paljon aikaa. Ollaan käyty maastossa, olen tehnyt kävelylenkkejä ja ollaan heitelty kaverien kanssa korista. Kumpa vaan jatkuisi yhtä lämpimänä ja aurinkoisena koko kesä..

♥ Voiton päiväunet jaksaa hymyilyttää kerta toisensa jälkeen. En tiedä miten näinkin monen hevosharrastusvuoden jälkeen makuultaan nukkuva hevonen on niin erikoinen ja ihana näky! Voitto nukkuu lämpiminä päivinä parhaimmillaan varmaan kolmet päikkärit tarhan nurkassa.

♥ Musiikki on nykyään isossa osassa mun arkea. Ennen en kuunnellut juuri koskaan musiikkia ja en voinut ymmärtää miten tärkeää se voi joillekkin olla. Nykyisin kuuntelen tosi paljon musiikkia autossa, salilla, lenkkeilessä ja ihan kotosalla. Onnea onkin kun ostin Apple Musicin, ei mainoksia enää <3

♥ Olen avannut mun snäpin kaikille ja on ollut aivan ihanaa saada teiltä snäppejä! Valitettavasti en aina ehdi vastata, mutta koitan aina sopivan hetken tullen myös niihin vastailla.

♥ Vaikka koulussa olenkin nykyään aika yksinäinen, kun en siellä vietä aikaa juuri koskaan ja suurin osa kavereistani on jo kesälomalla.  Niin olen silti hirveän onnellinen juuri ystävieni takia, olen niin saanut uusia kavereita kun lähentynyt jo pidemmän aikaa tuntemieni kaverien kanssa.

♥ Koulupäivän päätteeksi oli ihana nukkua rauhassa päiväunet ja sen jälkeen vain nopeasti suunnistaa siivoamaan Voiton karsina ja tarha. Näistä hevosen vapaapäivistä osaa kyllä nauttia, tallilla vierähtää nimittäin helposti melko iso osa päivästä.



Kertokaapa mikä teistä on parasta juuri nyt!

35 kommenttia

  1. Löytyykö tuolta Apple Musicista "kaikki" biisit? Millanen tarjonta on verrattuna esim. Youtubeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai verrattuna spotify:n?

      Poista
    2. Jotkut biisit tulee vähän aikaisemmin spotifyyn, mutta muuten löytyy kyllä kaikki! Siinä on kolmen kuukauden ilmainen kokeilu (tai ainakin oli hetki sitten), joten kannattaa kokeilla:)!

      Poista
  2. Kiva postaus!:)
    Minun mielestä on parasta kun meille tulee toinen hevonen ja pääsen sunnuntaina kisoihin ihanalla ponilla:)

    VastaaPoista
  3. Mun ponilla on päässyt nyt saikin jälkeen ratsastamaan, ja se on ollut ihana asia 💗

    VastaaPoista
  4. Parasta on just nyt tämä hetki💕

    VastaaPoista
  5. Ei Spotify Premiumissa mitään mainoksia ole?

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus, tästä tuli tosi hyvälle tuulelle :D

    VastaaPoista
  7. Miksi ette jo vie voittoa klinikalle lopputarkastukseen? Jotenkin tuntuu että olet jo alkanut toivoon ettei se kestäisi kisakäyttöä ym, ja lykkäät siksi klinikalle vientiä, ettei sun "tarvisi" alkaa meneen kunnolla sillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka klinikalla sanottaisi, että se kestää kunnon käyttöä eihän se sitä tarkoita, että mun pitäisi alkaa treenaamaan :D Ja ratsastan kyllä sileällä jo ihan normaalisti, ainoastaan hypätä ei vielä. Mitään muuta en toivo niin paljon kun puhtaita papereita..:D

      Halutaan viedä Voitto samalle eläinlääkärille, joka käy täällä päin vain harvoin, joten senkin kanssa on vähän sumplimista :) Viedään sitten kun on aika hypätä, nyt kun en muutenkaan vielä haluaisi alkaa hyppäämään. Ensin sileällä hommat kuntoon ja peruskuntoa vähän paremmaksi.

      Poista
  8. Tosi hyvä postaus! Oot tosi aito etkä muutu jos alat kirjottamaa tänne!! Panostat kuvia ja kirjoitusta.. Tää on niin paras blogi ja Tiia oot tosi kaunis ja fiksun oloinen:D

    VastaaPoista
  9. Mun parasta just nyt on se ku pääsin ponillani hyppäämään pellolle esteitä! Ja kun saa maastoilla paljon sekä kun oon kaverin kanssa paljuilemasa 😊

    VastaaPoista
  10. Musta on ihan parasta, kun on pääsyt viimein kentälle, eikä tarvitse mennä kuumaa ja pölyiseen maneesiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maneesit ei kyllä tähän aikaan vuodesta oikeen nappaa!

      Poista
    2. Nappaa täällä kun on ilmastoitu. Paljon viileämpää kun kentällä paahteessa :)

      Poista
  11. Mun mielestä on parasta kun kesällä on n. 20 astetta ja pääsee kentälle auringonpaisteeseen hyppäämään <3

    VastaaPoista
  12. Mun parasta just nyt on kuukaus sitten ostettu oma hevonen!♥

    VastaaPoista
  13. Siis millä otatte noin hienoja kuvia Voitosta...? Kiva postaus

    VastaaPoista
  14. Todella hienoja kuvia! Kiva kun sä jaksat aina panostaa postauksen ja laittaa myös kuvia! Oot ihana ihminen Tiia!

    Parasta just nyt, oma hevonen ja ihanat ystävät ja sukulaiset!<3

    VastaaPoista
  15. Tosi ihana ja yksinkertaisuudessaankin inspiroiva postaus. :)
    Oon lueskellut sun blogia jo pitempään, ja mun mielestä on ollu siistiä kattoa, miten oot rehellisesti pitänyt sun omaa ja aitoa ilmettä ja tyyliä yllä koko ajan kaikenlaisista kommenteista huolimatta. Ja että oot saanut bloggaamalla tienestejä ja saanut sen ansiosta työskennellä yrittäjämäisesti tehden sitä mistä nautit, vaikkei se joidenkin mielestä olekaan "oikeaa työtä". Oikeasti menestyneet ihmiset harvoin painaa päivästä toiseen niska limassa "oikeaa työtä" mistä ei edes pidä, luullen näin tulevansa joskus onnelliseksi. Perustin itse pari vuotta sitten tosi nuorena yrityksen ja eihän sitä aina oo kaikkia tullut miellytettyä, mutta hei: "Have you ever met a hater doing better than you? Me neither." ;)
    Toivottavasti tää kommentti ei tunnu liian "tungettelevalta" tai mitään, halusin vaan ilmaista että ihailen sun positiivista asennetta, päättäväisyyttä ja tervettä itsevarmuutta, jotka ainakin päällepäin välittyy. Ite olin kaks vuotta sitten 19-vuotiaana paljon epävarmempi itestäni vaikka paljon touhasinkin unelmieni eteen, ja ehkä oon vähän vieläkin. Pidä siis lippu korkeella ja kuuntele sun intuitiotas! Onnee jatkoon ja Voitolle vielä toipumistsemppiä kohti puhtaita papereita! :)

    VastaaPoista
  16. Hienoja kuvia ja hyvä postaus! Parasta just nyt on kun tiedän että minulla on perhe, läheiset ja ystävät lähellä, ponit jotka saa aina hymyilemään sekä lähes kaikki kuten kesän tulo :) postaus sai miettimään mitä kaikkea on hyvää :)

    VastaaPoista
  17. Voitteko tehä pitkän videopostauksen kun viette hevoset ekaa kertaa laitsalle?ps.oot kaunis ja paras!♡♡

    VastaaPoista
  18. Parasta just nyt on se, kun sain syntymäpäivä-lahjaksi vanhan ponini. ♡ Se myytiin 4 vuotta sitten, eräästä syystä, ja nyt se hankittiin takaisin. 🙈 Ollaan oltu erossa toisistamme 4 vuotta ja joka minuutti on ollut sitä ikävä. Nyt se seisoo tuossa kotitallissa. <3 Vihdoin.

    VastaaPoista
  19. Parasta on se että käytiin katsomassa/tutustumassa semmoiseen ihanaan koiranpentuun ja ehkä saadaan se<3

    Mutta just nytkin itken sen takia että stressaa ja on vaan niiiin hermostunut olo siitä koirasta että itkettää ja kunnolla!
    ÄRSYTTÄÄ!

    Mutta tämä postaus sai edes vähän piristämääm.<3
    Kiitos ihanalle sinulle ja ihanalle Votelle!

    VastaaPoista
  20. Minusta on tosi hauskaan kun pystyn hyppii taas trampalla koska selkä oli niin kipee että en pystynyt hyppimään ja parasta myös se kun ponillani on synttärit tämän viikon torsraina ♥

    VastaaPoista
  21. Ja oot ihan paras tekee videoita ja muuta asut mun lähellä ois kiva ehkä jos sä ottaisit kesä kuvan minusta ja ponistani mutta pitää miettiä

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.