Kuvapostaus: Kukkaispoika

torstai 30. kesäkuuta 2016

Eilen hain postista uudet kuvan/videonmuokkausohjelmat ja nyt pääsee tämä blogihommakin täysillä taas pyörimään. Kun olen kysellut millaisia juttuja toivotte nyt, kun treenijuttuja ei ole tulossa, niin kuvapostaus oli yksi toivotuimmista. Täytyykin myöntää, että ihan ajan kanssa otettuja kuvia ei ole tässä blogissa näkynyt hetkeen. Ennen eri teemoja edustavat kuvapostaukset olivat kuitenkin blogissa tuttu näky. Nyt asia täytyy korjata, sillä kesäiset taustat on niin ihanan raikkaita ja paljon helpompiakin talven valkeaan näin tumman hevosen kanssa. 

Näitä kuvia ei lähdetty ottamaan ajatuksella, että nyt kuvataan. Mun piti oikeastaan kuvata Pinjan ratsastusta, mutta lopputulos oli kuitenkin sen verran kiva, että ajattelin jakaa nämä ihan omana postauksenaan! Kertokaa mitä piditte ja onko kuvapostaukset teidän mieleen!



60 kommenttia

  1. Pidin tästä postauksesta paljon ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana toi eka kuva!! Tost sais niin makeen ku "ylimuokkais" sen (eli aidat, riimu, naru jne pois ja vetäis kaiken ihan överiks, you know mitä meinaan) :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niin muuten tulisi, pitääpä ehkä kokeilla..!

      Poista
  3. Kuvapostaukset on kivoja ja osaat kuvata hienosti! Itse tykkäisin jos kuvia olisi enemmän, nykyään tuntuu että et julkaise yhtä paljon kuvia kuin ennen. Tietysti jos hyviä kuvia ei ole paljoa niin ei sille voi mitään. Tykkään myös sellaisista "ei ihan onnistuneista" - kuvista ja niitäkin olisi kiva nähdä. Olet kyllä taitava kuvaaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia ei ollut enempää, ne olivat joko huonoja tai ihan samanlaisia kun muut :/

      Poista
  4. Tää oli kyllä kiva postaus! Ei ollut niin paljoa tekstiä, mutta kuvat korvsaivat tekstit :-)

    VastaaPoista
  5. Tosi ihania kuvia❤

    VastaaPoista
  6. Vain kahdesta eri tilanteesta kuvia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oikeastihan tuossa oli monesta eri tilanteesta, mutta kuvat vain samantyylisiä :)

      Poista
  7. Todella hienoja kuvia! :) Tykkään postauksesta!

    VastaaPoista
  8. Hei! Olisi kiva nähdä ratsastuspostausta vaikkapa lillilääkäri? Kai sillä voi ratsastaa vielä normaalisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa kunhan joku päivä ratsastan Lillillä :)

      Poista
  9. Joku muukin joskus kysyi, että miksi voitto näyttää kuvissa useimmiten violetilta? Läppärillä ja puhelimella molemmissä näyttää minustakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska Tiia ylimuokkaa kuvat, mikään väri näissäkään ei vastaa alkuperäistä

      Poista
    2. Tosiaan näitä on muokattu aika rajulla kädellä :)

      Poista
  10. Kuvat oli muuten ihan hienoja jos riimun leukahihnan olisi viitsinyt laittaa kiinni, jotenkin epäsiistiltä näyttää auki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olisi pitänyt muistaa laittaa:)

      Poista
    2. Miten sen voi unohtaa laittaa kiinni? Eikö sitä aina laiteta? Anteeksi jos en tiennyt, että se voidaan jättää auki, mutta meillä se on aina kiinni kun riimu on kaulassa. Ihan turvallisuussyistä, vaikkei Voittokaan varmaan mitään olisi tehnyt. Voihan etunen kuitenkin jäädä riimun väliin...

      Poista
    3. Ei meillä laiteta, se lukko on laitettu sillä tavalla leuan alle kiinni, ettei se voi mihinkään jäädä kiinni :) Miten se voisi nyt jäädä enemmän etuseen kiinni kun kiinni ollessa?

      Poista
    4. En halua olla mitenkään kriittinen, mutta kun olen ihan oikeasti nähnyt tilanteen, jossa hevonen on rapsuttanut etujalkaansa päällä ja yllättävän pienestä raosta se etunen pääsi! Jotta saatiin nopeasti heppa pois hädästä niin leikattiin vaan riimu. Hetkeen hevonen pelkäsi riimuja...

      Poista
  11. Tää on hyvä osoitus blogisi nykyisestä tasosta. Tekstit ja kuvat ala-arvoinen. Nykyään kun lukee sun blogia jää miettimään kuka on aiemmin kirjoittanut sun postaukset kun ne oli ennen kuin eri näppikseltä vrt. nyky tilanne joka ei siis ole hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Paitsi yhteistyö/mainospostaukset ovat hyvin kirjoitettuja ja pitkiä, sekä laadukkaita.

      Poista
    2. Joo, tämä valitettavasti pitää paikkaansa :( uskon että blogi kelpaa edelleen teinikansalle, mutta itse jo 25+ vuotiaana kaipaan laadukkaampaa lukemista ja katselemista. Tuo riimun lukko olis ollut helppo laittaa kiinni ja heti olis kuvat olleet huolitellumman näköisiä. Panostus: nolla.

      Poista
    3. Jos teitä ei miellytä, älkää lukeko blogia.
      Minun mielestäni Tiian blogi on yksi parhaista juuri hienojen kuvien ja tekstien takia.

      Poista
  12. Likainen auki oleva nahkariimu päässä ja silmistä rähmät putsaamatta... Puhumattakaan surkeasta muokkauksesta, lopputulos ei kyllä ole sen verran kiva että näistä kuvista kannattaisi kokonainen postaus tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et kyllä säkään taida tajuta kuin ratsastuskoulu hevosista mitään. Siellä on kaikki niin täydellistä...

      Poista
  13. Todella ihania kuvia! :) Olet taitava kuvaaja, ja ilmeisesti myös kuvien muokkaaja, vaikka vähän vaikea tietää kun ei ole nähnyt kuvia ennen muokkausta. Mä tykkään kuvapostauksista, mutta kaikki muutkin postaukset on kivoja!

    VastaaPoista
  14. Onko Pinjalla enää ollenkaan blogia? Ja hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  15. awwss... ompas ihania kuvia!💕😻👌🏻

    Joko olet saanut tietokoneesi toimimaan? Milloin olisi videota tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toimiihan tämä ja video tuli juuri viime postauksessa, mutta pitää kuvailla lisääkin :)!

      Poista
  16. Kuvat olivat aika valoittuneita, ehkä liikaa muokattu? Jja riimun leukahihnan olisi voinut viitsiä laittaa kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla näyttää kaikilla näytöillä (puhelin, kaks tietokoneen näyttöä ja ipad) ihan sopivan valoisille. Toki itse tykkään enemmän vähän liian valoisista kuvista :)

      Poista
  17. Kuvat ovat tosi "haaleita" ja heppa violetti. Tsekkaahan muultakin kuin oman koneen näytöltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla näyttää kaikilla näytöillä (puhelin, kaks tietokoneen näyttöä ja ipad) ihan sopiville, tosin vähän violeteille, mutta musta se näyttää vaan kivalle :) Kalibroin juuri äsken nämä koneen näytöt vielä kerran uudelleen..:)

      Poista
  18. kuvissa pistää silmään vain laiskasti kiinnitetty ja yltä päältä paskainen riimu.

    VastaaPoista
  19. Kun ei tule postauksia/kuvia, valitetaan että missä kuvat ja postaukset. Kun tulee postauksia/kuvia, ne on aina vääränlaisia.. Joillekin anonyymeille ei näköjään kelpaa mikään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäse.. Vähemmän tuli valitusta kun postaili vaan harvakseltaan ;)

      Poista
  20. Voitto on aina ollut noin ihana<3

    VastaaPoista
  21. Jos nyt saa vielä tässä postauksessa toivoa, olisi mielenkiintoista lukea mielipidepostausta vaikka apuohjista, kuolaimista ja kannuksista yms. :)

    VastaaPoista
  22. Vau, upeita kuvia! Voitto on niin nättinä <3

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  23. Ootko miettiny että opettasit voitolle jotain maastakäsittely juttuja tai temppuja esim espanjalainen käynti, kumarrus yms. Ajattelin että se voisi olla hyvää tekemistä voitolle ja sulle nyt kun ette voi täysillä treenata. :)

    VastaaPoista
  24. Ihana postaus.tosi ihanii kuvii.

    VastaaPoista
  25. Ei tämä normipostauksen kuvituskuvina olisi ollut niin "paha" mutta kun kyseessä on nimenomaan KUVAPOSTAUS niin silloin yleensä kuviin on panostettu, laitettu puhdas riimu päähän ja kiinnitetty lukkokin. Tsekkaa vaikka Jillan blogi ja ota opiksesi.

    VastaaPoista
  26. Aivan ihania kuvia! ❤ Itse en edes huomannut auki olevaa leukahihnaa, sen mahdollista likaisuutta tai "ylivalotusta". Kuvat ovat ihanan kesäisiä ja kyllähän näihin on selvästi panostettu, kun vertaa muihin blogeihin :) Haleja sulle ja Voitolle!

    VastaaPoista
  27. Minulla jäi hieman häiritsemään tuo roikkuva leukahihna mutta pikkuvirhe:) muuten hienoja kuvia hyvä postaus:)

    VastaaPoista
  28. Ensimmäinen kommentointi tähän blogiin, jota olen kuitenkin lukenut jo ihan alkuajoista asti. Ikävä kyllä huomaan saman minkä moni muukin, että kiinnostus on loppunut ja teksti on huonoa. Kuvat aivan liian muokattuja,likainen riimu ja koko hevonen. Ymmärrän kyllä, että Voiton tilanteessa sitä ei tule puunattua koko ajan kun se vaan on laitumella, mutta miksi sitten lisätä tälläisiä kuvia kun voisi kirjoittaa oikeasti jostain fiksuatakin. Oletko miettinyt vain lifestyle-blogiin siirtymistä? Voisi tässä tilanteessa toimia! Aiemmin tätä luki mielenkiinnolla,jään kuitenkin vielä odottamaan niitä hyvin tehtyjä lifestyle postauksia!

    VastaaPoista
  29. Vähä söpö voitto

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.