Sadepäivän sarjavinkit

torstai 16. kesäkuuta 2016


Parasta tällaisena sadepäivänä on maata sängyssä ja katsoa Netflixiä iPadilta. En juuri koskaan katso enää elokuvia vaan olen ihan hurahtanut sarjoihin.. Niitä onkin tullut kelattua ihan jokunen tässä parin vuoden aikana läpi ja tässä mun ehdottomat suosikit tällä hetkellä:


Grey's Anatomy 
Yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Sarja, joka on yllättänyt juonenkäänteillään ja saa haaveilemaan yhä enemmän lääkärin ammatista.. Itse katson tätä englanniksi, joten samalla hyvää harjoitusta. Tätä ei Netflixistä löydy, mutta yhden jakson päivässä voi katsoa ilmaiseksi täältä.

Orphan Black
Tämänkin sarjan voisin listata ihan mun top-listalle. Päähenkilö Sarah näkee täysin itsensä näköisen naisen tekevän itsemurhan ja siitä vasta alkaakin mielenkiintoinen tarina. Kannattaa antaa tälle sarjalle mahdollisuus, sillä itse koitin katsoa ekaa jaksoa monta kertaa kunnes sen katsottuani olin aivan koukussa. Todella mielenkiintoinen juoni ja uusia jaksoja tulee joka perjantai Netflixiin.

Pako
Päähenkilö järjestää itsensä vankilaan pelastakseen veljensä ja huikea pakotarina alkaa. Mä niin tykkään tällaisista sarjoista, joissa on joku älykäs päähenkilö ja rikollisuus sopivasti limittäin! Tämäkin löytyy Netflixistä.

Lilli laiduntaa, mä katson netflixiä

Arrow
Jos olet katsonut jo Paon ja pidit siitä, suosittelen tätä! Tässäkin jälleen nerokas päähenkilö, joka "palaa kuolleista" ja aloittaa Robin Hood tyylisen elämän kotikaupungissaan. Tästäkin löytyy monta kautta netflixistä.

Suits
Tällä hetkellä katson Suitsia ja ihmettelen miten en aikaisemmin ole innostunut tästä.. Jälleen nerokas päähenkilö ja tällä kertaa asianajaja hommia, vähän saman tyylinen kun loistava Kovat kaulassa -sarja! Tätäkin katson Netflixistä.

Breaking Bad
Tämän sarjan katsoin juuri loppuun. Ihan loistava sarja, jossa syöpään sairastunut kemian opettaja aloittaa huume bisneksen! Tästäkin löytyy kaikki kaudet Netflixistä.

Sitten muita katsomisen arvoisia sarjoja Netflixistö ovat nauruhermoja kutkuttavat Frendit, Modern Family, Ensisilmäyksellä ja Blue Mountain State. Lisäksi historiallinen sarjalempparini Reign on katsomisen arvoinen sekä varmaan kaikille jo monesti hehkutetut Gossip Girl, Orange is the new black, Pretty Little Liars ja Vampyyripäiväkirjat.


Olisiko teillä vinkattavana tämän mun listan perusteella uutta katsomista nimenomaan Netflixistä? Löysittekö uusia suosikkeja?

97 kommenttia

  1. Mulla on Bones menossa, suosittelen sitä myös! Koitan katsoa sen, Ensisilmäyksellä ja 24 kesäloman aikana, kattoo sit elokuus et miten onnistu :D OoOotko kattonu Bonesin?

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Mä en myöskään ole pitkään aikaan katsonut elokuvia, koska on niin monia hyviä sarjoja :) Tällä hetkellä ehdoton lemppari on Once Upon a Time - Olipa kerran. Se on kai luokiteltu fantasiasarjaksi, mutta on vähän "erilainen" fantasiasarja, ja mun mielestä ihan hyvällä tavalla erilainen ;) Siitä on ilmestynyt jo viisi kautta ja lisää on tulossa, eli katsottavaa riittää pidemmäksikin aikaa. Itse asiassa tällä hetkellä olen katsomassa sarjaa jo toista kertaa alusta saakka läpi. Tykkään myös historiallisista sarjoista, kuten the Musketeers.

    Luettelemistasi sarjoista monet on mulle tuttuja, mutta en tällä hetkellä seuraa niitä. Opiskelukiireet rajoittavat ikävästi sarjojen katselua :P Greyn anatomian pariin voisin kyllä palata, koska se jäi aikanaan kesken...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä katsoa toi sun vinkkis!

      Poista
    2. Mistä katot OUAT? Netflixistä sitä ei löydy :( Katoin sitä ennen Viaplaystä mutta ulkomaille muutettua ei sen köyttö ole enää mahdollista.

      Poista
    3. Ihan googlettamalla löytyy muutama sivusto, josta pystyy katsomaan ilmaiseksi Once Upon A Timea :) Siis jos sivustojen mainokset ei haittaa, mutta itseä ne ei ainakaan haittaa, koska mainoksia ei tule kesken videon tms. vaan niitä pyörii vaan siinä sivun reunassa. Voi laittaa videon kokonäytölle jos mainokset häiritsevät. Terveisin ylempi Anonyymi ;)

      Poista
  3. Miten pian kakskymppinen tyttö ei ole kesätöissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen blogia työnäni ympäri vuoden, jonka lisäksi vahdin lapsia sillon kun sille on tarvetta :) Ei luulisi sinua paljoa haittaavan vaikken ole "kunnon" töissä.

      Poista
    2. Nykypäivänä kesätöitä on myös vaikea saada vain lukio pohjalla ilman suhteita

      Poista
    3. Vaikka on vaikea saada niin ainahan voi hakea ;) Näyttäähän se "paremmalta" tulevaisuudessa työpaikkaa hakiessa, kun on jotain työkokemusta.

      Poista
    4. Juuri näin.. Vaikka teetkin töitä ympäri vuoden, voi sinun olla hankala tulevaisuudessa saada töitä, työkokemuksen puutteen vuoksi. Nykyään työnantajat vaativat erittäin paljon kokemusta työnteosta, eikä vain "itselleen" työntekeminen riitä.. Valitettavasti näin.

      Poista
    5. Siis mitä ihmettä oikeesti? :D Väitättekö, että Tiia, jolla on oma yritys ja tekee töitä siis ihan oikeita _töitä_ ympäri vuoden on jotenkin huonompaa kokemusta kuin ihmisellä, joka on kesällä pari viikkoa toisen alaisena. Nyt ihan oikeasti mietitte hetken kumman työnantaja mielummin töihin ottaisi, kiitos!

      Poista
    6. Mikäs yritys Tiialla on? Blogia en laskisi yritykseksi, mutta miten vain :DD

      Poista
    7. Blogin ympärille voi kyllä yrityksen muodostaa, lifestyleblogien puolella yleisempää ja aika monelta siellä semmoinen löytyy kuten minultakin :)

      Poista
  4. Milloinka olisi videota tulossa?🙊 Ei ole tullut PITKKIIIIN aikoihin!👋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tuli tänään uusi :)

      Poista
    2. Ei tota voi kutsuu videopostaukseksi!🌚😕😳😳 Se on olevinaa joku ihme "höpöttely" video, jossa näkyy enemmän sua ja sun uus tietokone ja jtn pien pätkä voitosta!😳 Ja toi video jäi siula pikkasen kesken?!😄😄

      Poista
    3. No video se silti on ja sitähän sä kyselit :D

      Poista
  5. Breakout kings oli tosi kiva! Etsin sarjaa Paon kattomisen jälkeen,joka liittyis just rikollisuuteen ja vankiloihin, ja pari jaksoa kun katsoin niin jäin koukkuun :D + Sarjassa oli myös yks jakso Paon T-Bagistä ja tavallaan jatkoa, mitä hänelle tapahtui.

    VastaaPoista
  6. Mä oon lukemassa tällä hetkellä Valehtelevia Viettelijöitä, ja voin suositella. Ihan paras sarja, jonka aion katsoa vielä sarjana!

    VastaaPoista
  7. Ratsastatko Lillillä koskaan? Miksi Lilli on just Lilli😀 Mistä Lilli nimi tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastan :) Ja en tiiä kun eime sitä ite keksitty

      Poista
  8. Jos tykkäät arrowista ja paosta, kannattaa kokeilla kans legends of tomorrow:ta! Osa hahmoista on samat ko arrowissa ja sioittuu samaan "ulottuvuuteen" ja Miller (scofieldin näyttelijä) näyttelee siinä erästä päähenkilöistä :) Toki se on sit ehkä enemmän supersankarityyppistä kun edeltävät.

    Ja jos fiksut rikolliset iskee, itte tykkäsin blacklististä!

    Ja sitten toki vielä person of interest! Ja ehkä the glades, jos haluaa katsoa kevyempää poliisisarjaa.

    Näin äkkiseltään tulee nuo mieleen mitä kannattaa ainakin vilkaista jos katsomisen puute iskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä tsekata näitä!

      Poista
    2. Joo itse suosittelen myös blacklistiä, ihan älyttömän kouluttava! ;)

      Poista
  9. Ala ratsastaan lillii nyt ku et voi mennä Votella

    VastaaPoista
  10. Olen pitänyt samoista sarjoista mistä vinkkasit tuossa, ja voisin suositella sinulle OC:tä :D Sarja tuli vähän aikaa sitten Netflixiin ja etenkin ensimmäiset kaudet olivat todella hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritin sitä kerran jo alottaa, katotaan jos yrittäisin uudelleen!

      Poista
  11. Kun katoin sen sun videon voittlla ei voi enää ratsastaa ni ei varmaan tunnukivalta kun sun ja voiton kisa ura loppu

    VastaaPoista
  12. 24 kannattaa ehdottomasti katsoa alusta loppuun ! Tosi huikee sarja :) mitä muita nyt oon kattonut, kuten pll ja teen wolf ovat kans tosi hyviä :)

    VastaaPoista
  13. Kannattaa kattoo Dexter, se on mun mielest tosi hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mulla on se kesken, pitääpä jatkaa!

      Poista
  14. Full House ja Fuller House on kans hyvii sarjoi:)

    VastaaPoista
  15. Mä kans katon Netflixistä paljon sarjoja ja mieluummin kuin leffoja, yleensä kun päätän katsoa leffan, niin katon sitä 5-30min, lopetan ja vaihdan johonkin sarjaan... :D
    Arrow-sarjaa voisin ruveta katsomaan, kun sitä on moni suositellut. Itse olen katsonut Paon ja nyt on menossa HIMYM, Orphan Black, Suits ja Greyn anatomia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mulla on ihan sama ongelma jos alan kattomaan leffaa..:D

      Poista
  16. Kyllä minuakin ihmetyttää, miten sinun ikäinen nuori ei ole kesätöissä. Sadepäivinä vain katsellaan sarjoja. Huh huh. Muistaakseni vanhempasi olivat yrittäjiä ja tekevät takuulla pitkiä työpäiviä. Yleensä yrittäjien lapset ovat nuoresta asti opetettu työelämään. Pinja varmasti on jo kesätöissä. Jokainen tietenkin tyylillään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Pinja kesätöissä sen enempää kun minäkään. Ja jokainen tosiaan tyylillään, minulla on tuottava yritys blogin myötä ja joku toinen voi tehdä 6päicää viikossa kaupan kassalla :)

      Poista
    2. Töitä ei nykyään niin vain saada! Itse en päässyt kesätöihin tänä vuonna, vaikka hain kymmeniin paikkoihin. Ja mitä se muille kuuluu kuka on töissä ja kuka ei... Ps. Blogillakin voi tienata ;) onhan se cv:ssa parempi kuin ei mitään. Aika moni nuori makaa kotona eikä tee mitään tai edes yritä.. Kaikki on suhteellista :D

      Poista
    3. Ja minua suuresti ihmetyttää mitä se ihan tosissaan kellekään kuuluu onko Tiialla kesätöitä vai ei??
      Pitääkö tähänki taas todeta, että veljet ja siskot ku oliski omatki asiat niin hyvin ettei mistään muusta voi enää pahoittaa mieltään ku siitä, että joku käy tai ei käy töissä :DD
      Ja niinkuin Ano 09.52 sanoikin; Niitä töitä ei niin vain nykypäivänä saa! Vaikka olis koulutki jo käytynä.
      Monissa paikoissa tarjotaan töitä 4h/vko ja siinä kohtaa aikalailla jo sama jäädä vaikka kotiin, jossei nyt äärimmäisen kipeästi tarvi niitäkin muutamaa euroa. Joista myös verottaja vie ison siivun :D

      Itse olen ollut äärimmäisen onnekas, pääsin aikanaan 17 vuotiaana töihin ja sain vakipaikan ko. firmasta 5v myöhemmin. Ja ilman mitään koulutusta.
      (nykyään uusissa, koulutusta vastaavissa hommissa ..)

      Ja Tiia tosiaan jo kertoi pariinkin (?) otteeseen, että hänellä on työ. Hän vain voi käsittääkseni hoitaa työnsä kotona.
      Ja lisäksi vielä sekin, että harva välttämättä tekee töitä 24/7, se sadepäivä voi osua vapaallekin, silloinhan just on sama istua ja katsella sarjoja ;)

      Poista
  17. Suosittelisin itse Shamelessiä! Löytyy Netflixistä.

    VastaaPoista
  18. ob on kyllä aivan super sarja :)

    VastaaPoista
  19. Greyn anatomiaa katsoin, olin ihan koukussa siihen! Se vain poistui harmillisesti Viaplaysta, joudun odottamaan joulukuuhun, että se sinne palaa. Silloin mukana on uusin kausi. :D
    Jos tykkää just sellasista sarjoista, missä on älykäs päähenkilö, niin House on ihan huippu! On itsellä toiminut Greyn anatomian korvikkeena, ei ole yhtä hyvä, sillä juoni kulkee sairaalan ulkopuolella todella vähän ja jokainen jakso kulkee pääasiassa saman kaavan mukaan, mutta sarja on kyllä tosi mielenkiintoinen ja koukuttava. :)

    VastaaPoista
  20. Grey's Anatomia, Prison Break (Pako), Scream (sarjaversio), Jane the Virgin ja Modern Family ja Orange Is the New black on sarjat joita seuraan ja ne on todella hyviä katsottavia sadepäivillä. Grey's Anatomiasta innostuin niin, että lainasin kirjastosta lääkärikielen sanakirjan ja oon nyt opiskellut sen ansiosta paljon lääketiedettä! :D

    VastaaPoista
  21. Bones on ehdoton, katsonut kaikki tuotantokaudet mitkä netflixist löytyy.
    Paljastavat valheet pyörii tällä hetkellä, täysin koukussa siihen!

    VastaaPoista
  22. Downton Abbey <3 ! Ja nyt aloitin Tudorsin Netflixistä.

    VastaaPoista
  23. En osaa sanoa mitkä löytyvät netflixistä mutta itse olen näihin koukussa:

    The Big Bang theory
    Game of thrones
    True blood
    Supernatural
    Unforgettable

    VastaaPoista
  24. Bones ehdottomasti, mun ykköslemppari! Sen lisäksi Sons of Anarchy vei mut ihan mennessään, vaikka alkuun ei kiinnostanut koko sarja yhtään. Suosittelen myös Pretty Little Liarsia ja White Collaria :)

    VastaaPoista
  25. Supernatural ehdottomasti paras!!

    VastaaPoista
  26. Uuteen videoon liittyen: se iMovie on siinä koneessa valmiina eli sitä ei tarvitse asentaa:)

    VastaaPoista
  27. Itse olen myös hurahtanut Pakoon! Oletko kattonut Daredevilin? Se on myös hyvä, vaikka alku tuntuukin hieman pitkäveteiseltä. RuPaul's Dragrace ehdoton suosikki ja suosittelen myös tsekkaamaan sen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon katsonut, mutta jostain syystä se jäi kesken.. Pitääpä jatkaa!

      Poista
  28. Voin suositella Glee, the Fosters, Jane the Virgin. Itse rakastuin Gleehen jo kauan sitten, ja keväällä tuli viimeinenkin kausi Netflixiin. Jane the Virgin on tosi hauska sarja johon rakastuin ekasta jaksosta alkaen, mutta siitä ei ole tokaa kautta Netflixissä. Myös the Flash sarja on aivan huippuhyvä, tosin ei ole Netflixissä. Vähän saman tyyppinen kun Arrow, mieheen osuu salama, ja hänestä tulee mailman nopein mies. Kaikki noista on katsomisen arvoisia!

    VastaaPoista
  29. Bones ja Castle ihan parhaita! Mokemnat rikossarjoja ja jännitystä piisaa!😁

    VastaaPoista
  30. Jos Frendit löytyy vielä Netflixistä, suosittelen! Paras sarja ikinä, koko meidän perhe tykkää, hauska ja mukava sarja. Meillä on itse kaikki levyt eikä Netflixiä niin en oo varma löytyykö.. Jos on nii suosittelen kattomaan jos komedia kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  31. The big bang theory on hyvä! :)

    VastaaPoista
  32. Mun ihan ehdoton suosikki on Greyn anatomia! Harmillisesti olen siitä kaikki jaksot katsonut ja 13. kausi on tiedossa vasta syksyllä, suomeksi varmaan vasta ensi vuonna. Ihan jäätävän hyvä sarja, paras ikinä :D Lääkärin ammatti vaikuttaa sarjassa ihan mahtavalta ja tykkään myös tosi paljon sarjan näyttelijöistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama. Näyttelijät on ihan mahtavia siinä!

      Poista
  33. Minäkin katson nyt paljon enemmän sarjoja netflixistä, kuin elokuvia. Koeviikkojen ajaksi jätin aina sarjat tauolle ja vkl katsoin elokuvia iltaisin. Mutta nyt kesälomalla on aikaa katsoa. Monet suosittelemasi sarjat olen katsonut tai ovat listallani. :D
    Suosittelen juuri äskön katsomaani Jane the virgin-sarjaa. Bonesia on suositeltu minulle paljon, mutta itse en ole kerinnyt sitä vielä katsomaan.

    VastaaPoista
  34. Oletko Quanticoa katsonut? Voin suositella!

    VastaaPoista
  35. En tiedä onko netflixissä mutta itse katson viaplayltä Housea. Ihan sairaan koukuttava 😊

    VastaaPoista
  36. Eikö kukaan ole vielä maininnut Under the Dome sarjaa? :D Aloitin viikko sitten ja kohta on jo kaksi tuotantokautta syöty läpi. Täytyy kyllä suositella! Siinä siis pienen kaupungin ylle laskeutuu
    , silloin vielä läpinäkyvä, kupu, joka eristää kaupungin muusta maailmasta täysin. Sarjassa on myös ripaus yliluonnollista mukana, josta en yleensä piittaa, mutta tässä se on vielä mennyt. Kannattaa ainakin kokeilla! Tähän on myös yllättävän helppo päästä sisälle (+päähenkilöistä löytyy nuoria). :)

    Mut Pretty Little Liars on silti tähän mennessä ollut aina patas! <3

    VastaaPoista
  37. Mun lempparisarjat kautta aikojen on Kovat kaulassa, the O.C ja Graceland! Tällä hetkellä katon Orphan Blackia ja pitäis alottaa Blacklist!

    VastaaPoista
  38. Kannattaa kokeilla Jane the Virgin sarjaa. Siinä on hauska "juontaja" jolla on joku vähän espanjalainen tai semmonen aksentti. Muutenki sarja on aika hyvä, joten suosittelen

    VastaaPoista
  39. Mun suosikkisarja netflixissä on ehdottomasti Make it or Brake it, suosittelen!

    VastaaPoista
  40. Kiva postaus! Mä näin suusta muuten unta:D Ne juteltiin siinä unessa tunti ja siten sä menit kauppaan ostamaan karkkia:'D

    VastaaPoista
  41. Kiva postaus:) Voisitko joskus tehä kuvapostauksen vaikka teidän koirista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoppa Sinin blogi:http://armiharmi.blogspot.fi

      Poista
  42. Under the Dome ja Kosto tv-sarjoista sekä Pako,PLL ja Bloodline aivan super hyviä :)

    VastaaPoista
  43. Kannattaa katsoa Bonesia! Ihan huippu.

    VastaaPoista
  44. Jos tykkäsit Reignistä, kato ihmeessä Tudorsia! Eri maan hovista ;)

    VastaaPoista
  45. Vampyyripäiväkirja on kyllä ihan paras, oot Tiia oikealla maulla ;)

    VastaaPoista
  46. UNDER THE DOME!!!! Se on ihan sika koukuttava, suosittelen :-)

    VastaaPoista
  47. Itsekin suosittelen katsomaan Bonesia! Tosi mielenkiintoinen ja jännittävä sarja ripauksella huumoria :D + sarjassa on todella ihanat hahmot

    VastaaPoista
  48. Voin suositella 24 ja Shadowhunters :)

    VastaaPoista
  49. Kyllä se karu todellisuus iskee sullakin vasten kasvoja kun muutat pois vanhempien luota. Alkaa työnteko kummasti siinä vaiheessa kiinnostamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiallahan on jo tuottava yritys, joten mihin hän enää muita kesätöitä tarvitsee?

      Poista
    2. Mikä ihme teitä nyt oikeasti vaivaa?

      1. Tuottavan yrityksen pitäminen näyttää cv:ssä tarkalleen yhtä hyvältä, kuin mikä tahansa kesätyö jäätelökioskilla tai siivoamassa.
      2. Yrityksen pitäminen, oli se sitten blogi tai ei, on ihan riittävä työ, jos siitä saa henk koht tasolla riittävästi rahaa. Todennäköisesti Tiia saa jopa enemmän rahaa blogilla, kuin moni moni nuori kesätöillään.
      3. On ihan normaalia, että opiskelujen jälkeen, kun muutetaan kotoa, aletaan tehdä enemmän töitä, kuin mitä vanhemmilla asuvana opislelijana tehdään. Toki on mahdollista, että tiia saa laajennettua blogiaan niinkin paljon, että saa elätettyä sillä itsensä. Miksi ei? Bloggaus on toimittajan työhön verrattavissa oleva työ.

      Ja joo, itse käyn 40h viikossa töissä, aloitan heti kun koulu loppui ja lopetan niin, että vikan työvuoron jälkeen seuraavana päivänä palaan koulun penkille. Teen töitä myös syys- ja talviloman. En silti yritä länkyttää katkeroituneena, että se on ainoa tapa.

      Nykyään työelämässä nuorena yrittäjänä toiminut ihminen ei tosiaankaan ole cv:n osalta mitään pohjasakkaa.

      Poista
  50. Greyn anatomia! Kokussa oon ja sarja saa lääkärin ammatinki näyttämään niin mielenkiintoselta:D
    Ite katon 12 kautta englanniksi osotteesta: http://watchseries.cr/series/greys-anatomy/season/12/episode/6
    Sieltä on hyvä kun voi tosiaan kattoo niin monta jaksoo päivässä kun huvittaa!

    VastaaPoista
  51. Kun tykkäät HIMYMistä, frendeistä sekä moderni perheestä, tulet myös tykkäämään new girlistä (kolme miestä ja tyttö)! Näkyy netflixistä ja juuri tuli neljäs tuokkari. Suosittelen, se on erittäin hauska :D

    VastaaPoista
  52. Oletko True Detectiveä katsonut? Etenkin eka kausi oli ihan mieletön, kuumottava, persoonallinen tunnelma, tosi intensiiviset hahmot, musiikit, kaikki. Lämmöllä suosittelen!

    Ja mitä töiden tekemiseen tulee niin monilla lukijoilla tuntuu olevan aika konservatiivinen näkemys siitä mikä on työntekoa. Itse olen taidealalla ja olenpa saanut kuulla paljon siitä, miksi "en tee mitään", vaikka oikeasti suunnittelen ja työstän asioitani ihan jatkuvasti, vaikka ei siltä vaikuttaisikaan. No eipä nuo kommentit enää hetkauta, se on minun elämäni ja teen siitä mistä nautin. Toisekseen lukiota käyvä ihminen ansaitsee myös sitä loikoiluaikaa kesällä!

    VastaaPoista
  53. Toi breagin bad on kyllä hyvä, ja ihana lilli<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyysit Tiia video ehdotuksia sun voiton tilin @lillivoitto sivulla. Niin ajattelin sulle ehdotella joitakin video ehdotuksia:

      What's on my iphone 👌
      Maasto videopostaus 👋
      Miten muokkaat sun puhelin kuvat ( OLET TEHNYT SEN KYLLÄ MUTTA VOISITKO TEHDÄ TOIENKIN KERRAN???😍😍👌👌🔥 )
      Talon esittely video
      Joku pikku leipomis video
      Huoneen esittely video


      Tossa on nyt joitakin mitä tuli ekana mieleen.😻❤💋

      Toivottavasti ei haitannu kun laitoin täällä blogin kautta nämä??😙

      Poista
  54. Suosittelen Gracelandia jos tykkäät fiksuista päähenkilöistä.

    VastaaPoista
  55. Halusin tulla kertomaan sulle tähän video ehdotuksia tai ainakin semmosia mitä itse teiltä haluaisin teiltä tässä muutama.

    1. Mistä hankitte teidän "purut" tai sen "hampun". Mistä teille tulee paalit.
    2. Miten te teette laitumen ( Olisi kiva saada teitää että miten semmoinen tehdään )
    3. Joku leipomis video
    4. Maasto videopostaus.
    5. Talon esittely video

    Tossa on muutama!🌝🌝🌝🌝🌝😍😍😍😍😍😍💖💖💖💘💘💘💋💋💋👌👌👌

    Toteutatatko nämä video ehdotukset mitä teille on anntettu/ehdotettu??👋

    VastaaPoista
  56. Sain tästä hyviä uusia sarjoja katsottavaksi, kiitos:)) ja ite tykkään kattoo the 100 netflixistä suosittelen. Hyvä tälleen keskellä kesää kysyy, että mistä se sun vaalean sininen untuvatakki on? Se on jotenkin nii nätti.

    VastaaPoista
  57. Aika samoja sarjoja katson minäkin! Suositten katsomaan The 100! Jakaa aika paljon miellpiteitä, mutta mun mielestä aivan mahtava sarja! Kaks ekaa kautta löytyy Netflixistä ja kolmas toivottavasti tulee pian!

    Samoin Once Upon A Time niinku jotkut yle pänä jo sanokin .

    True Bloodin ensimmäiset kaudet on ihan huikeita!

    Scrubs, vähän vanhahko lääkäri sarja, mun mielestä Greyn Anatomiaa parempi!

    Devious Maids, kertoo rikkaiden ihmisten sisäköistä. Huomaa, että samat tekijät kuin Desperate Housewifessä, mutta hyvällä tavalla. Ehdottomasti katsomisen arvoinen!

    Revenge, kuten nimestä toi päätellä, sarjan päähenkilö hautoo suurta kostoa isänsä tappaneille ihmisille.

    En muista mainitsitkp Teen Wolfin, mutta se kannattaa ehdottomasti katsoa!

    VastaaPoista
  58. Kiitos vinkeistä! Monet nuista olinkin omia lemppareitani! Suosittelen myös the 100 ja teen wolf jotka on netflixissä

    VastaaPoista
  59. Breakout kings on kans hyvä sarja! Muutama vanki auttaa "poliiseja" saamaan vankikarkureita kiinni. Myös Grimm on tosi hyvä sarja, suosittelen jos tykkää vähän erilaisesta poliisisarjasta.

    VastaaPoista
  60. Itse oon jääny ihan koukkuun Pakoon 😁 oikeesti aivan totaalisen hyvä sarja!

    VastaaPoista
  61. Oon kattonu noista melkein kaikki, ja voin sanoa että Orange Is The New Black, Pretty Little Liars, Pako ja Moderni perhe on parhaita.
    Myös Teen wolf ja Vampyyripäiväkirjat on hyviä erityisesti jos tykkää yliluonnollisista jutuista.
    Sit jo nääki on viel kattonu niin suosittelen huumorisarjaks How I met your mother, siinä saa aina nauraa :D

    VastaaPoista
  62. Graceland, American Horror Storyn 1 kausi, Elementary, The originals, Carrien päiväkirjat ja The Secret Life Of American Teenager ovat kanssa hyviä monien lukuisten lisäksi.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.