Helsingin matka videolla

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017
Moikka! Tämä postaus on kaupallinen yhteistyössä ASUSin kanssa. Monia varmaan kiinnostaa kovasti Voiton vointi ja tilanne, lupaan että seuraavassa postauksessa kerron mahdollisimman kattavasti kaiken mitä tiedän sen hetkisillä tiedoillani. Nyt mulla ei kuitenkaan yhden työkeikan kuvien käsittelykiireiden takia ole aikaa alkaa kirjoittamaan laajaa postausta Voten voinnista, joten mennään Helsingin reissulta jo aikaisemmin editoimallani videopostauksella!

Minut valittiin muutaman muun youtubettajan ja bloggaajan kanssa mukaan ASUS The Next Level -kurssille, jossa Lars Johnsonin vetämien workshoppien aikana tutustumme editoinnin maailmaan. Workshopeista kuvataan Larsin ja Uinon vetämä video-tutoriaali, josta myös te pääsette käsiksi kaikkiin samoihin kikkoihin ja vinkkeihin, joita meille workshopeissa neuvotaan! Videon linkki löytyy tuolta lopusta.

Sain tosiaan ASUSin ZenBook 3 Deluxe läppärin sekä ASUS VZ27AQ -näytön, joista tosin vasta koneen raahasin Helsingistä mukanani Kuopioon. Näytön tuon sitten vasta viimeisellä kerralla. Ihanaa kun nyt mulla ja Pinjalla on molemmilla omat koneet, sillä tähän asti ollaan menty yhteisellä ja välillä kun molemmat bloggaa ja tekee paljon juttuja koneella on homma ollut vähän haasteellista. Nyt ei siis tarvi jakaa vuoroja tai kinastella siitä saako toinen ottaa koneen reissuun mukaan vai ei!

ZenBook 3 Deluxe on täydellinen kone esimerkiksi reissuun mukaan. Se ei nimittäin paina juuri ollenkaan ja entistä helpommaksi sen kanssa reissaamisen tekee mukana tullut ohut, mutta suojaava kantotasku. Lisäksi akku kestää jopa 10h ja kone latautuu nopeasti. Oli kätevä työskennellä kahvilassa monta tuntia ja sen jälkeen sujauttaa kone vaan reppuun ja jatka Helsingissä kiertelyä!

ASUS VZ27AQ -näytöstä mulla ei vielä ole parin tunnin workshoppeja enempää kokemusta, mutta se hurmasi mut heti kaunilla ulkonäöllään. Voi tuntua pinnalliselle, mutta näyttö on kuitenkin aina esillä, joten sen pitää myös istua sisustukseen! Mikäli jollain teistä on tarvetta isommalle näytölle, kannattaa tarttua tähän huikeaan tarjoukseen: tämä mun saama näyttö on nimittäin Verkkokauppa.comissa 20 % alennuksessa kolmen päivän ajan hintaan 399,90 (norm. 499,90 €). Myynti alkaa ensi viikolla ma 19.6. klo 9 ja päättyy ke 21.6. klo 23:30

Alla olisikin mun oma video ja tästä pääsette katsomaan Larsin ja Uinon tutoriaalivideon, jossa enemmän meidänkin workshopin sisällöstä!
9 kommenttia

 1. Onpa taiwanilainen kone kehittynyt eli olisi kiva kuulla jatkossakin, millaiseksi käyttökokemus lopulta muodostuu Maciin verraten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti voin tehdä jotain vertailua kunhan pidempi käyttökokemus tuostakin ja pääsee oikeasti kunnon testiin! Tähän asti molemmissa on ollut puolensa. Saisipa luotua sellaisen yhdistelmän ottamalla molempien hyviä puolia!

   Poista
 2. Olipa kivaa vaihtelua tavallisiin videoihin!

  VastaaPoista
 3. Käyttääkö Pinja nyt sitä Mac Bookkia?
  Kiva postaus (:

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä video ja kuten aiemmatkin kommentoijat totesivat niin kivaa vaihtelua, vaikka tykkäänkin paljon sun (ja Pinjan) hevosaiheisista videoista. Mullakin on ASUS-läppäri johon olen ollut tosi tyytyväinen! :) En tosin käytä sitä bloggaamiseen, kuvankäsittelyyn tms. vaan pääasiassa opiskelujuttuihin. Hyvä jos kerrot myöhemmin Voiton kuulumisia täällä blogissa, toivottavasti se paranee/voi mahdollisimman hyvin!

  VastaaPoista
 5. Ilmoitatko koneen verottajalle? Sehän on tuloa sulle eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on yritys niin hommat menee vähän eri tavalla, mutta kyllä verot tulee maksettua älä huoli :)

   Poista
 6. Miten uskot koneen soveltuvan lukio-opiskeluun? Mulla olisi koneen hankinta edessä :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.