Laidunkauden avaus

maanantai 12. kesäkuuta 2017


Nyt hepat ovat päässeet vihdoin laitumelle! Joku ehkä muistaakin, kun vähän aikaa sitten postailin, että tänä vuonna laidunkausi korkattiin aikaisempiin vuosiin nähden tosi myöhään eli lopulta vasta 6.6.2017. Toki osa syynä on varmasti se, että meidän laitumetkin alkaa olla aika loppuun kulutettuja sillä se niiden uudistaminen vähän jäi, vaikka viime vuonna vähän sellaista kaavailtiinkin. Mutta saavatpa olla enemmän laitumella, kun heinä on paljon köyhempää!

Laitumelle laskusta kuvatussa videopostauksessa paljastuu myös miksi Pinjaa ei ole näkynyt hetkeen ja ei tule myöskään näkymään videoilla. Mutta sitten juhannuksena kun hän palaa Belgiasta, niin saattekkin varmaan ihan huikeeta matskua Belgialaiselta tallilta, kisamatkoilta ja ylipäätänsö hevosista! Ainakin Pinja sinne meidän videokameran nappasi mukaan, joten oletan paljon hyvää matskua olevan tulossa. Ja kyllä se yhden my dayn ainakin tunnusti kuvanneensa ja kertoi juuri, että on päässyt myös ratsastelemaan.

Kuvasin Helsingin työreissulta pitkän videopostauksen ja myös elämäni ensimmäisen oikean yhteisvideon, jonka voit tsekata tästä. Tosin nämä kuvaamani jutut on varsin videopainotteisia, kuten muutenkin tämän blogin sisältö viime aikoina Eli jos teillä on blogipostaustoiveita niin saa heitellä, jotenkin niin outoa kirjoitella tänne mun ja Voiton tylsiä kuulumisia kun ennen sai rustailla mielenkiintoisia treenijuttuja... Mutta onneksi loppukesästä tulossa ihan uudenlainen aihealuevaltaus!


17 kommenttia

 1. Tuleeko/ kuvasiko Pinja hänen YO juhlista mitään myday:tä??🤔🌚

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia, varsinkin toi eka jossa Lilli näyttää ihan joltan satuhevoselta :D Hyviä myös noi sun uusimmat videot. Odotan jo sitä että Pinja palaa Suomeen, ja tietty kans että mikä on toi uus "aihevaltaus" josta mainitsit ;)

  VastaaPoista
 3. Nättejä kuvija!😇

  VastaaPoista
 4. Mites kuvapostaus ?:) Että lukijat saisivat ehdottaa aiheita joista otat sitten kuvan

  VastaaPoista
 5. ruokaan ja urheiluun liittyviä postauksia olisi kiva lukea ja enemmän sellaisia asiapostauksia 😊 postaus yo-kokeista oli tosi hyvä!

  VastaaPoista
 6. Jokin laidun video olisi aika kiva. Eli miten teette laitumen ja siihen portin yms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tollasia valmistikkuja :) Hööksissö esim myydään sellaisia laidunpaketteja jossa on kaikki tarvikkeet!

   Poista
 7. Täällä ainakin on pari päivää satanut ihan hurjasti eikä kesästä ole tietoakaan enää, niin näitä kuvia katsellessa tuli jotenkin ihanan kesäinen fiilis! Näitä olisi katsellut enemmänkin ;)

  http://siivetonpegasos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ärsyttävä toi clickbaitti 🙄

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus. Tuota vaan ihmettelim, miten teillä on laidun noin huonokuntoinen? Heinää näyttää olevan niukasta ja lyhyttä. Onko tuolla myös niittyleinikkiä? Se on myrkyllinen hevoselle. Meidän tallilla laitumet uudistetaan väliajoin ja niittyleinikki hävitetään aina pois. Tietenkin jokainen hoitaa omalla tavallaan. Hyvä postaus kyllä! 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hevoset sitä niittyleinikkiä syö, vaikka myrkyllinen onkin :)

   Poista
 10. Täällä kans kiinnitin huomiota,miten köyhä laidun teillä on. Teillä taisi kyllä olla useita laitumia, nii pääsee hepat hyvällekin laitumelle.

  VastaaPoista
 11. kiva postaus, tykkäsin todella paljon :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.