Ylioppilaskuvat 2017

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017


Mä olen muutaman vuotena ottanut kavereistani valmistujaiskuvia ja tänäkin keväänä oli kuvattavana mun kaveri Veera sekä tietysti Pinja. Ajattelin jakaa näitä vähän tänne bloginkin puolelle, sillä kiva ehkä nähdä muitakin mun ottamia kuvia kun aina niitä hevoskuvia. Lisäksi samalla hyvä jakaa pienet juhlafiilikset eilisestä, vaikka enemmän niistä saatte varmaan lukea myöhemmin sitten Pinjan blogista.

Yllä olevat Veeran kuvaukset olivat vähän haastavat. Sillä otimme kuvat silloin kun maassa oli vasta ensimmäiset vihreät ja lehtipuut esimerkiksi olivat vielä ihan synkän harmaat... Kuvista ei kyllä tämä fiilis ilmene onneksi pahemmin eli onnistuttiin aika hyvin tavoitteessamme, vaikka olisi toki saanut upeampi kuvia nyt lakkiaispäivänä. Pinja kuitenkin valmistui myös tänä keväänä, joten mä en lakkiaispäivänä taipunut kuvailemaan meidän juhlilta.

Pinjankin kuvat otettiin vähän hiljaisemmassa välissä ihan viidessä minuutissa meidän takapihalla, joten nekin on olosuhteisiin nähden varsin onnistuneita. Ajateltiin aluksi ottaa kuvat ihan eri päivänä, mutta onneksi sitten kuitenkin innostuttiin pikaisesti auringon laskiessa näitä ottamaan. Pinja nimittäin lähtee vähän pidemmäksi aikaa pois nyt heti huomenna eli saa nähdä oltaisiko sitten ikinä saatu niitä kuvia edes otettua :D


Pinjan mekko on muuten House of Brandonilta* ja se olisi nyt juuri alessa ;) Löytyy samaa myös lyhyenä* ja eri väreissä. Niin ihanan värinen! Itse en koe, että vaaleana ihmisenä mulle tuommoinen väri sopii, vaikka muuten tuollaista roosan väriä rakastankin.

Oman mekon suhteen ajattelin säästää ja äiti lyhensi mun omissa ylppäreissä käyttämäni maximekon lyhyemmäksi. Tuli tosi kiva ja tulipahan sillekin mekolle käyttöä heti lyhyen ajan sisällä uudelleen! Tuota mekkoa oli silloin talvella myynnissä nimittäin myös lyhyenä ja siitä tuo idea varmaan mulle alunperin tulikin. 

Harmittaa vähän kun oli niin kiirepäivä, että itsestäkin on vain tuo yksi puhelimella otettu kuva. Mutta oli kyllä ihanaa herkutella ja syödä kaikkea hyvää kun sai olla vähän enemmän rauhassa kun omissa juhlissa, jossa piti käydä kaikkia vieraita jututtamassa ja alkumaljoja jatkuvasti nostelemassa.

Tässä mun oma juhlalook 

Jos muuten kaipaatte rippikuvia, tapahtumakuvausta tai vaikka vielä valmistujaiskuvia, niin kuvailen melko edullisesti ainakin nyt alkukesän kun vasta harjoittelen tällaisia virallisempia kuvausjuttuja. Joten jos tarvetta on niin sähköpostia vaan tulemaa! 

Onnea vielä kaikille valmistuneilla ja ihanaa kesälomaa niille joilla se alkoi!

*=mainoslinkki

23 kommenttia

 1. Ihania kuvia, huomaa kyllä että olet kehittynyt ja hurjasti!
  Onko yhtään tietoa mistä Veeran mekko on ostettu? Millaista kuvauskalustoa suosittelet ihan perus kuvaukseen ja videoiden tekoon? Oletko tehnyt kuvausvinkeistä postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kylä tiedä, jostain netistä se oli minusta tilattu! Ja kuvausvinkki juttuja tulossa varmaan aika piankin!

   Poista
 2. Todella herkkiä & kauniita kuvia kaikki!

  VastaaPoista
 3. Kivoja noi Pinjan kuvat, vahva meikki vaan korostuu ikävästi... Hyvää "kesää" sinulle Tiia, oletko töissä koko kesän vai lomailetko?

  VastaaPoista
 4. Vau, tosi kivoja kuvia kyllä kaikkI!

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä Pinjan liian vahva meikki korostuu ehkä hieman rumasti kuvista... Mutta todella hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 6. Oudon harmaita kuvia, varsinkin tuo Veeran vasemmanpuoleinen kuva :( Lakin soisi olevan kuitenkin valkoinen lakkiaiskuvissa (nyt taittavat siniseen).

  - K

  VastaaPoista
 7. Mistä toi sun oman virallisen ig otettu kuva on otettu? Eli missä on noi vaaleatkiskot ja koivupuita?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sellainen paikka minkä sijaintia mullekkaan ei suostuttu kertomaan "se pitää itse löytää" :D Joten oon pitänyt perinnettä yllä ja sanonut samaa kaikille kyselijöille, vaikka voin vaan muistella miten itseäkin ärsytti sillon. Mutta Kuopiosta siis.

   Poista
  2. Outoa pitää "perinnettä yllä", kun paikka löytyy ihan googlettelemalla :D

   Poista
  3. siks just pidän sitä yllä kun kuitenkin mahollista kaikkien googlesta löytää :)

   Poista
 8. Muuten tosi kauniita kuvia, mutta kummallakin teillä ihan liian vahva meikki. Veeralla huippumeikki. Kuulas ja nuorekas. Vähentäkää tekin, sillä ette tarvitse tuollaista pakkelikerrosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän jokainen saa meikata niin miten itse haluaa :)

   Poista
  2. Samaa mieltä tämän anon kanssa. Itsekkään en ymmärrä sitä, miksi pitää meikata noin paljon.

   Poista
 9. Mihin Pinja lähtee? Milloin palaa takaisin? 😃

  VastaaPoista
 10. Mua ehkä häiritsee tuossa Pinjan oikeanpuolimmaisessa kuvassa se, että tuo "valopilkku" on juuri tuossa silmän kohdalla. Muuten kyllä tykkään kuvista, ja ihmetyttää tuo meikistä valittaminen. Miksi jotain toista ihmistä haittaa se, miten kukakin meikkaa? Itse meikkaa ollenkaan, lähinnä koska en osaa, mutta en silti valita jokaiselle vastaantulevalle jolla meikkiä naamassa on enemmän tai vähemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoi itteäki häiritsee tuo valopilkku, kun huomautit!:D pahaan paikkaan on pilkku joutunut.

   Poista
 11. Tosi hienoja kuvia, sä, Pinja ja Veera olette kaikki todella kauniita! :) Ja teidän mekot on myös ihanat. Muuten mulla voiskin olla sulle tarjolla kuvaustyötä, mutta asun Turussa niin vähän on turhan pitkä välimatka :,D Sä otat varmaan mielellään myös hevoskuvia jos tilaisuus tarjoutuu??

  VastaaPoista
 12. Kuvattavia löytyy, mutta päijät-hämeessä 😂 ja niihin kyllä tunkisin hevosen mukaan 😏

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.