Pitkästä aikaa asukuvia + Timberland alekoodi

tiistai 26. syyskuuta 2017

Takki ? / Kengät Timberland(linkki) / Huppari Calvin Klein(linkki) / Farkut Gina Tricot

Valehtelematta nämä on varmaan vuoden ensimmäiset asukuvat, vaikka ollaan jo hyvää vauhtia loppu vuoden puolella. Jos ei ensimmäiset, niin kuitenkin melko ainokaiset, sillä blogin puolella ennen melko useinkin näkyneet asukuvat on jostain syystä vähän jääneet.

Nyt kuitenkin Pinjan ja Belgiasta lomailemaan tulleen Jennin kanssa suunnattiin sumuiseen syksy säähän kuvailemaan. Pinja kuvasi ja Jenni toimi lehtien heittelijänä - tärkeä rooli! Nämä kuvat on tosiaan otettu Olympuksella vain hetki ennen kun vein meidän Canonin uudelle omistajalleen. Ollaan tosiaan kameravaihdoksia tässä suunnittelemassa tai no, jos vanha on jo myyty on suunitelman alkamassa käymään toteen, vaikka vielä ei olla oikeen osattu päättä Canonin 80D:n ja 77D:n välillä.

Mutta ei sen enempää vielä kamerajutuista. Niistä lisää sitten kun uusi kalusto mikrofoneineen ja objektiiveineen on valittu ja kotiutunut. Mä pukeudun töihin joko duunipaikan omaan huppariin tai sitten hyvin rennosti, jos kyseessä ei ole päivä, että tapaan asiakkaita. Joten tosi kivaa aina välillä ihan oikeasti miettiä mitä pukee päälleen ja mikä näyttää kivalle. Varsinkin nyt näin syksyn alla kun saa luvan kanssa laittaa hupparin päälle ja Timberlandit jalkaan.

Sainkin House of Brandonilta uudet Timebrlandit ja samalla teille ihan huikean alekoodin, sillä arvokkaista kengistä -15% on aika tuntuva alennus! Koodilla TMBLND15 saa Timberlandin kengistä siis -15% House of Brandonin verkkokaupasta ja voimassa koodi on sunnuntaihin 1.10. saakka. Multa tosiaan löytyy jo tätä mallia kahdet, jotka toiset on aina sujuvasti jollain muulla perheenjäsenellä lainassa, jonka lisäksi mun parhaat tallikengät on Timbsit. Näitä myytiin aikoinaan Kuopiossa yhdessä ratsastustarvikeliikkeessä eli soveltuvat kyllä tosi hyvin tallille!

Mitä piditte rennosta asusta ja kuvista?

*Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä*

17 kommenttia

  1. Ihania kuvia.ja noi kengät siis mahtavat.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ja syksyisiä kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hienoja syksyisiä kuvia! :o :D Kiva että sun blogiin tulee välillä asukuvia, tykkään kun täällä on niin monipuolista sisältöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Jatkossakin sitten siiks asukuvia pitää otella tänne blogiin :)

      Poista
  4. Vastaako nämä kengät kokoaan? Pitkään haaveillut omasta parista, mutta tilaaminen jäänyt kun en yhtään tiedä kokoskaalaa enkä sovittamaankaan ole päässyt. 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika lailla! Mulla on yleensä 39-40 kokoa niin otin näistä 39.5 :)!

      Poista
  5. Tosi kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  6. Miten noi Timberlandin kengät kestää loskassa tarpomista, menevätkö nopeasti huonoksi ja kuluneen näköisiksi? Tarkoitus olisi syksyksi/talveksi ostaa vihdoin vähän arvokkaammat ja paremmat kengät. Toivoisin niiden tietenkin kestävän mahdollisimman pitkään hyvänä, ettei joka vuosi tarvitsisi uusia ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestävät kyllä super hyvin, vaikka just tässä mallissa ei sellainen ”liukas nahka” olekkaan, josta lähtee helposti lika kun lika irti. Mulla nämä vastaavat mustat kengät, jotka ihan kuin uudet, vaikka viime syksyn ja talven niitä käytin. Eli pinta helppo puhdistaa ja pitää puhtaana - enkä ole mikään aktiivisin kenkien kiilottaja... :)

      Poista
  7. Ihania kuvia! Tee useammin asukuvapostauksia tai joitain muita postauksia joissa kerrot sun tyylistä :)

    VastaaPoista
  8. Rakastan tota takkia, se on vaan niin ihana! 😍 harmi kun oot ilmeisesti unohtanu(?) mistä tollasia saa. Tosi kiva muuten lukea heppapostauksien välissä vaatejuttuja! 👏🏼

    VastaaPoista
  9. Tosi hienoja kuvia!😌
    Ja sun uusin Myday joka on 2 päivältä sekin oli tosi hyvä ja sopivan pitkä.😇😌

    Mie itse tykkäsin siitä sisällyksestä, kun kävit suihkussa ja menit nukkumaan, kun sammutit valot ym....👌🏼🌚 Musta olis tosi kiva jos jatkossakin tulisi tollaisia pätkiä (SISÄLTÖÄ) sun myday videoihin.😏🙊 Nällä sanoilla halusin vain sanoa. Jatka Tiia samaan malliin!!😊🙂

    VastaaPoista
  10. Menettekö horse shown?

    VastaaPoista
  11. Laitoit uuden kuvan tonne Voiton omaan instagram tiliin, niin kun mainitsit siellä, että syksyisiä kuvia että haluisit ottaa vielä ennenku harmaata tulee jnee....😏

    Niin tuli vain mielee, kun tiellä siellä sun kodis lähellä (VOITON JA LILLIN LUONA)😅 on se uusi silta jossa on uudet kaiteet ja se puro menee siellä sen alla😌🙊 Niin ajattelin vain että siinähä sais miust hyvii kuvii esim heppojen kanssa.😊👌🏼 En toki tiedä teistä olisiks se hyvä paikka, mut aattelin vain ehdottaa esim sitä paikkaa!!👌🏼🙈😇🙂

    VastaaPoista
  12. Moi! Minkä pituinen satulavyö voitolle menee nykyään? Entä ennen kun oli enemmän lihasta? :)

    VastaaPoista
  13. Onko noi timberlandin kengät hyvät? Oon miettinyt ostamista mutten oo ollut ihan varma...
    Ja btw supernätti ja kivoja kuvia <3
    Kaikkee hyvää :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.