Ihana Lissabonin loma

sunnuntai 5. marraskuuta 2017Moikka! Nyt vihdoin kotona ja koneen ääressä viikon lomailun jälkeen. Huomenna paluu arkeen töiden muodossa, mutta nyt vielä hetki lomafiilistelyä kuvien ja videon muodossa täältä loskan keskeltä. Saapumispäivänäni maata sentään peitti ihanan valkea lumi, mutta nyt sekin on sateen myötä sulanut...

Mä tosiaan matkustin pitkästä pitkästä aikaa ulkomaille ja reissu jännitti melkoisesti, sillä mun piti lentää yksin. Ja tottakai lento sitten oli kaoottinen ja laskeuduttiin eri määränpäähän polttoaineen loppuessa. Perillä olin lopulta tunteja aikataulusta myöhässä, mutta onneksi ei ollut jatkolentoa odottamassa kuten monella muulla siinä koneessa! Kerron kuitenkin erillisellä videolla vähän koko menomatkan vastoinkäymisistä, joten ei siitä sen enempää. 

Täytyy vielä hehkuttaa, että oli muuten melkoinen säästömatka! Syötiin oikeastaan joka päivä aamu- ja iltapalaa lukuunottamatta ulkona, jonka lisäksi käytiin muutamassa maksullisessa turistikohteessa sekä käytin useita metromatkoja päivässä ja rahaa kului viikon aikana kaikkeen vain noin 120 euroa. Lennotkin olivat suhteellisen edulliset ainakin juuri tähän vuoden aikaan, joten suosittelen ehdottomasti Lissabonia matkakohteeksi! Ehkä itsekin suuntaan sinne vielä uudelleen vuoden vaihteen jälkeen ;)

Tällä videolla pääsette fiilistelemään Lissabonin ihania säitä ja kauniita maisemia. Kuvasin jokaiselta päivältä pari pätkää, joten samalla myös paljon toivottu my week. Nyt auringossa latautunein akuin kohti viimeistä työrupeamaa ennen töiden lopettamista ja lukemisen aloittamista täysipäiväisesti! Missä te olette matkustelleet viimeksi ja kuinka moni on käynyt Lissabonissa?

22 kommenttia

 1. Kuka sinua kuvasi, silloin kun olitte matkalla johonkin ostoskeskukseen?🤔😌

  VastaaPoista
 2. Kiva video, mutta oisin toivonut kyllä vähän pidempää videota vaikka joku 25-30 min.😇

  VastaaPoista
 3. Kuvasitko ihan perus myday:tä reissusta?🌚 muutakuin tämän my week🤔😌

  VastaaPoista
 4. Kenen kämppään majotuit tuoksi ajaksi? :)

  VastaaPoista
 5. Juuri pari viikkoa sitten kotiuduin Lissabonista. Rakastuin paikkaan ihan täysin <3

  VastaaPoista
 6. Kenen kanssa olit reissussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että Tiia meni Lissaboniin joidenkin/jonkun luokse.😊

   Poista
 7. Oli tosi kiva, mutta petyin vähän, kun oli niin lyhyt.

  VastaaPoista
 8. Ihmettelin sitä että sanoit että matkustit yksin mutta puhuit koko ajan meistä? Olitko jonkun luona? Mutta oli tosi kiva video. Teidän videot on tosi hyviä

  VastaaPoista
 9. Mikset enää mee Voitolla selästäkäsin?

  VastaaPoista
 10. Älkää valittako Tiialle videon "lyhyydestä", hän kuitenkin meni varmaan LOMALLE eli arjesta poikkeavaan tilaisuuteen, en itsekkään kuvailisi paljoa vaan nauttisin ettei tarvitse kokoajan kuvata, kun kerran lomalla ollaan. Oli hyvä postaus ja mielenkiintoinen video. Tykkäsin!:)

  VastaaPoista
 11. Miksi puhut kokoajan ''meistä'', vaikka menit matkalle yksin??? Video oli lyhyehkö, mutta kiva!

  VastaaPoista
 12. Kenen kanssa olit? :)

  VastaaPoista
 13. Tosi hyvä video, ja kivoja kuvia myös tässä postauksessa :) Olet tosi ahkera kun jaksoit opiskella lomamatkallakin! :o Kiva jos teet sitten myöhemmin jonkin storytime-videon siitä mitä sillä menomatkalla tapahtui. Mä kävin viimeks pari vuotta sitten Espanjassa, olis kiva ehtiä taas jonnekin :)

  VastaaPoista
 14. Kivoja kuvia! Häiritsee vaan ku missään ei tuu ilmi kenen kaa olit reissussa vaikka selvästi siinä oli muita mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, koska en halua tuoda sitä ilmi. Mutta ymmärrän kyllä, että se tässä oli ehkä vähän häiritsevä elementti :D

   Poista
 15. Miksei voi vain ylimalkaisesti todeta, että olin lomalla kaverin/poikakaverin luona? Ei sitä sen kummemmin tarvitse selitellä ja kuvista sekä videosta päätellen olit jonkun miespuolisen luona lomalla.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.