Päiväni kellonaikoina

sunnuntai 12. marraskuuta 2017


7.00 Herään, puen vaatteet päälle ja syön chiapuuroa marjakeitolla aamupalaksi katsoen ykkösen aamutvtä ja uutiset. Uutisten loppupuolella pitääkin alkaa jo valmistautua lähtöön.

7.35 Ja tässä vaiheessa tulee aina kiire! Pesen hampaat ja teen kahvin mulle matkaan, sillä työpaikan normaali suodatinkahvi ei mulle maistu ja tekee paljon huonompaa mun vatsalle. Joka muuten onneksi sillä aikaisemmin puhumallani lääkekuurilla taisi parantua. Nyt olen ollut viikon ilman lääkkeitä ja kivut ovat edelleen poissa.

7.56 Pyöräilin töihin ikävästä ilmasta huolimatta ja saavun paikalle oikeaan aikaan poljettuani koko matkan ihan täysiä. Onneksi ei ole pahempia ylämäkiä!

13.30 Koulutuksen pidettyäni pääsen vihdoin lounastamaan itsekkin. Mulla on aina omat eväät mukana ja tänään vuorossa oli pari päivää sitten tekemääni tofupastaa!

16.00 Päivä hurahti mukavan nopeasti ja huomasin kellon lähentelevän neljää kun maisema ikkunan takana alkoi pimentyä. Taistelin koko loppupäivän seuraavan päivän webinaarin äänentoiston kanssa, enkä saanut sitä kaikesta huolimatta toimimaan kuten piti... Huoh.

16.12 Juuri kun saaavun kotipihaan kaatosateessa pyöräiltyäni puhelimeni soi ja muistan, että olin sopinut puhelinpalaverin heti töiden jälkeen. No siinä sitten ihan hengästyneenä pyöräilyn jälkeen alettiin suunnittelemaan yhtä kampanjaa mun samalla siivotessa. Kuulokkeilla puhuminen on kätevää, kun voi puuhastella hyvin samalla!

17.00 Mulla on jääkaapissa vielä yks alkuviikosta tekemäni ruoka valmiina, joten syön riisiä ja jauhelihaa kasviksilla samalla kun availen fysiikan kirjoja. Tosin huomasin, että MAFY-tabletista on akku loppu, joten aloitinkin työjutuilla lukemisen sijaan.


17.35 Sähköposteihin vastattuani ja pari laskua tehtyäni siirryn vihdoin fysiikan kirjojen pariin ja luenkin yhden sometauon pitäen koko päivän annoksen eli yhden tunnin. Tosin homma takkusi koko ajan ja meinasi luovutus olla monesti lähellä. Pari tehtävää, joita olin jo pitkään yrittänyt laskea sain kuitenkin oikein, joten jotain positiivista edes.

18.45 Laitan edellisen päivän salkkarit pyörimään ja otan joulutorttutaikinan pakastimesta sulamaan. Henna laitteli viestiä, että tulee käymään! Katseltiinkin siinä eilisen ja tämän päivän salkkarit, juoruiltiin ja syötiin joulutorttuja.

20.00 Lähdettiin  käymään vielä ruokakaupassa, josta ostin ihan loppuneita perusjuttuja eli kauramaitoa, riisiä, juustoa ja kurkkua. Ostosten teon jälkeen onnistuin tiputtamaan riisipaketin lattialle ja rikkihän se meni... Onneksi ihana myyjä opasti, että saan sen vaihtaa uuteen kun onnettomuus tapahtui kaupassa!

20.30 Teen iltapalaksi pari leipää ja katson muutaman youtubevideon sohvalla.

21.12 Jostain tuli hirveä motivaatio vielä lukea hetken, joten lasken vielä ihna pari laskua ja sen jälkeen alan valmistautua unten maille iltatouhujen jälkeen noin klo 22.

Tälläinen oli mun yksi arkipäivä viime viikolta! Mitä piditte piiitkästä aikaa tällaisesta postauksesta?

15 kommenttia

  1. Näitä lisää! Tykkäsin tästä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, lisää! Kuvia ois voinu olla kyllä enemmän, mutta meni näinkin :) Vitsi sun ihan perusarki kuulostaa kivalta, odotan itsekin että pääsee omaan kotiin jne <3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Näitä lisää :)
    Sanoit muuten ennen ettet tykkää Salkkareista, niin onko mielipiteesi siis nyt vaihtunut, kun kerran Salkkareita katsoit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On 😂 Ja ihan hävettää, että oon siihen nyt ihan koukussa!

      Poista
  4. Tsemppiä vaan lääkikseen pääsyn/tässä koulussa kenties joskus opiskelun kanssa, jos tunnin lukeminen ilman sometaukoa ja luovutuskamppailua ei onnistu.
    t. oikeasti tuleva lääkäri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi lääkiksessä opiskelevalla olevan vähän parempi luetunymmärtäminen tai ainakin somelukutaito ;)

      Se että sanon, että pidin sometauon niin sehän tarkottaa toki sitä että en pysty olemaan sitä pitämättä...:D

      Poista
    2. Niinhän hän sanoi?

      Poista
  5. Ihan super kiva ja erilainen postaus ! Piristi tätä synkkää iltaa :)

    VastaaPoista
  6. Tykkäsin tästä tosi paljo!! Näitä ehdottomasti lisää! :)

    VastaaPoista
  7. Mä olen ymmärtänyt, että olet kova urheilija, harrastat juoksua ja kuntosalia. Oliko sinulla juuri tuona päivänä vapaapäivä vai missä välissä treenasit? Montako juoksulenkkiä ja salitreeniä vedät viikossa? Entä montako kertaa ratsastat Voitolla viikossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot varmaan ymmärtänyt väärin :D En ole käynyt salilla vuoteen ja juoksemassa käyn pari kertaa viikossa fiiliksen mukaan!

      Poista
  8. Tosi kiva postaus! Toivottavasti teet näitä lisää :)

    VastaaPoista
  9. Munkin mielestä tää oli tosi kiva postaus! :) Hieno toi sun tekemä ajatuskartta joka näkyy yhdessä kuvassa :o Voisin vielä sanoa että se edellinen video eli my day teidän kanavalla oli tosi hyvä, my dayt on parhaita! :) Mut on muutkin videot tietty kivoja.

    VastaaPoista
  10. Munkin mielestä my dayt on parhaita!
    Mutta tää postaus oli tosi kiva ja erilainen.

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.