#12 Maneesilla

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Hei! Ei sitä voi tajuta, jos maneesi tallilla on aina asunut, että kuinka ihana paikka talvisin se maneesi on :D Lähettiin tänään jo kymmeneltä kohti Korholan maneesiaTehtiin siellä itsenäisesti puomi harjotuksia, lähinnä oman silmän treenaamiseksi. Molemmat menivät ihan nätisti ja lopuksi vaihdettiin hevosiakin Pinjan kanssa.
 Ja kyllä Lilli tuntui oudolle, poni paineli menemään n.17m välin neljällä askeleella ja hallinta oli hieman hukassa ::D Ja kun kokeilin mennä saman välin mahdollisimman lyhyenä niin päädyttiin kuuteen askeleeseen, kun puolet isommalla Voitolla sain seitsemän. Kyllä ne on niin erilaisia ja Lillikin niin ihana ikiliikkuja <3

Hepat kävi tälläkin kertaa solariumissa ja kovasti tykkäsivätkin molemmat. Otin muutamia kuvia, mutta kamera on vielä autossa, joten lisäilen kuvat jälkeenpäin :> Eilen oli tarkoitus mennä tielle vähän köpöttelemään, mutta oli liian liukasta.. Onneksi saadaan varmaan jo maanantaina tai tiistaina hevosille hokkikengät ja tilsakumit. Niin siis koska tie oli liukas mentiin pellolla, jossa kyllä tuli tilsoja, mutta pystyi menemään ihan hyvin.

Tällä viikolla taidan yrittää tehdä sen Lillin varuste postauksen ja Voitolle hieman sukulais infoa.

edit // lisäsin nyt nää kuvat, kun sain haettua kameran autosta :) Ja klikkailkaa ne isommiksi...

Lillistö oli pakko ottaa kuva, kun oli niin söpö noissa kuljetus vehkeissä <3

Meillä on autossa toi näyttö ja kärryssä kamera niin nähään mitä ne siellä puuhaa..

Voitto solariumissa :)

Lilli supersöpönä <3

2 kommenttia

  1. sori, oon varmaan tosi tyhmä mut siis mitä tarkottaa kun hevonen on solariumissa? :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.