#25 Uusi look

maanantai 29. marraskuuta 2010

Hei! Tein nyt tuollaisen väliaikaisen uuden lookin blogille, parempi on tulossa kunhan saan työstettyä :D Ja anteeksi ihan hirveesti ku en oo päivitelly :)

Hirveesti pakkasta täällä meillä ja hepat jo äsken otettiin sisälle, vaikka normaalisti viideltä. Voitto tarvisi jonkun kaulakappaleisen toppiksen tai jotain.. Niin ja Lillille hankitaan maastoon martingaali, koska nostaa pään hirmu korkealle, eikä sit oo mitään tuntumaa suuhun..

Joulukuun 11 ja 12 päivä olisi Korholassa koulu- ja este kilpailut, esteitä ainakin mennään molemmat varmaan 80 ja 90 :) Kouluakin piti mennä HeC, mutta nyt kaksi päivää on treeni menny niin surkeasti niin mietin, että kehtaako lähtee sinne vaa nolaan ittensä ::D

Oon alkanu tekee Voitostaki videoo, mutten keksi siihen kappaletta.. Auttakaa ja keksikää joku kappale Voitonki videoo, kitz<3 ja mielipidettä tästä väliaikaisesta ulkoasusta ja ja postaus ideoita :)


juu.. ei minulla edes yhtään lyhyet jalkkarit :D


winter

1 kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.