#16 Kouluvalmennus

lauantai 13. marraskuuta 2010

Heih! Eilen oli Ellun valmennus, joka meni minusta tosi hyvin! Keskityin itse koko tunnin 110%. Muistin istua melkein koko ajan suorassa ja pitää kädet oikein. Voittokin on ollut jo monta päivää tosi kiva ja mennyt kivasti :)

Aluksi tehtiin ihan perus verkka, mutta normaalista poiketen, alettiin laukata. Tehtiin tosi yksinkertaisesti vaan pääty ympyrät päihin ja laukattiin muuten koko ajan suoraan. Laukan jälkeen tehtiin harjotusravissa keskiympyrää, suoraan ratsastamista ja täyskaartoja. Molemmille hevosille tuli ihan hiki ja samoin kyllä kuskeillekkin =)

Tänään mentiin pellolla ilman satulaa ja Pinja meni vähän puomeja. Voitto oli taas  tosi kiva ja kuunteli apuja hyvin. Yleensä se on ollut vain päivän tai kaksi peräkkäin noin kiva, mutta nyt ollut melkein viikon tosi kiva =))

Tässä vähän vanhoja kuvia Lilbestä :)

Tämä kuva oli Lillin ensimmäisessä suomessa olevassa myynti ilmoituksessa :)

Samoin tämää, harmaa poni :D

Ja tää :)


Sit siinä ilmotuksessa oli kuvattu Lillin jalatki ::D


Nääki on varmaan Lillin alku ajoilta Suomessa

7 kommenttia

 1. Onks toi oikeesti Lilli? xd ihan harmaa :o

  VastaaPoista
 2. Ei näytä musta yhtään Lilliltä kun on niin harmaa...

  VastaaPoista
 3. Siis hyppääkö lilli tota isoa okseria!? :)

  VastaaPoista
 4. Olin sillei:
  Onks toi Lilli?! Mut se on tosi söpön näkönen noissa kuvissa! (:

  VastaaPoista
 5. Pakko sanoa että oot kyllä kehittynyt blogin kirjoittamisessa ja ratsastuksessa! :) näitä vanhoja postauksia on niin hauska lukea! Ompas Lilli vanhemmuuttaan vaalentunut paljon! :D

  VastaaPoista
 6. Oho! En kyllä erottais Lilleroksi! Näyttää joltain ihan eriltä!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.