#13 Juoksutusta ja lunta

tiistai 9. marraskuuta 2010

Moii! Täällä on satanut tosi paljon lunta ja lisää vain luvattu :) Kohta pääsee oikeen kunnolla hanki treeneihin.

Eilen sit päätettiin juoksuttaa ponnyt.  Voitolla oli hieman ongelmia, koska sitä laiskotti kauheasti, eikä oikein jaksanu ravata. Päätin sitten laukkauttaa Voittoa, koska ei ollu liukastellu ravissa taikka käynnissä. Kuitenki kun käskin sitä laukkaamaan se lähti hirmu kyydillä ja liukastui -> makas kyljellään maassa. Säikähdin hirveästi ja niin Voittokin, se jotenkin pelästy ja luulisi, että rauhoittuu kun huomaa, että on näin liukasta. Voitto kuitenkin nousi heti ylös ja oli niin kuin jotenkin hirmu pörhelönä ja sitten siinä hötkyili vähän. No, ei enään kokeiltu laukata. Ravattiin vähän ja sitten vaihdettiin Lilliin.


Nää kuvat on viime talvelta, mutta aiheeseen sopivia niin päätin laittaa :)

Lilli näyttää välillä vähän arabille :D

Siskoni Pinja juoksuttu Lilben. Lillillä on jotenkin pienenpi kavio ja tuli pahemmat tilsat, kun Voitolla. Lilli on kuitenkin varma jalkasempi ja laukkasikin lopuksi vähän.

Tänään kun olin koulussa oli käynyt kengittäjä, JES! Nyt on siis hepoilla tilsakumit ja hokit, pääsee vihdoinkin kotonakin kunnolla liikuttamaan. Tänäänhän olisi Korholan maneesilla este valmennus, mutta Tuijan Pena vietiin klinikalle, niin ei viitsitä jättää sitä yksin pöpperöisenä sitten kotiin. Tänään vapaapäivä hevosilla ja itse suunittelen tallin esittely postausta ;)

1 kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.