#9 Villejä hevosia ja estevalmennus

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

MOI! Olen nyt koulussa TTK tunnilla ja kun pääsen kotiin rupean tekemään varuste postausta. Ja minua ei yhtään inspaa kirjottaa joten hiukan suppeasti kerron.. Kuviakaan ei täällä koulussa ole, mutta voisin lisätä tähän postaukseen kuvia, kunhan tulen kotiin. Lisäilin nyt kuvatkin ;)

Tänään
Tänään Voitto siis hierotaan taas ja käydään taluttelemassa kevyesti ennen sitä. Olen tainnut unohtaa kertoa, että kaikki hevoset ovat olleet nyt omissa tarhoissa, koska Lillillä oli voimakas kiima. Tänään kuitenkin siirrettiin samaan tarhaan :)

Tiistai
Eilen oli siis este valmennus, joka meni kohtalaisen hyvin. Tehtiin helppoa rataa melko pienenä. Voitto taisi kieltää muutaman kerran, koska askel ei käynyt. Lilli oli normaali ja puksutti kaikki esteet reippaasti :)


Maanantai
Käytiin tienpäässä ja Pinja oli Lillillä vieläpä ilman satulaa. Voitto rupesi heti alku matkasta säikkymään kaikkea hölmöä ja laukatessa oli pieniä hallitsemis ongelmia. En tajua miten niillä tuota virtaa oikeen riittää :D


Sunnuntai
Pena ja Tuijakin lähti meidän matkaamme tien päähän. Kaikki hevoset olivat hieman hermostuneita ja Voitto ei ole ikinä ennen ollut näin villinä ja pukkittelikin / potki Penaa.

1 kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.