#22 Alue-valmennus 2pv

tiistai 23. marraskuuta 2010

 Moi! Sori, kun kesti tässä postauksessa, koska valmennuksethan oli jo la :)

Mutta toinenkin päivä meni tosi hyvin ja sen takja en keksi mitään kerrottavaa, koska ei pahoja ongelmia ollut Lillillä ja Pinjalla  :)  Tekivät eilistä matalammilla esteillä mm. kolmois sarjaa, tiukkoja teitä jne. Tässä nyt teille hieman kuvia :)
Tässä Lillin jalkoja kylmätään, tuollaisissa lumikasoissa :)

Nyt on Voitolla saanut rueta ratsastamaan normaalisti ja eilen päästiin laukkaamaan, viime kerrasta olikin jo viikko! Käytiin myös vähän shoppailemassa ja katselemassa Voitolle kaulakappaleista ulkoloimea. Mukaan tarttui ainoastaan suuniteltuja ostoksia :)

Eli Voitolle tuollainen esteraipaksi, paitsi värinä hopea/harmaa :)


Eli Voitolle kaikkiin jalkoihin nuo harmaat Eskadronin pintelipatjat. Haluttiinn harmaat jottei lika niin näkyisi, mutta patjat olivat toiselta puolelta kuitenkin valkeat !

Ja Lillille tälläiset E.S.T:n patjat kaikkiin jalkoihin, nääkin ulkoa mustat ja sisältä valkeat. Väkerretään näistä sellaiset villapintelit, johon ommellaan villapaidasta pala..

Sitten vielä tälläistä Vereduksen kuivapesu ainetta.

2 kommenttia

  1. Kuinka korkeita Pinja ja Lilli hyppäsivät?

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.