#106 kesä ♥

maanantai 6. kesäkuuta 2011
Heips ja hyvää kesää kaikille! Kuten varmaan ootte huomannu ei päivityksi ole tullu melkeen viikkoon ja siihen oli syynsä, jonka voitte lukea tuolta postauksesta #102 (?) Hevoset on ollu laitumella joka päivä ja nauttivat ihan älynä, paitsi ne ötökät. Ne meinaa syödä Voiton elävältä vaikka sillä on tuo loimi ja ainakin litra ötökkäkarkotetta päällä..

Eilen sitten ratsastettiin eka kerran piikityksen jälkeen. Ajateltiin, että hepat olisi aika reippaita, joten lähettiin käymään Tuomaksen kentällä. Tein Voitolla siirtymisiä ja temmonvaihteluita ja Voitto oli   ä l y t t ö m ä n    laiska, kuten Lillikin. Ja ajatella ne on seissy melkein viikon (no, ruokia on kyllä vähennetty)! Voitto kulki aika jees ravissa, eikä ollu ees kovin jäykkä. Laukkasin vasempaan kierrokseen vain yhden ympyrän, kun tuntu aika normille laukassa, mutta  Voitto oli tosi jäykkä oikeaan kierrokseen ja siinä tein sit vähän enemmän ympyröitä.  Pinja teki Lillillä aika samat jutut ja Lilli oli myös tosi laiska!

Lähdetään kohta käymään pienellä maastolenkillä. Nytkään ei ole tuoreita kuvia, koska kamera tilttasi keskiviikkona (nuo kuvat on sinä päivänä otettuja) ja viedään se tänään huoltoon.

Lähetä kommentti

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.