#117 Reverans ja kouluvalmennus

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Vasemmalta alkaen. Minä & Reve, Pinja & Hevi, Vekki & Maara ja Lokki & Iina.


Moi! Eilen oltiin siis Vekin ja Lokin kanssa Tuomaksen ratsastustunnilla. Oltiin varattu estetunti, mutta hevoset oli ollu yli kahden viikon laidun lomalla, joten ei voitu hypätä. Mentiin sit puomi tehtäviä. Minulla oli ratsuna tosi kiva ja siro hevonen Reverans eli Reve. Reve tuntu jotenkin tosi Voiton tapaselle, paitsi se oli paljon herkempi pohkeelle ja pidätteille. Pinja meni sitten Heavily Toricilla eli Hevillä. Hevi oli melko vahva suusta ja siksi Pinjalla kipeytyi käsi jonkin verran.

Sitten lähdettiinkin melko pian kotiin palattuamme valmistelemaan heppoja Ellun valmennukseen lähtöön. Vekki ja Lokki autto Pinjaa harjaamisessa ja muutenkin varusteiden laitossa. Lilli oli ihan älyttömän likanen, koska oli piehtaroinu mudassa, siinä oliki nsit harjaamista :D

Meitä oli tunnilla taas perinteisesti neljä ratsukkoa. Aluksi  verkkasimme  itse kevyessä ravissa ja taivuteltiin mahdollisimman paljon hevosia. Voitto tuntu heti alusta asti jotenkin "oudolle" ja hakeutu itekki kulkemaan oikein päin.

Tehtiin sitten käyntiväistöjä (tossa kentän kuvassa keltasella). Väistöjen jälkeen tehtiin harjotusravissa noi kaksi volttia (harmaalla), jonka jälkeen taas käveltiin. Väistöt onnistu lopulta ihan jees, oikealle väistäminen onnistu paljon paremmin, mutta vasemmalle väistämisessä oli vähän ongelmia.

Lilli yritti kehitellä taas yhteen kulmaan jtn mörköä, mutta onneksi sitten unohti sen. Laukattiin sitten ympyröillä. Ravissa minä pystyn jo ratsastamaan Voittoa ihan kunnolla, mutta jotenki laukassa se ei onnistu ihan yhtä hyvin :D Kun taas Pinja sano, et se pysty parhaiten ratsastaa Lilliä laukassa.


kuvat c Sini, Vekki tai Lokki
         

3 kommenttia

  1. Hei, sullahan on paljo parempi ryhti ku sillo ku alotit tän blogin! :D

    VastaaPoista
  2. Sitä onkin parannettu oikein urakalla Ellun tunneilla ;) Onneksi tainut tuottaa jtn tulostakin (:

    VastaaPoista
  3. Ainaki näyttää siltä, muutenki kivannäköistä menoa.. Itellä on ongelmana se, että ku nostan laukkaa niin nostan kädet :DD Ja myös se että en nää välillä esteiden välille askeleita... (:

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.