#118 Esteitä omalla, sekä tuntihepalla

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011
c Vekki ja Lokki S.


Moi! Nyt on kyllä tullut oikea teho pläjäys ratsastusta. Sillä innostuttiin vielä tänäänkin menemään tunnille Tuomakselle. Eilen oli siis Martan estevalkku Pikkupihalla, tänään oltiin Tuomaksen tuntsareilla estetunnilla ja illalla vielä kouluvalkku. Ja huomenna sitten omat hepat varmaan huilii ja aamulla taas Tuomaksen tunnille tuntihepoilla :D

Martan tunti meni ihan jees. Aluksi mentiin puomeja ravissa. Ne olivat aluksi silleensä, että piti pidentää askelta toiseen suuntaan ja sitten kun vaihdettiin suunta, niin piti koota lopuakohti. Tämä tehtävä oli jotenkin hirveen hankala, vaikka sen pitäisi periaatteessa olla helppo. Ite vähän feilailin..

Mentiin muutenkin sitten melko pieniä esteitä. Voitto oli kiva, mitä nyt vähän "löysä". Itse kyllä mokasin aika montakin lähestymistä, mutta jospas se siitä. Lilli meni myös kivasti, se vain kuulemma valuu loppuradalla liian pitkäksi ja "roikuttaa" kaulaa.

Oltiin sitten tänä aamuna klo 9.00 Tuomaksen tunnilla. Meitä oli taas vaan me neljä ratsastajaa. Menin Eepillä (virallinennimi: Eric's X-Files) ja Pinja Harmalla eli "Muumilla. Eepi oli melko pieni ja tykkäsiin siitä tosi paljon. Pinjakin tykkäsi Muumi lylleröstä :D Eepi kuulemma vähän kyttä erikoisesteitä ja kerranhan se kielsikin siihen portille. Ja kuten tosta videosta huomaatte se otti vikalla radalla jonku ihme spurtin, hassuponi :)Mennään taas huomenna aamulla sinne hyppäämään ja saan kai mennä taas Eepillä (:

5 kommenttia

 1. Vitsit että teil on kivat istunnat :O ! Kateeks käy. :D Tuo maastoesteen tapanen juttu oli kyl sika kivan näkönen, tuli heti itellekki himo päästä hyppää tollasia :p !

  VastaaPoista
 2. On tosiaan hyvät istunnat :''D Mutta kiitos kummiski(:

  VastaaPoista
 3. joo hienot ratsastukset kummaltakin! ja tosi kiva video kun kuuluu äänet! Niitä lisää

  VastaaPoista
 4. voi vittu opetelkaa ratsastaa :'DD

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - Sitähän me koko ajan opetellaan :'D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.