#153 Erikoisesteitä

perjantai 2. syyskuuta 2011

Moi! Sori kun en oo jaksanu päivitellä. Keskiviikkona oli Ellun kouluvalkku pitkästä aikaa, meni aika jees (: Tehtiin paljon väistöjä, jotka onnistu varsinkin vasemmassa kierroksessa.

Eilen lähdettiin kumminkin Pikkupihalle Martan estevalkkuun. Henna oli meidän mukana helppimässä. Valmennus oli ulkona, jonne raahattiin aluksi muutama painava erikoiseste, koska tarkoitus oli hypätä paljon erikoisia esteitä. Minun sekä Voiton pelon vuoksi:D Oli kuitenkin käyny semmonen kämmi, että oli sovittu kaksi valmennusta päällekkäin niin meidän valkku jäi sit vähän lyhyeksi.. Pääsin kuitenkin hyppämään muutaman radankin (:

Martalla on tämän viikon ollu kuulemma teemana tehä kisaverkka, joten otin vaan verkka hyppyjä okserille ja pystylle, josta sitten radalle. Voitto kielsi vain kerran, askel jäi vähän kauas ja sitten alla oli huiman pelottava musta laatikko:D Muista minun mielestä pelottavammista esteitä meni yllättävän helposti yli.

Itseäni ärsyttävät nykyään suunattamosta omat virheet, kun lähin varsinkin tänään pukkaamaan yhtä laukkaa pois joistakin väleistä tai sit viime hetkellä päätänkin ottaa siihen minimini askeleen.. Martta sano, että meni melko hyvin tänään treeni, mutta itelle ei kyllä tullu mikään mahtava voittajafiilis. Noiden laukanvaihtojen kanssa on muuten nyt vähän ongelmaa, en tahdo saada milään vaihdetua tarpeeksi nopeeksi laukkaa..

No sunnuntaina sitten Varkauteen kisoihin ja me ei sielä sitten pelätä mitään erikoisesteitä;D

Muuten olisiko kiinostusa taas kysymyspostaukselle? Kommenttia tuosta uudesta erikoisesteestä + ideoita minkälaisen voisimme tehdä ja sitten kertoisin siihen tarkat teko ohjeet.8 kommenttia

 1. Mistä & miten toi este on tehty? Se on tosi hieno (:

  VastaaPoista
 2. toi sun istunta on niin kiva ja nätti ! tykkään kovasti ! :) ja sulla on tosi hieno heppa !! ::)

  VastaaPoista
 3. Reeta - Siinä on puinen kehikko, johon on kiinnitetty niittipysyllä tommonen carlsonin mainoksesta otettu palanen. Tai siis se on semmonen iso pressumainos ollu ja saatiin se naapurilta(:

  Joku vaan- Ai mun istunta kiva:D Itseni mielestä siinä on vielä jonkin verran hakemista, mutta Voitto on hieno<3

  VastaaPoista
 4. tosi kiva blogi ja muutenkin ihana ulkoasu. :) Voitto on tosi kivan näkönen! :)

  http://murujamila.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Sulla ja Voitolla on ihana blogi <3

  VastaaPoista
 6. Kuka tuolla ratsasti isolla kimolla? :)

  VastaaPoista
 7. Ei tiia ;D Löysin tän jostain googlen kauttatän postauksen ja voi kääk kun ootte kehittyny hirmuisesti :D Voitto ei edes vaihda heti laukkoja tai tms. :D Voi että nyt sen vasta ymmärttää kun on tottunu kattomaan jo tuota teijän menoa !♥

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.