Hankeilua

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Moi! Eilen lähdettiin hyvissä ajoin talliin, jotta ehdittäisiin saada kunnollisia kuvia valosalla. No, matkaan tuli pieni tuunausvimma. Aloin nimittäin purkamaan brodeerausta Lillin tummansinisestä equilinen flättäristä. Pinja ei sitä käytä ja minä kyllä käyttäisin, jos siinä ei lukisi niin isolla Bon Bon. Sain sen reilun tunnin aikana melkein kokonaan pois, vielä jäi ohuet kohdat tämän päivän projektiksi.

Koska Lilli jäi Voiton ratsastuksen ajaksi tarhaan, laittelin Voiton valmiiksi ulkona. Kerrankin se oli nätisti, ilman yhtäkään kunnollista karkaus yritystä!


Voiton piti vaellella satula selässä tarhassa, kun tuli ongelmia saappaiden kanssa. Talvella on tietty kerroksia enemmänkin, mutta jotenkin mun nilkat on vaan paksuuntuneet. Pohkeesta menee hyvin kiinni, mutta nilkasta ei ja jäi puristamaan pahasti. Yksi syy voi olla se, ettei nilkassa ole ollenkaan joustoja, kuten pohkeen kohdalla. Pitää viedä saappaat suutarille, josko se saisi jotain niille tehtyä.

Kävin kävelemässä vähän pihassa ja tiellä, mutta kovin kauas ei voinut mennä Lillin takia. Heti kun mentiin vähänkin kauemmas se alkoi juosta tarhassa.. Kenttä on edelleen niin huonossa kunnossa ja kaipaisi aurausta, joten menin pellolla. Ja nyt jos koskaan oli hyvät hankitreenit! Voittokin joutui nostelemaan ihan tosissaan jalkoja ja sen kävely varsinkin oli hieman kummallista.

Pakko laittaa tämä kuva vaikka laatu onkin mitä on.Voiton hankikävely tyyli. Se potkaisi jalan aina jotenkin tuonne taakse asuessaan sillä?:D 

En saanut koko ratsastuksen aikana Voitto oikein pyöreäksi ja hyväksi. Voi johtua siitä, että sen oli niin raskasta nostella jalkoja, ettei sen huonot lihakset riittäneet vielä kunnollisen peräänantoon koko ratsastuksen ajaksi. Väliin sain hyviä pätkiä, mutta suurin osa ajasta mentiin miten sattui.

Näistä kuvista huomaan miten ylhäällä kantapääni on ja istunta on muutenkin hakusessa. Osa syy on tuo hanki kun kyydissä on paljon vaikeampi istua mitä kentällä. Tänään päästään onneksi korjaamaan virheitä Ellun valmennukseen. Toivotaan, että äiti saa julkaisukelpoista videota teillekkin nähtäväksi.

Oon muuten ostamassa kaverilta GPA Carbon kypärää, mitä kokemuksia teillä on kyseisestä kypärästä? 


Loppuun vielä tekemäni video Lillin ja Pinjan maastoilusta eilen, siihen pääset tästä.


83 kommenttia

  1. Myytkö sitten ton nykyisen kypäräs jos ostat ton uuden vai...? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ehkä, täytyy katsoa jos joku haluaa sen ostaa:)

      Poista
  2. Tuleeks Voitolla tilsoja vai käytättekö tilsakumeja? ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! :) ja teiks videon ihan elokuvatyökalulla? :D

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia :)
    Käyppä kurkkaas http://kilpaponienelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. ootko koskaa irtojuoksuttanu tai irtohyppytäny voittoo??jos oot nii miksi tai mikset?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. irtojuoksuttanu joo, mutta en irtohypyttäny. Hevonen joka osaa jo hypätä, niin ei tarvitse irtohypytästä huvin vuoksia. Minulla ei ole myöskään haluja kokeilla kuinka korkeeta Voitto pääsee. Joskus kyllä voisi vaihtelu virkistää mielessä hypyttää pieniä:)

      Poista
  6. oot ihan selkeesti lihonu, mikset sä ite sitä nyt noista sun nilkoista huomaa??!!??!!1 :DDd voi huhhuh ei joo väsytä. muttajoo kivoja kuvia :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sun elämään ei varmaan kauheesti vaikuta onko tiia lihonu vai ei? :) ja tiia nyt onki tollanen ruipelo ni sillä.onki varaa lihoo ilman et sitä voi haukkuu lihavaks.. tiia onneks toivottavasti ei välitä näistä koska miettikää nyt miten huono itsetunto sillä vois olla ku nolot anot tulee kateellisena haukkuu sitä lihavaks vaikka todellisuudessa ei oo tiiaa koskaan nähny..

      Poista
    2. Joo hei mitä helvettiä sä tuut tänne tiiaa haukkumaan et se on lihonu? Ja toka ano niimpä voi ihan hyvin tiia lihoakkin ilman että tullaan läskiksi haukkumaan.

      Poista
    3. Hei ano kaikki tietävä, mitä vittua se sua kiinnostaa onko Tiia lihonu vai ei? -.-"

      Poista
    4. :DD kyllä, jos ihminen lihoaa niin kaikki massa kertyy nilkkoihin, niin että yht'äkkiä ei saappaatkaan jalkaan mahdu!

      Poista
    5. niinpä siis tiia vitun läskinilkka laihduta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Poista
    6. Heili: Sun tarvii varmaa itte laihuttaa ku haukut tollast laihaa läskiks.

      Poista
    7. huhhuh mitä tappelua :d uskoisin et ainaki nyt heilin kommentti oli ihan läpällä laitettu, ei tarvi oona koira ottaa kaikkee niin tosissaa...

      Poista
    8. heili nyt ainaki sano tän läpällä ku on mun kaveri:DDD Minuta ekalin sanoi läpällä, jossen aivan väärin tulkinnu :)

      Poista
  7. Hei toi miks en enää löydä sitä sun bannerinteko videoo?:( siitä ois ollu nyt apua!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onse tuolla jossain, ennoo poistanu sitä:)

      Poista
    2. no voi, just etin sitä vaikka kuinka pitkään, enkä löytäny..:D: sokea oon.

      Poista
    3. http://lillivoitto.blogspot.fi/search/label/bannerin%20teko

      löytyisköhän tuolta...? :))

      Poista
  8. Mun veljellä on tuo GPA kypärä ja se sano että "on hyvä kypärä joo". Ei se muuta suostunu kertomaan haha :-D

    VastaaPoista
  9. Mä en oo löytäny sitä videopostaus ft.vekki ja lokki. Haluisin kattoo sen koska on hyvä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://lillivoitto.blogspot.fi/2012/01/213-videopostaus-ft-vekki-lokki.html

      Poista
    2. Mul on toi gpa carbone ja hyvä on päässä, ei varmaan kaikille sovi mutta sovittamallahan se selviää. Mulla ei oo mtn valittamksta kypärästä

      Poista
  10. Mulla on toi gpa titium, joka on melkein sama, toi tuuletusaukko on vaan matta pintanen :D ihan mahtava kypärä, ei oo kuuma kesällä, eikä kylmä talvella. Menee hyvin koulu- ja estekisoissa. :)

    VastaaPoista
  11. GPA Carbone ollut monta vuotta käytössä ja hyväksi todennut :)

    VastaaPoista
  12. Miulla on kans ollu toi GPA titium joka on tosta kypärästä vanhempi malli. Kypärän koko on ollut sama mikä esim normaalissa ns halppis 100€ kypärässä tai sitten koon pienempi. Tykkään kypärästä, mutta vielä enemmän tykkään nykyisestä KEP Italian kypärästäni joka on ihan luxus ja ei ihan niin massa kun GPA :)

    http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Niin ihana heponen, tykkään kaiken lisäks hänen nimestä :D

    VastaaPoista
  14. Äitillä on ollu 2 kypärää ja molemmat on hajonnu, mutta nytten kun se sai tommesen kypärän, mikä tossa on niin ehjänä on pysyny!

    VastaaPoista
  15. Gpa carbone oli mulla ennen nytten CO ja kun on kokeillut tota vanhaa Gpata niin herranjumala miten oon voinu ratsastaa sillä ku se on kova kun kivi, verrattuna CO:hon, suosittelen CO:ta!

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia !! (: ♥ Voitteko tehä joskus vielä livelähetyksen kun en päässyt menojen takia seuraamaan kumpaakaan ? :(

    VastaaPoista
  17. Ihania kuvia !! (: ♥ Voitteko vielä joskus tehdä livelähetyksen, kun en menojen takia päässyt seuraamaan kumpaakaan ? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiia ja pinja molemmat on luvannu, että livee tulee joskus uudelleen :)

      Poista
  18. Mulla on toi GPA. Hyvä kypärä, mutta mulla painaa otsaan jotenki ja jättää siihe semmoset kiva jäljet. Hiostaa jonkin verran ja siinä otsassa oleva materiaali imee kaiken hien sisäänsä:D. Muuten oon kylä tykänny, tyylikäs ja kiva kypärä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullki eka toimi tosi kivsti mutta nyt se on ruvennu hiertämään siihen otsaan .. oon yrittäny justeerata sitä "pehmustetta" mutta ei toimi ...
      -Vilma

      Poista
  19. en nyt haluu joka postaukseen tulla päteen, ja toivon että anot pitää päänsä kii jos ei uskalla omalla nimellään kirjoittaa. :)
    mutta siis, mun mielestä tässä oli jo parannus edelliseen. en juuri löytänyt kielioppivirheitä, ja kirjotit sujuvammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu yritinkin kiinnittää huomiota virheisiin, kiva kuulla että sen huomasi:)

      Poista
  20. tälläsiä lisää ja onko millon tulossa taas niitä LIVE lähetyksiä

    VastaaPoista
  21. Ratsastuskypärää ei ikinä kannattaisi ostaa käytettynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se välttämättä ole käytetty? :) Jos vaikka sen kaveri ei tykkääkkään siitä ja haluu myydä sen mut ei oo ku tyylii sovittanu sitä :D

      Poista
    2. Ehkäpä voi itse pitää huolen omista asioista ja jättää välillä tyhmät jutut oman pienen pään sisään. :) Tiia on varmasti sen verran kokenut ja fiksu, että tietää, mistä ja minkä kypärän ostaa.

      Poista
    3. mariA, sitä en tosin tullut ajatelleeksi. :)

      ano, anteeksi nyt että tulin kommentoimaan omalla nimelläni. Pääni on kyllä pieni, mutta juttu ei ollut tyhmä. Tahdoin vain neuvoa, mutta ilmeisesti mua ei täällä kaivata.

      Poista
    4. täällä ei näköjään saa sanoa enää omaa mielipidettään. Aina pitäisi vaan kehua Tiia ja omien mielipiteiden esittäminen on kielletty. ja se on ihan totta,että kypärää ei kannata ostaa käytettynä....

      Poista
    5. Tiedän ettei käyettyö kypärää saisi ostaa, mutta tunnen kumminkin henkilön jolta ostan ja luotan hänen sanaansa. Lisäksi kyllähän tekin ratsastatte aina käytetyllä kypärällä, jos sen ajattelee noin niin eikös se oo ihan sama mutta kypärän omistaja vain vaihtuu:)

      Ja täällä saa sanoa asiallisesti ja omalla nimellä, kuten ylläolevat oman mielipiteensä:)

      Poista
    6. Siis meinasin kylläkin käytettynä, eikä käytettyä. Uusi kypärähän tulisi ostaa aina, kun putoaa päällensä tai jos kypärä esim putoaa.
      Niin ja en siis tullut mitään pätemään, ihan hyvällä sanoin. :)

      Poista
  22. Tuleeko lilli muuten nois naruist läpi jos se joutuu jäädä yksin tarhaan ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahahaaa go lilli ! Tuleeko voitto jos se jää yksin ? :D

      Poista
  23. MUlla oli ja hyvä oli! jouduin vaa vaihtaa sen koska ponin kans kaaduttii ja kypärälle tais jotai käydä ku naris aika pahasti :D

    VastaaPoista
  24. ihanat noi tiian saappaat (ratsastus) (:

    VastaaPoista
  25. Oon seuraillut sun blogia jo pitkään, aivan mahtava! hepat on söpöjä ja teidän jutut vaikuttaa kivoilta :)
    www.dream-make-love.blogsbot.fi mun blogi, käy tsekkaa jos kerkeet :) vasta-aloitettu, joten ei ole vielä täysin valmis!

    VastaaPoista
  26. kiva postaus! :)) voitko joskus tehdä varusteistasi postauksen (esim. ratsastushousuista)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiialla on jo sellanen:

      http://lillivoitto.blogspot.fi/2011/04/83-varustepostaus-50-lukijaa.html
      http://lillivoitto.blogspot.fi/2012/04/253-varustepostaus-minun-varusteet.html
      http://lillivoitto.blogspot.fi/2012/03/244-video-varustepostaus.html

      tossa blogin sivupalkissa on hakutoiminto, sen käyttäminen on sallittua :)

      Poista
  27. http://onnistumisenilo.blogspot.fi/2013/01/haastetta.html haaste:)

    VastaaPoista
  28. Mul on toi garbone just, on se ollut aika hyvä. kesällä se on vähän turhan lämmin, mut se mukautuu kyl tosi hyvin päähän. tykkään!

    VastaaPoista
  29. Sulle ois haaste blogissani!

    http://marianelamaaa.blogspot.fi/2013/01/37-haaste.html

    VastaaPoista
  30. minkä merkkiset noi sun saappaat on ? :-)

    VastaaPoista
  31. Saanko kysyä et miten sä saat iphonesta kuvat koneelle..?

    VastaaPoista
  32. Ootko leikannut Voiton turpakarvoja?

    VastaaPoista
  33. Kun teet videoita lataatko musiikin niihin, lataa youtubesta ?

    VastaaPoista
  34. Mulla on toi GPA Garbone, ja se on ainakin musta mukava päähän, ja sisuksetkin voi irrottaa ja pestä :) Ite tilasin sen ulkomailta ja sen sai sieltä lähes 100e halvemmalla kuin Suomesta :D

    VastaaPoista
  35. Täältäkin löytyy kokemuksia GPA carbonista! itte oon ainaki tykänny ihan älyttömästi :) todella hyvä päässä, kevyt ja kivan näkönen! sen ku laittaa päähän niin ihan unohtaa et kypärä on päässä :D suosíttelen siis!

    VastaaPoista
  36. Ei liity aiheeseen, mut kun Pinjan blogissa on sen bannerissa silleen vaaleenpunasena se oikeen puolenmainen kuva juttu niin miten sen saa silleen vaaleenpunaseks? :D Siis jos on tehty gimpillä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en muista enää mite saa gimpillä ja ku ennoo tehny tota:)

      Poista
    2. Aa. Okei :-) Paljonkos muuten sun tekemät bannerit maksaa? :D

      Poista
  37. Näytätte yhessä kuvassa iha gp kouluratsukolta! :b

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katos kummaa,itse en ole nähnytkään sellaista kuvaa;)

      Poista
    2. katja, kauneus on katsojan silmissä. Kuten eräs sanontakin kuuluu;)

      Poista
  38. Näin susta ja Pinjasta unta viime yönä! 8-DD Kumpa se ois ollut totta!! ;-DD

    VastaaPoista
  39. Mulla on ollut GPA Carbone viime keväästä asti, enkä voi muutakuin suositella! :) Istuu ainakin omaan päähän tosi hyvin, eikä solkea tarvitse pitää kireellä, että se pysyis päässä.

    VastaaPoista
  40. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on nyt sama kypärä myynnissä, ku ei jotenki istu ja valuu silmille jos on ns siinä asennossa kun sen kuuluis olla, ja joudun kotona ratsastella lippa hitusen yläviistos että näen jotain sieltä alta.. toki se on mulle vähä isoki mut ei jotenki vaa istu niin vaihan merkkiä luultavasti kokonaan :D

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.