Elokuun kootut

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Taas olisi kuukauden kootut -postauksen aika. Samalla kun tätä postausta teille näppäilen katson MM-kisojen esteratsastusta, vitsi miten siistiä katsoa upeeta ratsastusta ja samalla myös huomata, että aina ei niillä maailman parhaillakaan mene putkeen.  Areenasta näkee siis livenä kaikki suoritukset, tv:stä ei tule kuin lyhyt kooste.

Elokuun kohu
 Tässä kuussa ei ole mistään yksittäisestä jutusta kohua tullut, mutta jonkin verran oli keskustelua kisamenestyksestä, joka tosiaan on ollut ihan aiheellista. Tämän kesän viidestä startista kolme hylättyä, eihän se hyvä tulos ole. Toivotaan kuitenkin, että treeni tuottaa tulosta ja saataisi vielä jotkut onnistuneet kisat, joissa molemmat radat olisivat puhtaita tai edes sellaisia johon voi olla tyytyväinen.

Elokuun blogilemppari
Photography by aaveen.net -blogi ei minulle uusi tuttavuus blogina ole, mutta uuden hevosen myötä siitä muodostui elokuun aikana yksi mun lemppariblogeista. Minttu on tuttu näky alueemme kisoissa kuvaajana, joten varsinkin kuvauksellinen puoli on blogissa kunnossa. Perus heppailun lisäksi mukana on paljon juttuja hevosvalokuvauksesta. Blogihan valittiin Hippolan kuukauden blogiksi syyskuuksi.
 
Elokuun vanha hyvä & ihana uutuus

Lasketaan tämä heinäkuussa ostettu juttu nyt kuukauden uutuudeksi sekä vanhaksi hyväksi, koska käyttöön se pääsi vasta elokuun aikana, mutta ostin tämän heinäkuussa. Eli kyseessä on Tipperaryn Eventer palaturvaliivi, joka on kyllä ollut jokaisen euron arvoinen. Aivan mielttömän hyvä päällä! Niin kevyt, eikä purista mistään. Suosittelen ihan kaikille, jotka haaveilee oikeasti mukavasta ja nätistä turvaliivistä. Vaikka mukavuus ja turvallisuus meneekin ulkonäön edelle, on tämä liivi mielestäni ehdottomasti niin kivan näköinen kun turvaliivi vain voi olla.
Elokuun katsotuin video

Paljon aina toivotaan videopostauksia, varsinkin pitkä ja kisoista, joten ei ollut mikään yllätys, että Lapppeenrannan kisoista kuvattu video kiilasi katsotuimmaksi viime kuussa.

Elokuun suosituin postaus
Eihän se kovin hyvin mennyt -kisapostaus. Jollain tapaa on vähän ikävää, että yleensä aina kisapostaukset huonosti menneistä radoista nousevat aina top-listalle, mutta ehkä ihmiset ovat uteliaita tietämään mikä meni pieleen. Lappeenrannan postaukset oli kyllä kiva toteuttaa, sillä keskityin yhteistyön tiimoilta erityisen paljon kuvaamaan kisafiiliksiä yleisesti omankin suorituksen lisäksi. 

Elokuun tykätyin Instagram-kuva
                            

Mitä piditte? Onko teistä mielenkiintoista tietää esim. mikä on ollut suosituin video tai postaus?

49 kommenttia

  1. Kiva postaus jaa ihana toi viimenen kuva!

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä on aina kiva tietää mitkä on kuukauden kootut:) tee ehdottomasti joka kuukausi:) musta on kiva lukea noita kisapostauksia. Niitä lukemalla oppii itekki jotain. oot tosi hyvä ratsastaan!:)

    VastaaPoista
  3. Voitteko tehdä pitkän videopostauksen?:DD

    VastaaPoista
  4. Mistä oot ostanu ton turvaliivin? Itse nimittäin tarttisin uuden:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Google on keksitty

      Poista
    2. En oo löytäny. Linkkaa jos löydät!:)

      Poista
    3. Millä hakusanalla hait? Löysin itse kaupat missä tuota myydään ihan turvaliivin nimellä.
      Tässä vielä linkki google haun tuloksiin: https://www.google.fi/search?q=tipperary+eventer&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=RXgIVMmNM4rK8geowoDYBA

      Poista
  5. Kiva kun laitat joka kuukausi näitä koottuja juttuja! On mielenkiintoista :)

    VastaaPoista
  6. Mä diggaan näistä postauksista!:)

    VastaaPoista
  7. Tää kysymys ei liity nyt mitenkää tähän postaukseen, mut mistä löydät yleensä sellast hyvää musaa sun videoihin? esim. sellast missä ei lauleta jne. mua ärsyttää ihan sikana ku myday video vaa musiikkia vailla, muuten valmis, mut musiikki puuttuu enkä keksi mitää hyvää ja sit ei jaksa aina laittaa sellast missä lauletaan, et ois kiva saada niinku sellast instrumentaalista ja pirteetä musaa... olisi niin ihana, jos jaksaisit vastaaa tähän.. :)

    VastaaPoista
  8. Nää on kivoja postauksia!:3

    VastaaPoista
  9. Sekotit mun pään, tällä hetkellä ei tule mistään mm kisoja ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Areenasta tuli eilen mlekeen koko päivän livenä ja tosiaan ne ehtivät loppua silloin kun sinä ton kommentin kirjotit, mutta postaus on kirjotettu aikaisemmin jo :)

      Poista
  10. Mä ainakin tykkään tosi paljon tällaisista postauksista! :)

    VastaaPoista
  11. Kyllä teillä varmasti alkaa sujua! :) Kiva postaus, lisää tämmöisiä! ;)

    VastaaPoista
  12. tosi kiva postaus! itse tykkään aina lukea (muiden postauksien lisäksi tietenkin) myös niitä 'huonosti meni' postauksia. mielenkiintosta lukea kun/jos ratsastaja tietää tehneensä väärin ja tekee päätöksiä miten toimia paremmin tulevaisuudessa :)

    VastaaPoista
  13. Hyvä poataus, mielenkiintoista tietää mikä on esim. Se katotuin video. :)

    VastaaPoista
  14. ostin ite kans ton tipperaryn reilu vuos sitte ja se on oikeesti osottautunu tosi hyväks ja on muuten myös mukava! :)

    VastaaPoista
  15. Ootko harkinnu jos menisit vain yhden luokan kisoissa? Kannattais kokeilla ja jos menee hyvin jatkat kahdella luokalla:) Ja saattahan Votella olla kiinnostuskin mennyt? Mistäs sitä tietää, mut tosi kiva postaus! Lisää näitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon menny tänä kesänä aina vaan yhden luokan / päivä. Ekalla kerralla toinen luokka oli parempi ja toisella eka eli en tiedä oikeen olisiko se hyvä idea :)

      Poista
  16. Joo jatka näitten tekemistä!:)

    VastaaPoista
  17. Moikka! Kiva postaus lisää tälläsiä! :) Miten sä oot laittanu noi bannerin vieressä olevat kengät tohon ja miten oot saanu tavallaan logon sun blogiis? :))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. html koodeilla ja ton Voiton kuvan saa ihan sieltä ulkoasu -kohdasta bloggerista. Etsi sieltä sellanen laatikko kun favicon.

      Poista
  18. Nämä kuukauden kootut on mielenkiintoisia, mielelläni luen näitä :)

    VastaaPoista
  19. Mikä on mielestäsi se asia miksi epäonnistutte kisoissa jännitätkö niin paljon, että teet hätäisiä päätöksiä vai mikä siinä on se ongelma, jännittääkö Voitto vai mikä! Toi turvaliivi näyttää oikeest tosi kivalle ja itsekin olen kuullut positiivisia käyttökokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännitys on yksi syy, vaikken sinänsä koe jännittäväni :D

      Poista
  20. Todella kiva postaus, itse tykkään tosi paljon näistä kootut postauksista, tee ihmeessä jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  21. Nää postauksen on tosi kivoja! :)

    VastaaPoista
  22. HEI tiia!
    Huomaan että teillä ei mene kovin hyvin nykyään kisoissa. No olet kuitenkin taitava ratsastaja, mutta sinun pitäisi alkaa säännöllisesti menemään lillillä ja pinjan voitolla, kun pinja ei ole niin etukenoinen kkun sinä, niin hän voi saada voiton etutasapainon parantumaan! Ja sitten lillillä mene koska lilli on sellainen jykevä ja tasainen niin sillä vai harjoituttaa tasapainoa! Ja sitten jalkkareiden varassa raviharjoituksia. :)) Toivon että edes mietit jotain noista. :)

    VastaaPoista
  23. Mahtava postaus ja hyvän laatuisia kuvia! Enemmän tällaisia postauksia! itseä kiinnosti paljon nämä suosituimmat kuvat, videot yms. Tää on kyllä mun ykkös blogi ja tulee olemaan! :)

    VastaaPoista
  24. Ihan superhyvä postaus❤️

    VastaaPoista
  25. Kiitos Tiia tunnustuksesta! :)

    VastaaPoista
  26. Kantsii muistaa ettei toi tipperary täytä kaikkia turvamääräyksiä eikä siks kelpaa esim maastoradalle kenttäkilpailuissa :)

    VastaaPoista
  27. Sittenkun muutat omaan kotiin, niin aijotko hankkia sinne hevosia? :)

    VastaaPoista
  28. Saara Haapala, harvalla opiskelijalla on varaa ostaa heti sellaista kotia, jossa voi pihalla pitää hevosia, ellei sitten ole mahtavaa perintöä. Kysehän on omakotitalosta ja ainakin parihehtaarisesta tontista, tallista, kentästä ja kaikesta. Ellei sitten muuta omaan kotiin vasta sitten, kun on opiskelut opiskellut ja päässyt vakituiseen (hyvä)palkkaiseen työhön.

    VastaaPoista
  29. Nää on aina tosi kivoja postauksia, ja toi tykätyin instagram kuva on tosi kiva lisä, kun itellä ei tuota sovellusta oo:)

    VastaaPoista
  30. Mistä ostit/tilasit tuon turvaliivin

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.