Viimeinen katsaus syysmuotiin

tiistai 23. syyskuuta 2014

Moikka! Nyt alkaa kaikilta mun lempparimerkeiltä olla syksyn ja talven uutuudet julkaistuna. Tämä onkin siis varmaan viimeinen tälläinen "muotipostaus" tälle vuodelle. Toivottavasti näitä ei ole tullut jo kyllästymiseen saakka, kunhan koeviikko on ohi tai löydän jostain aikaa kirjoitan teille heppailustakin postauksia. Pariin postaukseen nimittäin löytyy kansiosta valmiina muokatut kuvat ja video. Aikaisemmissa syksyn muotia esittelevissä postauksissa esittelin Kingslandin ja Spooksin sekä Hööksin uutuuksia. Jo Kingslandin ja Spooksin vaatteita katsellessa huomasin tämän talven jutun olevan turkoosi ja samaa linjaa jatkoivat oikeastaan lähes kaikki muutkin merkit mm. Pikeur.


Eskadroniltakin siis tosiaan löytyy useassa eri sävyssä sinistä. On klassista tummansinistä, mutta sen lisäksi kaksi vähän rohkeampaa sävyä. Vaaleampi sininen, joka kuvissa ainakin taittaa vähän mintun vihreään ja sitten ihan turkoosia, yllätys yllätys! Kingsland oli yhdistänyt turkoosin harmaaseen, joka ainakin mun silmään näytti paremmalle. Tämä tietysti makuasia, ruskea ei mun lempiväreihin nimittäin kuulu. Kummasta kombosta te tykkäsitte enemmän, turkoosin kanssa ruskeaa vai harmaat?

Sitten ihanan Animon pariin. Animon tuotteet on kyllä mun lemppareita ulkonäöltään, vaikka en heiltä omistakkaan kun yhdet housut ja sukat. Syy miksei näitä ole enempää on hinta, joka tosiaan on melko suolainen.. Vaikka kirpaisi silloin maksaa maltaita Animon housuista, ovat ne ehdottomasti parhaat minulla olleet ratsastushousut ikinä, niin ihanat jalassa! Joten hinnan huomaa ainakin mukavuudessa, kesätyvyydestä en vielä osaa sanoa.


Tyylikkäät huovat! Sinisen voisin jopa itselleni hankkia, mutta hienoudestaan huolimatta tuo camo kuosia oleva huopa jäisi kyllä kaupan hyllylle, koska en tuosta kuosista henkilökohtaisesti pidä. Huopa olisi kuitenkin varmasti hienon näköinen jonkun toisen ratsukon päällä.


Animon housut on kyllä aina niin ihanasti koristeltu! Tässä kaksi tämän kauden lempparia, varsinkin nuo kisahousut näyttää super hienoille. Mitä te tykkäätte tälläisistä  koristelluista housusita?


En ole aikaisemmin nähnyt Animon saappaita tai kenkiä, mutta täytyy sanoa, että aika kivan näköisiä. Ainot mikä voisi häiritä on tuo punainen logo. Jos punainen sopii varusteiden väriin niin nämä näyttää tosi hienoilla, mutta jos ei, niin noin iso (ja punainen) logo voi kyllä vähän häiritä.


Equilinen vaatteita selatessa iskin silmäni heti tähän ihanaan huppariin. Vaikka tämä huppari onkin melko tavallinen muuten, värinäkin tummansininen, niin jotenkin vaan ihastuin tuohon hupun ja kyynärpäiden kuosiin!


Silmääni osui myös tämä hyvin samantyylinen huppari kuin Kingslandilla. Itse olen ainakin tykännyt tosi paljon tuosta Kingslandin versiosta (mulla on siis tuo sama malli, mutta vanhassa värissä), joten olisi kiva päästä näkemään tämä Equilinenkin versio livenä. Kyseisestä hupparista ei ollut kuvaa takaa päin, mutta näyttää vähän sille, että takana on ihan tavallista kangasta kuten Kingslandin versiossakin. Kummasta te pidätte tämän kuvan perusteella enemmän?


Loppuun vielä pari kummastusta herättävää vaatetta, jota en ikinä pukisi päälleni. Euro-starilla on ollut aikaisemminkin erikoisia housuja, mutta olen niistä kuitenkin jollain tapaa pitänyt. Nyt siellä oli kahdet aivan järkyttävää kuosia olevat housut, nämä ovat toiset. En tiedä voisivatko nämä näyttää hyvälle, jos hevonen olisi musta tai valkea ja varusteet tooosi yksinkertaiset ja mustat, mutta epäilen. Tykkääkö joku? Gersemin vaatteistakin olen aikaisemmin pitänyt, mutta jotenkin tämä mallisto näytti joillekkin vähän vanhemmille mummoille suunnatulle. Tuo nahkaliivi varsinkin oli melko kamala, vai mitä te tykkäätte?

Nyt vaan odottamaan Horse Showta, että pääsee hypistelemään näitä uutuuksia livenä!
Kertokaa teidän lemppareita tämän postauksen vaatteista ja mistä esittelemästäni (kaikki kolme postausta) jutusta/merkin mallistosta olette eniten pitäneet?

65 kommenttia

  1. Kiva postaus!:) Kaikki noi on must kivoja.:D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat noi vikat housut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Makuasioista ei voi kiistellä ;)

      Poista
    2. Juuri niistähän voi kiistellä hehhee ^_^

      Poista
    3. Määkään en oikee tykkää noista kahesta alemmasta, noi mustavalkoratsihousut näyttää enemmän yöhousuilta! :'D

      Poista
    4. Mutta siitä ei ole mitään järkeä kiistellä kun se on jokaisen oma mielipide!

      Poista
    5. Mun mielestä alimmat oli parhaimmat housut :)

      Poista
  3. Mistä saa HIHS-liput ja plajin maksaa jos käy jokapäivä siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä saa lippuja, näitä saa myös esim. sokokselta, jos oikeen muistan :)
      http://www.lippupalvelu.fi/artist/helsinki-international-horseshow-lippuja/872853?tm_link=tm_featured_attraction_browse

      Ja jos nyt oikein katsoin niin koko tapahtuman ajaksi lippu maksaisi vajaa 300e aikuiselta.

      Poista
    2. Siis 300 euroa!!? Ihan järjettömän kalliit hinnat. Huhhuijjakkaaaaaa... Ja se että shoppailulippu maksoi vielä erikseen (tai että sen pystyi ostamaan erikseen) niin ei hitto. Olen järkyttynyt.

      mutta sähän et näille mitään voi ja HIHSi varmaan sua sponssaa, mutta hitto on kallista. Aika kauan saa tehä töitä että ylipäätään saa ton 300 euroa kasaan. Huhhuh.

      Poista
    3. Koko viikonloppu, ei päivä tai näytösliput noin kalliita ole. Alke 16v taitaa päästä sinne noin 20eurolla. ja shoppailu lippu tietty sisältyy näytöslippujen hintaan!

      Poista
    4. Kun katoin niin päiväliputkin on jotain 80 euron luokkaa, mikä musta on oikeesti tosi paljon. Kesätöistä se oli oikeestaan mun päivän palkka! Joillekkin ei ees päivän palkkaa. On ne musta tosi kalliit liput, kun miettii paljon maksaa esim. jotkut perus keikkaliput, lätkäpeliliput tai vastaavat...

      Poista
  4. itse en pidä juurikaan gersemin enkä animon huovistakaan mutta equilinn huppari on kyllä aika magee ;)

    VastaaPoista
  5. Ei Tiiaa, ei tämmösiä saa tehä, kun köyhdyn entisestään... :D Mut musta noi vikat housut on ihan hauskat! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Joo kuten sanoin olisi kiva nähdä ne tyylikkäästi yhdistettynä, voisivathan ne ihan kivan näköiset ollakkin!

      Poista
  6. Hahah toi nahkaliivi on kyl ihan kauhee :D mulla kans animon farkkuhousut ja niiin ihanat päällä, ite tykkään tosta koristelusta takataskuissa mut esim. tuossa edessä olevat koristukset ei oikeen nappaa :D tuo equilinen tummansininen huppari on kans tosi kiva!

    VastaaPoista
  7. Tosi kaunis toi tummansininen huppari! :)

    VastaaPoista
  8. Ja noi vikat ratsastushousut.. aika hauskat :D saattaa näyttää ihan kivaltaki jos ne on yhdistetty jotenkin hienosti :) voi kyl olla aika haastavaa ;D

    VastaaPoista
  9. Ratsastus on kyllä selvästikin paljon myös väline urheilua, ei sillä, kyllä itsekin pidän paljon Kingslandin tuotteista ja Roeckel hanskoista. Mutta ne ovat kalliita, saan niitä jos säästän. Eli meidänkin tallilla on ihmisiä joilla on kalliita varusteita ja ratsastustaito on olematon koska tallilla käydään vain esittelemässä hienoja tavaroita ja haukkumassa "aloittelijoita" eli vähän nuorempia. eli isi ostaa periaate.

    VastaaPoista
  10. Turkoosi ja harmaa samaa mieltä kuin sinä ruskea kun ei kuulu lempiväreihin :) Ja noi housut on mun mielestä kivat! Mutta toi nahkaliivi on suorastaan tehty 80 vuotiaalle! Oj kun ois rikas...

    VastaaPoista
  11. Oi vitsi oon ihastunut nyt kaikkeen turkoosiin, vaikka tosiaan tuodta ruskeasta en kauheasti piittaa. Pitää varmaan ostaa talveksi Spooksin Sina takki, kun sitä on niin ihan turkoosina.

    Ja oon kyllä samaa mieltä että alimmat housut ja nahkalivii eivät ole kivoja. Mulla ainakin housujen kuvio vilisisi silmissä ja nahkaliivi...niin kuin sanoit on aika mummomainen :)

    VastaaPoista
  12. Mä ainaki rakastuin tohon eskadronin vaaleansininen-ruskea - yhdistelmään, ruskean ystävä kun olen :D

    VastaaPoista
  13. Voi mä voisin syödä nuo Eskadronin huovat, hyvät värit! Harmaa on hyvä pari turkoosille jos mielii hillitympää, ruskea taas on vähän herkullisempi. Harmi, että muotoilu ei ole Eskalla ainakaan estehuovissa ollut koskaan aivan kohdallaan, muuten tahtoisin jo nuo kaikki. Säkätilaa on niukalti ja etuosan kaari on jotenkin tosi epäkäytännöllisen alhaalla, minkä lie ikiaikaisen Stübbenin mallin mukaan onkaan muinoin kaavat tehty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän samaa kokemusta.. Paksu padi pysyy paikallaan ihan ok, mutta ne ohuet perushuovat ei millään :/

      Poista
  14. Kuten totesit, makuasioita: Itse tuossa siunailin, että onneksi ei ole hevosta jolle ostaa varusteita, sillä noi Eskadronin värit on aikalailla täydelliset! Animon housut oli aika kivan näköisiä, Eurostarin kuvioidut taas varsin järkyt munkin mielestä.

    VastaaPoista
  15. Mun mielestä ruskea ja turkoosi sopii yhteen paremmin hevosten kanssa. Ja nuo viimeiset on vähän erikoiset ,en itse laittaisi ,mutta joillekki voi sopia tosi nätisti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä vähän totta, sillä usein ruskea sopii hevoselle kun hevoselle paremmin kun harmaa, mutta muuten yhdistelmänä harmaa ja turkoosi kivempi :)

      Poista
  16. Mistä sä katot noita Animon housuja tai mistä sivuilta löydät noita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan animon sivuilta eli taitaa olla jotain animo.it tai animo.com. Omani ostin Reunoksesta kun oli hyvä tarjous heppamessuilla :)

      Poista
  17. Kivoja! Turkoosi on mun lempiväri, koska sitä käytin/käytän mun hoitoponillani. ♥ :)

    VastaaPoista
  18. Voi elämä kuinka ihania nuo Eskadronin satulahuovat ja muut tavarat olivat..♥
    Muutkin kyllä ihania ;)

    VastaaPoista
  19. Haha, näin meillä kaikilla on omat makumieltymykset :D Itse ihastuin tuohon nahkarotsityyliiseen takkiin heti, kun kuva iski ruudulle :D Ruutuhousuja taas en voi sietää missään housuissa. Camohuopa on siisti, samoin, kuin tuo KL:n huppari. Harmi, kun en vain viitsi maksaa tuollaisia summia vaatteista/tarvikkeista :) Kivoja nämä ns. heppamuotikollaasit. Eikä näitä ole liikaa.

    VastaaPoista
  20. Ihan sika hienoja vaatteita! Tosin tää postaus oli aika hyödytön koska harvalla on varaa ostaa joka talvi ja kesä uusia monen sadan euron varusteita aina uuden muodin mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minullakaan ole varaa joka talvi ja kesä ostaa uutta kerrastoa, mutta silti aina noita katselen ja haaveilen :)

      Poista
  21. Oi voi! Mullakaan ei toistaiseksi ole omaa hevosta ja aina se "lempivärii" hevosissa on ollut tummaruunikko, kuten Vote ja sitten Papurikkotäpläinen kimo. Molemmille sopii nuo turkoosit ja vihreät. Minusta tuntuu, että Voitollekin voisi ostaa kokeiluna tuon mintun vihreän, vaikka olen aika varma, että sulla ei ole mitään siihen sopivaa, mutta se ois aika kiva, hieno ja erikoinen talvihuopa Votelle. :)

    VastaaPoista
  22. Noi ekan kuvan varusteet on ihanan värisiä, just tommonen vaaleen sininen on nii hieno :) Myös toi huppari näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
  23. Noi Eskadronin huovan kyllä houkuttais, tykkään noista väreistä todella paljon. Mut Animon tuotteista en niinkään välitä juurikin tuon hinnan takia. Yksin asuvalla ei opiskelijabudjetilla oo semmoseen varaa :D
    Ite kyllä tykästyin tohon nahkaliiviin. Jos on aitoa nahkaa niin olis ainakin lämmin. Toisaalta, jos sitä ois mustana niin oisin ehkä vielä enemmän innoissani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli jolain vege leatherin nimellä että en kyllä osaa sanoa onko oikee vai ei :D

      Poista
  24. Mun mielestä noi animon koristelut on ihan kauheita, yli koristeltuja, mutta ne yksinkertaisemmat, ilman sen suurempia kotisteita on kivempia. Noi euro-starit oli kyllä järkyt ja toi nahkaliivi :D Mutta ainut joka itteen nappas oli toi equilinen huppari, muut ei oikeen

    VastaaPoista
  25. Ihania noi eskadronin jutut ja noi animon "farkku"housut.

    VastaaPoista
  26. tykkään molemmista yhdistelmistä (ruskea-turkoosi harmaa-turkoosi). Mulla on aika paljon ruskeita varusteita, mutta harmaasta tykkään myös. Kiva postaus!

    VastaaPoista
  27. Aargh, mua niin häiritsee noi lähes joka postauksessa toistuvat rektiovirheet :D ei "hienolle" vaan "hienolta". Tämä on suomalaisille TODELLA tyypillinen kirjoitusvirhe, johon esim. äidinkielen yo-kokeessa kiinnitetään todella paljon huomiota. Eli asiat eivät näytä hienoille vaan hienoilta. Sama muissa muodoissa "tyytyväiseltä" ei "tyytyväiselle" jne. Sori oli pakko sanoa, niin pitkään jo häirinnyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oisit vaan sanonut aikaisemmin ja sano ihmeessä jatkossakin, mä kun en tollasta edes ole tajunnut ja tuskin tuun tota ihan heti sisäistämäänkään, joten tulee varmaan vielä kirjoiteltua väärin :)

      Poista
  28. Sorry, pakko vielä jatkaa kun luin eteenpäin! :D
    "tämä mallisto näytti joillekkin vähän vanhemmille mummoille suunnatulle." Ei näiiiin :D
    Vaan: "tämä mallisto näytti joltakin vähän vanhemmalta mummoilla suunnatulta."
    Ja jolleKin, ei jolleKKin..

    VastaaPoista
  29. voi että sul on ihana blogi ja aina kiva lukea ! tosi kiva ulkoasu ja pidän myös bannerista :) tee taas joku pv videopostaus/my day tai jokin my week video, koska osaat tehdä niitä todella hyvin ! :) toivoisin myös jotakin ohjetta miten keskitän blogin tekstin ja päivämäärä otsikon ja jotakin miten muokkaan blogin ulkoasua videoehdotuksia on aika paljon mutta tuossa ne mistä tykkään kaikista eniten. hyvää jatkoa sinne ihanat hepat teillä. ;)

    VastaaPoista
  30. moi mun ponilla on nestettä jaloissa onko sulla vinkkiä miten saisin nesteen pois ? :( ja kiva postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon ulkoilua, meillä ainakin häviää nesteet kevyessä liikkeessä juuri tarhaillessa. Liikutuksessakin häviää yleensä nesteet. Tietysti pitää miettiä jos jalat aina turvonneet ja keskiraskaan/kevyen liikunnan jälkeen viileälläkin säällä nestettä, että onko joku ongelma. Joillakin tosin voi vaan olla paljon nestettä, varsinkin raskailla hepoilla yleensä enemmän. Kokeile kylmätä ja lämmittää, yhdestä nesteiden hävitystavasta tulossa postauskin pian. Kiitos!

      Poista
    2. kiitos avusta käytän kylmiä, mutta lämpösiä kokeiltava vielä ! :)

      Poista
  31. Hei Tiia :) Itse ainakin tykkäsin niistä musta valkoisita housuista mutta en ostaisi mutta saattaisin harkita jos ne olisivat ruudulliset. Mutta se ruskea toppa liivi oli vähän karsea jota en itse ottaisi sillä en itsekkään pidä ruskeasta hirveesti. Mutta olisin nyt etsimässä lämmintä toppa takkia talveksi että jos osaat kertoa missä olisi halpoja? :) Mielellään värit olisi: sininen,musta,punainen tai valkoinen muutkin käy mutta pinkki ei ole makuuni :D Täällä on muuten satanut koko päivän lunta ja räntää mutta se ei ole jäänyt maahan vaan suli heti :( Miten siellä? Nuo huovat oli muuten i hania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on lämmin ainakin jos on untuvaa, jolloin yleensä kyllä vähän kalliimpi. Pinjalla on ainakin yksi Horzen talvitakki joka oli tosi lämmin, vaikkei mikään kovin kallis olekkaan!

      Poista
  32. Ihan mielenkiinnosta kysyn että millä rahalla ostat uusia vaatteita? Toki saat blogin kautta ilmaiseksi (vai saatko?) Mutta siis antavatko vanhempasi rahaa uusiin vaatteisiisi vai ostatko omalla rahalla? < etkös sä saanut blogin kauttakin sitä rahaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saan blogin kautta jotain, mutta ne mitkä olen saanut käy kyllä postauksissa selväksi. Lisäksi saan blogista rahaa ja muutamaa muutakin kautta. Vanhemmat ostaa yleensä sellasia pakollisia juttuja, kuten talvitakin jos mulla ei yhtään olisi, mutta ei niinkään turhia vaatteita kun meillä kuitenkin omaakin rahaa :)

      Poista
  33. Älä koskaan sano ei koskaan ;)

    VastaaPoista
  34. Eskadronin mallistot ei kyllä koskaan taida jättää kylmäksi. Aina löytyy ainakin joitakin ihania tuotteita:)

    VastaaPoista
  35. Tuo huppari oli munkin mielestä ihana! :)

    VastaaPoista
  36. Moikka! Koitin nyt tämän postauksen luettuani etsiä tuota Kingslandin hupparia (kuudennessa kuvassa), mutten mahda millään löytää sitä niiltä hevosvarusteliikkeiltä mitä itse tiedän. Mistäköhän niitä voisi ostaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://ratsastustarvike.satulavyo.fi/fi/Ratsastajalle/Kingsland+asusteet/42/AW+KL+Goldstream+huppari/1606
      http://www.losvika.com/shop/tuote/goldstream-ladies-fleecenylon-jacket/

      Hupparin nimi on goldstream eli sillä hakusanalla löyty googlesta useampikin liike noiden lisäksi :)

      Poista
  37. Aivan ihania ihan jokainen noista Eskadronin jutuista! Varsinkin nuo satulahuovat on just sellasia mitä haluaisin omalle ponilleni koska rakastan turkoosia ja ruskea sopii sen kaa hyvin vaikkei kuulukaan mun lemppariväreihin :) Eikä nuo ruudulliset housut nyt niiin järkyttävät ollut mutta tuo nahkaliivi tosiaan on aika hirveä!!

    VastaaPoista
  38. Kingsland ja Animo ovat mun suosikkeja! :)

    VastaaPoista
  39. Toi ihan ensimmäinen kuva on ihana ja houkutteleva:) Tekis mieli saada kaikki. Sulla on Tiia, mun mielestä ihan maku näihin kamoihin.:)

    VastaaPoista
  40. Mun mielestä nää "muotikollaasipostaukset" on ollu tosi kivoja, lukisin näitä mielelläni lisää :) Täytyy noista animon housuista sanoa että omaa silmää ei oikein miellytä :D johtuu varmaan siitä kun en oikein tykkää koristeista tai blingistä muutenkaan! vaikea oikein kuvitella millaiselle ratsukolle sopisi tuo camo huopa, itse en yhtään tykkää! Mutta kukin tyylillään eikö niin?

    VastaaPoista
  41. Eikö, nuo Eskarodin kanat tuossa ekassa kuvassa.... Jotain niin ihanaa! ♥

    VastaaPoista
  42. Mistä noita eskadronin huopia voisi tilata:)?

    VastaaPoista
  43. Minua miellytti enemmän kingslandin huppari-tyyli :)

    VastaaPoista
  44. toi equilinen tummansininen huppari oli aiva ihana! ja toi eskadronin kollaasikin kyllä näyttää tosi kivalta omana silmään!

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.