My day -video

torstai 4. helmikuuta 2016



Moikka! Tässä olisi viikon takainen video minun päivästä. My day -videoita toivotaan aina paljon ja nyt voisin yrittää niitä kuvailla taas aktiivisemmin, puhelimella kuvaaminen on niin näppärää! Tosin videoiden siirtämisessä koneelle oli taas pikku ongelmia, miksei voi enää siirtää suoraan johdolla iPhonesta koneelle videoita? Jos joku miinus Applesta pitää keksiä niin se, että se on tehty mahdollisimman epätoimivaksi muiden elektroniikkamerkkien kanssa...Tämän takia videopätkät tosiaan hiukan heikkolaatuisia.
 

43 kommenttia

  1. Kiva video! Olisko mahdollista että tekisit lähiaikoina ihan tavallisen lörpöttely tallivideopostauksen? Ja terkkuja sinne, tämä video piristi kivasti päivää.:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva myday !! Just tämmösiä lisää missä on paljon pätkiä mutta ei kuitenkaan liikaa ! ;)

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva video ja ihanan talviset maisemat. :) Tsemppiä yo-kirjoituksiin!

    VastaaPoista
  4. Ihana video!!! Oot niin nätti! Voisitko joskus taas kuvailla kun Nerea ja Einar heppailee, vaikka ihan puhelimella. Ja onks tää video YouTubessa?? Millä nimellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää joku päivä kuvata:) Ja on tämä nyt löytyy kun painat postauksessa olevaa "linkki videoon" -painiketta.

      Poista
  5. Asuuko nerea ja einar nyt suomessa ?

    VastaaPoista
  6. Hei! Mitä mieltä olet, että pystyykö pääsemään hyvään kuntoon ihan kotioloissa treenaten, ettei käy ollenkaan salilla, vai tarvitseeko hyvän kropan saamiseen apuja salilta? En haluaisi alkaa käydä salilla ja olen nyt aloittanut joka päiväisen treenaamisen kotona (vatsoja, leukoja, kyykkyjä yms) oikeastaan samoja juttuja mitä salilla mutta ilman laitteita. Kiitos jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystyy, kunhan syö hyvin ja tekee myös aerobista treeniä.

      Poista
    2. Pystyy varmasti ainakin alkuun, jossain vaiheessa alkaa tarvita vähän kovempaa vastusta, mutta ehkä semmosia saisi kehiteltyä myös kotiin :)

      Poista
  7. Vau, ihan tosi hyvä video!!! :D Kiva että kerroit videolla sun opiskelutyylistä ja kiva, että videossa oli myös hevostouhuja mukana :) Oon muuten myös huomannut että jotkut oppianeet ovat yllättävän yleissivistäviä ja niitä voi tarvita myöhemmin, vaikkei sitä ehkä vielä koulussa uskoisi... Tai siis joku aine voi tuntua ihan turhalta, muttei välttämättä olekaan sitä ;) Kiitos paljon vielä videosta!!

    VastaaPoista
  8. Miten sait ne videot sit siirrettyä? Itellä 5c (vaihdan varmaan 6s) enkä oo ees tajunnut tota kun en oo siirtäny puhelimesta koneelle mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latasin jonkun appin jolla siirsin videot dropboxiin :)

      Poista
  9. Ihana myday! Tykkäsin! Lisää tälläsii ! <33

    VastaaPoista
  10. missä sun vahemmat on töissä? / tai mitä he tekevät työkseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä luulet,kuuluuko tiian perheen yksityisasiat kuten työpaikat,raha-asiat blogii ???

      Poista
    2. Ole sinä ano vittu hiljaa säätänä! :PPPP

      Poista
    3. Ei tosiaan kuulu blogiin tuollainen..:)

      Poista
  11. Pakko kysyä kun itsellä on harkkinnassa trailerikamera niin mistä olette hommanneet teidän? Ja minkäläista hintaluokkaa se oli (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei oikeesti ole traikkukamera, muuta en osaa kyllä nyt kertoa..:D

      Poista
  12. Lataa iCloud (iCloud-kuvat) ohjelma koneellesi ja aseta kännykkään sellainen asetus mikä siirtää kuvat ja videot suoraan koneelle. Näin saan kuvat ja videot koneelleni ilman että venkoilen piuhojen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin kyllä, mutta jostain syystä ei toiminut.. Liekö en osannut vai liekö se ei sitten toimi muilla kun maceilla.

      Poista
  13. Jos Voiton jalat sallii, niin aijotteko palata kisakentille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä :) Tällä hetkellä tosin ei ole kovin isoa motivaatiota kisaamiseen.

      Poista
  14. Hyvää nimipäivää Tiia!<3<3<3

    VastaaPoista
  15. Paljo sun ka oli ysin lopus ja onko lukio ollu sulle miten helppoa esim jollain asteikolla 1-5, 1 erittäin vaikeeta, 5 todella helppoa jne. Itse ajattelin mennä ensi syksynä lukioon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tasan yhdeksän lukuaineet ja olen kokenut lukion melko helpoksi. Tosin yläaste nyt oli siihen verrattuna ihan liibalaabaa, mutta ei tämä mitenkään vaikeaa ole :)

      Poista
  16. ois kiva et tekisitte kaikki kolme joskus videomydayn samana päivänä ni sit ois kiva nähdä millainen päivä teillä oli kaikkien kolmen eri näkökulmasta!

    VastaaPoista
  17. Hei! Itse olen harkinnut meneväni lukioon mutta tuo koemäärä hirvittää... kuinka monta sivua yhdessä kirjassa suunnilleen on? Olen todella hidas lukijakin vielä. Mitä yo-kokeiden kirjoittamisella tarkoitetaan? Onko ne vaan normaalia isompia kokeita vai mitä sillä kirjoittamidella meinataan? Tämäkin varmaan hiukan vaihtelee kouluissa ja opettajissa, mutta kirjoitetaanko muistiinpanoja tunneilla silleen, että opettaja kertoo peruskoulutyylisesti mitä vihkoon pitää kirjoittaa jne.? Vai pitääkö opettajan puheista itse osata poimia kirjoitettavaa tekstiä? Onko kokeisiin luku ihan kamalan rankkaa? Onko ennen koeviikkoa mitään yhden viikon lukulomaa? Kuinka monta tuntia sulla Tällä hetkellä on koulua viikossa?Kiitos jos vastaat, nämä kysymykset ovat pyörineet mielessäni siitä asti kun olen lukioon menemistä harkinnut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koemäärää ei kannata pelätä, musta on paljon kivempaa kun ne kaikki on yhden viikon aikana jolloin on sitten enemmän aikaa lukeakkin. Yksi kirja on varmaan noin 200 sivua, mutta olen kyllä monet kurssit pärjännyt ihan kuuntelemalla ja vihkoa lukemalla.

      Ja tosiaan tunneilla kirjoitetaan muistiinpanoja ihan yläasteen tyyliin, vaikkakaan niitä ei ole pakko kirjottaa.

      Koeviikkoa ennen ei ole mitään lomia, mutta en koe sitä tarvitsevankaan. Hyvin olen aina ehtinyt, eikä ole ylitsepääsemättömän rankkaa :)

      Koulua mulla on yleensä klo 8.10-14.20, joku päivä voi alkaa 9.40 tai loppua 15.50, mutta lukujärjestykseen voi aika hyvin vaikuttaa itse :)

      Poista
  18. Ootko antanut luvan kopioida roolipeleihin sun kuvia ja käyttäjä on @kht_salo

    VastaaPoista
  19. Koska kuulette Voiton jalasta lisää uutisia? Eli koska käytte siellä klinikalla?

    Ja sellanen yhteinen tallivideopostaus olis kiva, jossa näkyis ku ratsastatte ja lörpöttelette :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta mä oon jokaisessa postauksessa about kertonut.. Mutta pitää varmaan tehdä joku kokonainen postaus aiheesta kun siitä jatkuvasti kysellään :)

      Poista
  20. Voitko tehä pinjan kanssa videopostauksen

    VastaaPoista
  21. Tää oli Kiva! (: Tämmöne lyhyt ja ytimekäs :D

    VastaaPoista
  22. Tää oli nice! :) voitteks tehä jonkun tallivideopostauksen? Missä näkys ratsastus ja talli touhuja? :D

    VastaaPoista
  23. fiilaan niin tota uskonto juttua. Ite kirjotin uskonnon viime keväänä ja ihan vaan se avulla sain äikän yo:sta E. Koska essee kokeessa oli kysymys: millaisen uskonnon tekisit? tms:D

    VastaaPoista
  24. Tosi kiva video,vaikka jostain syystä sun puhe meni vähän edellä.
    Mutta muuten tosi kiva.

    VastaaPoista
  25. Kiva :)

    +Oon joskus muulloinkin pyytänyt/kysynyt mutta voisitko tehdä postauksen sun autosta :)
    esim. millainen se on ja mistä tykkää/et tykkää siinä. Millainen on unelma autosi. Oletko mielestäsi hyvä kuski yms.. :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.