Inspiraatiota kevääseen

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kevään tullen kaupat alkaa täyttyä toinen toistaan ihanammista jutuista. Mä oon ollut niin kiireinen koulujuttujen kanssa, että en ole kivijalkakauppoihin vielä kerennyt, mutta netissä on tullut zoomailtua uutuuksia jo monesti. Kokosinkin tähän kolme asua mun suosikeista, mukana on niin sellaisia juttuja jotka jo kaapista löytyy kun ihan uusia ostoslistalla olevia juttuja.  Kertokaa mitä te tykkäätte näistä ja mikä kolmesta asusta on suosikkinne!


Tämä asu on ehkä yksi oma lempparini. Samalla sporttinen, mutta kuitenkin siisti. Nuo Björn Borgin kengät on ihan mielettömät ja mun on ehkä pakko täydentää omaa lenkkarivarastoa vielä vähän... Tämän kollaasin kaikki osat multa melkein löytyykin mun omasta vaatekaapista jo, tosin ainoa tismalleen samanlainen juttu on tuo käsikoru, joka mulla oli kädessä viime kesänä valehtelematta koko ajan!


Viime kuukaudet on tullut huideltua useammin salihousut jalassa kun farkut. Sporttinen tyyli meneekin minusta ihan täysin koulussa ja perusarjessa, ehkä en noilla lyhyillä shortseilla kouluun lähitisi, mutta oli ne pakko tähän silti lisätä kun kuosi on niin ihana! Salivaatteissa mua ihastuttaa varmaan myös se, että ne on melko samantyylisiä kun ratsastusvaatteet! Tuo Superdryn hupparikin menisi ihan täysin jostain heppamerkistä.


Tämä asu on hyvin tyttömäinen, mutta silti voisin sen itsekkin pukea päälle. Varsinkin tuo harmaa hame rentoudellaan ihastutti mua, niitä oli muuten muissakin väreissä.  Mä olen niin lyhyt, enkä osaa käyttää korkkareita, joten ihan vakavasti olen haaveillut tollaisista paksupohjaisista kengistä. Nämä tämän kollaasin versiot on mun mielestä vielä älyttömän söpöt kesäksi!

Mikä näistä kolmesta oli sinun suosikki? Tai oliko joku sellainen mitä et missään nimessä pukisi päällesi?

(*=mainoslinkki)

59 kommenttia

  1. Siis noi ekan asun kengät!!! Näin ne ekan kerran jossai Martina Aitolehden snäpissä ja oon niin rakastunu. Sillon yritin googlettaa niitä mut mistää en olevinaa löytäny mut nyt... ❤ mun on niin pakko tilaa noi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on täydelliset! Pakko varmaan itekkin tilata, tosin vielä kamppailen otanko hopeet vai kultaset ;)

      Poista
    2. Sulle sopis kultaset! :)

      Poista
  2. Love what you picked and now I want to own the silver sneakers :)
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    VastaaPoista
  3. Toi eka on paras asukokonaisuus mielestäni, varsinkin nuo kengät on upeat. Viimeinen kokonaisuus on kivan kesäinen ja hame on tosi rento. Noiden "treenikamppeiden" käyttöä arkivaatteena en oikein ymmärrä, mutta jokainen tyylillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään treenivaatteita (tai etenkään treenihousuja) käytä arkivaatteina, jossen sitten ole menossa samana päivänä treenaamaan :)

      Poista
  4. Onko sulla iän myötä hevostelu jäänyt takaa alalle ja muoti enemmän tärkeämmäksi. En toki väitä ettet välittäisi Voitosta! :) olette ihana pari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tietenkään, toki muutkin asiat on tulleet tärkeämmiksi hevostelun ohelle, mutta ei muoti nyt sentään ole Voiton asemaa horjuttanut ;) Blogin sisältö on vaan laajentunut!

      Poista
    2. Ota huomioon että ennen Tiialla oli erillinen blogi johon tuli nämä jutut, nyt ne tulee tänne samaan, ainahan Tiia on muodista ollut kiinnostunut ja siitä kirjoitellut!
      Ja hevosen sairastelut varmasti vaikuttaa myös kun ei ole aina niitä valmennuksia ja muita mistä kirjoitella :)


      Itse tykkään ekasta asusta mutta kakkosen huppari on ihana!

      Poista
    3. Ihania asuja! Ja haluan vaan sanoa Nupulle, että varmasti blogin sisältö vaan laajentunut varsinkin nyt kun Voiton tila vähän epävakaa:)

      Poista
  5. 1 asu valinta kokonaisuus.
    Ps:laitatko vielä siun sähköposti osotteen niin saan laitettuu sinne sulle viestin.

    VastaaPoista
  6. Missä 1 kollaaasin laukun linkki?:)

    VastaaPoista
  7. 2 on eniten minun tyylinen. 1 on kans kiva, mutten pidä farkkuja, enkä käytä laukkuja. 3 en varmaan pitäisi, koska en ollenkaan pidä (itseni päällä) hameista. Mutta tosi kivoja!!❤

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus:) Mä tykkäsin eniten ekasta asusta

    VastaaPoista
  9. Musta toi eka oli ehkä kivoin 💕hyvää pääsiäistä Tiia😊❤💗

    VastaaPoista
  10. Tämä ei liity tähän postaukseen, mutta kommentoin tähän koska on uusin postaus (en ehtinyt kommentoida aiemmin...) Se edellinen talli- ja ratsastusvideo oli ihan huippu!! <3 :D Siinä "Takaisin satulaan" -postauksessa olevat kuvat olivat myös tosi hienoja :) Vielä pitää sekin sanoa, että uusi ulkoasu on todella kaunis, ihanat värit!

    Nyt varmaan tuli sanoattua tärkeimmät, mutta siis kaikin puolin huippu blogi! ;)

    VastaaPoista
  11. Ihanasti toteutettu postaus, vaikka vaan pari vaatetta nappasi niin tätä oli kiva lukea ja oot selkeesti nähnyt vaivaa! Mikään asukokonaisuus ei siis kokonaisuudessaan varsinaisesti napannut, jonkun muun päällä voisin kyllä ne hyvinkin kuvitella! :D Hyvää kevättä sulle ja Voitolle!

    VastaaPoista
  12. Sun ja pinjan blogit on menny vaa huonompaa suuntaan. Koko ajan tulee vaan kosmetiikka tai sali juttuja. Suurin osa lukijoista on kuitenkin hevosihmisiä ja haluavat hevosaiheisia postauksia. Tälläkin hetkellä mä oon ainoo talliporukasta joka pinjan ja sun blogeja enää seuraa.. Ja tuskin minäkään enää kauaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaset postaukset mistä ei tykkää voi aina skipata :)

      Poista
  13. Tehkää videopostauksia ja mydayta joissa EI oo musiikkia päälle raivostuttavaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisiko ollut tuolla jäällä sit kiva kuunnella vaan hiljasuutta ja tuulen huminaa?

      Poista
    2. No en kyllä tota ihan tarkottanu... Että esim pinja ei puhu enää yhtään videopostauksissa vaan kaikissa on aina musiikki päällä..

      Poista
  14. Hei paljonko noin suunnilleen pyytäisit niiden rippikuvien kuvaamisesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä viel yhtään, vähemmän kuitenkin mitä muut mitä kuopion seudulla on mainostanut kun mulla ei vielä tollasesta oo paria kuvausta enempää kokemusta :)

      Poista
  15. Mistä se Pinjan punainen Kingslandin huppari on ostettu?

    VastaaPoista
  16. Saako sillä teidän olympuksella hyviä kuvia suht kaukana ja liikkeessä olevasta kohteesta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa, riippuu toki objektiivista minkä siihen ostaa :)

      Poista
  17. Mitä kameraa käytätte kun kuvaatte videoita???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alempana on "Lue ennen kuin kysyt" josta löytyy toikin tieto :)

      Poista
  18. Mitä kameraa käytätte kun kuvaatte videoita???

    VastaaPoista
  19. Eka ja toka kollaasit n musta parjaimmat. Tosi kivat kyllä nuo urheilu shortsit:)!

    VastaaPoista
  20. Tosi kiva postaus! Mun lemppari on varmaan ensimmäinen. :)

    VastaaPoista
  21. onko noi calvin kleinin rintsikat sellasen hyvät vai löysät? onko ne enemmän sellaset urheilurintikat että ne tukee mutta silti eri kangasta?:D koska oon miettiny ostaa mutta jos ne on ihan sellaset lirut niin en kyllä sitten..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul on ehkä asteen liian pieni koko niin ovat melko tukevat kun niin tiukat :) Ne on siis malliltaan urheilurintsikat mut se kangas on ihan normaali kangasta vaan.

      Poista
    2. Minkä kokoset sun rintsikat yleensä on? Mietin vaan että minkä kokonen toi xs on suunnilleen.

      Poista
    3. Urheilurintsikat mulla on XS kokoa muistaakseni myös just :)

      Poista
  22. Heii, ois kiva jos tekisit joskus Voten "kirjoittamana" postauksen 😊

    VastaaPoista
  23. Voitteko kesällä tehdä enemmän mydayta ja videopostauksia? Se olis ihanaa :) ootte parhaita <3

    VastaaPoista
  24. Tuutteko hevosmessuille😃😇😇

    VastaaPoista
  25. Hyvä postaus! Tuletteko Pinjan kanssa hevosmessuille Tampereelle 2. Tai 3.4??

    VastaaPoista
  26. Moikka Tiia! Teetkö vielä bannereita tilauksena? Teet todella kivoja bannereita joten olisin kiinnostunut! Vastaisitko tähän kommenttiin ? :) https//:saraallumurkku.blogspot.fi

    VastaaPoista
  27. Tuutteko tampereelle hevoset 2016 messuille? Jos tuutte niin kumpana päivänä?😛

    VastaaPoista
  28. Minkä pituinen olet? :)

    VastaaPoista
  29. Tuletko Tampereen hevosmessuille tänä vuonna? Olisi niin kivaa nähdä sua siellä!😊

    VastaaPoista
  30. Anteeksi myöhäinen ja aiheeseen liittymätön kysymys, toivottavasti vastaat silti!
    Olisin kiinnostunu kuulemaan siitä, miten mönkijällä toimii tallin pyörittäminen. Onko teillä toiminut hyvin vai jos olisitte nyt tekemässä valintaa traktorin ja mönkkärin väliltä, kumman valitsisitte? Pystyykö sillä auraamaan lumia? Onko jotain hommaa, missä se ei toimi ja tarvitsisi ehdottomasti traktorin?
    Olemme muuttamassa kahta ponia pihaan omaan talliin ja mietimme, että traktorimönkijä voisi olla varteenotettava vaihtoehto :)

    VastaaPoista
  31. Moi! Mä mietin, että minkälaisia numeroita sait yläasteella kokeista/todistukseen? Onko sinulla "taso" pysynyt samana lukiossakin? Ainakin tuossa yhdessä postauksessa mainitsit, että saat hyviä arvosanoja nykyään. Ja vielä olisi sekin kysyttävää, että luetko enemmän nykyään kokeisiin kuin yläasteella?

    VastaaPoista
  32. Toi ykkösasu on hyvä. Mut kannattaa valita oman mielipiteen mukaan ja kengät mieti sillä perusteella minkälaisten asujen kanssa niitä käyttäisit, eli mitä vaatteita samalle säälle kun noi kengät on tarkotettu🌚

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.