Takaisin satulaan!

lauantai 19. maaliskuuta 2016Mä en ole ikinä kunnolla kipeä. Ei olisi pitänyt koskaan tuota lausetta edes ääneen sanoa, sillä sitä useamman kerran toitotin 2vk sitten kun olo hiukan nuhainen. Lähdin sitten kaverin tupareihin ja sieltä viellä heille autolla kuskiksi baariin ja illan päätteeksi hyvä kun pystyin puhumaan äänen lähtiessä ihan kokonaan. Nyt oon sitten sairastellut kaksi viikkoa ja vihdoin alkaa helpottaa kun sain antibiootit. Ja eihän tässä mitään hätää olisi ollut, mutta ne pahuksen kirjoitukset... Katotaan millaisia arvosanoja sieltä tulee pienissä lääkehuuruissa kirjoitettuna. No, onneksi mulla on aikaa uusia vielä vaikka useamman kerrankin ;)

Pinja on tosiaan hoitanut Voiton, jonka lisäksi se on ollut vapaalla vähän normaalia enemmän. Tänään sitten vihdoin itse kipusin heppani selkään, oli pitkästä aikaa melko kivaa! Aurinkokin paistoi melkein yhtä ihanasti kun näissä eilen otetuissa kuvissa. Vitsi miten hyvä fiilis voikaan muuten auringosta tulla! Vaikka ulkona onkin melko kylmä, niin mieltä kummasti piristää kun aurinko pilkistää vihdoin pimeän talven jälkeen.

Ootte toivoneet ihan mielettömästi videoita ja mä yritän parhaani mukaan niitä toteuttaa. Saatiin nyt nimittäin Olympuskin taas toimimaan, joten ei voi pistää ainakaan kaluston piikkiin. Ratsastuskuviakin olisi ihan kiva ottaa, milloinhan viimeksi sellaisiakin on tällä näkynyt... En ehkä halua edes tarkistaa. Ollaan vaan oltu Pinjan kanssa sen verran kiireisiä, ettei ole ollut aikaa ratsastella eri aikaan ja ottaa toisista kuvia. Pitää katsoa löytyisikö jostain nyt sopiva väli sille, sillä päivät alkaa jo olla niin pitkiä, ettei hämärän suhteen tarvitse panikoida.

Ja ainiin, väkersin nopeasti yksi päivä myös uuden ulkoasun. Pyrin vähän rauhallisempaan tunnelmaan mitä siinä edellisessä, tykkäättekö?

Nyt mä lähden jatkamaan mun matikan lukemista. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

32 kommenttia

 1. ♥Ihana postaus, ihania kuvia. Olet synnynäinen bloggaaja♥

  T. Ponipaiva.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Ja ulkoasukin kiva, mutta herää vain kysymys miksi noin vähän hevosia bannerissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaa paremmin blogin nykyistä teemaa eli enemmän myös hevosjuttuja. Hevoskuva kuitenkin pääosassa edelleen :)

   Poista
  2. enemmän myös hevosjuttuja :D pitäisikö olla lifestyle juttuja ;)

   Poista
  3. Juurikin näin.. Ajatusvirhe :D

   Poista
 3. Kiitos samoin myös teillekkin viikonloppuja!💓😘 Ja ite tykkään tosta ulkoasusta tosi paljon!❤️😘😍💕👌

  VastaaPoista
 4. En oikein tykkää ulkoasusta, ei ole sellainen mistä itse kiinnostuisin uutena lukijana.

  VastaaPoista
 5. Uusi ulkoasu on kiva ja aikuisempaankin makuun sopiva :) nyt sivupalkit molemmilla puolilla toimivat paremmin kun koko ulkoasuei ole niin levottoman näköinen :)
  Viimeinen kuvista on aivan ihana keväisen raikas! Toivottavasti nyt pääset ratsastelun makuun keväisillä hangilla :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva uus ulkoasu. Mä ainaki ite tykkään😊

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus ja ihana ulkoasu,tykkään👌☺

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus ja ihana ulkoasu,tykkään👌☺

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus ja ihana ulkoasu,tykkään��☺

  VastaaPoista
 10. Ihan sika hienoja kuvia!!! aurinko saa kyllä aikaiseksi niin upean taian:)
  Tykkään ulkoasusta kovasti, ihanasti oot käyttänyt tota upeaa Voiton kuvaa hyväksi. Näistä kuvista voisi mielestäni saada vielä ulkoasun tähän keväälle;) Sulla on tosi hyvä blogi ja kiva kun ehdit postailla kirjoituksien ohella:) Tsemppiä kirjoituksiin ja hyvää kevättä sulle ja Voitolle ♡

  VastaaPoista
 11. Mitä eroa on koulu- ja estesatulahuovilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kouluhuovat on yleensä pidempiä kuin estehuovat koska koulu- ja estesatuloissa on niin paljon eroja esim. koulusatulassa on pidemmät "siivet" jotta jalat saa "suorempaan" taas kun estesatulassa "siivet" ovat pienemmät joka tukee paremmin este- tai kevyttäistuntaa

   Poista
 12. Ootko anonut helpotusta kirjotuksia varten? :o Mä kirjotan vasta syksyllä ekat mut hirvittää just se et mitä jos sairastuu niin miten ne helpotukset sit toimii... :D opo sanoi et terveydenhoitajankin todistus kelpaa niihin, mutta paljokohan pitäis olla kuumetta, että sen sais... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon, tosin en tiedä saanko sitä. Lääkärintodistus pitää lähettää ytl ja ne siellä sitten arvioi sen :) Lähinnä jos arvosana on ihan rajalla niin voi auttaa sit tuo!

   Poista
 13. Saitteko jo äikän alustavia tuloksia? Mitä tuli?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstitaidoista kaikista 4 ja esseitä ei olla vielä saatu :)

   Poista
  2. Nuo on pisteitä ja 6p on siis täydet eli eioo normi arvosana-asteikon mukaan :)

   Poista
 14. Tosi hieno ulkoasu❤Kiva postaus ja hienoja kuvia:)

  VastaaPoista
 15. Tosi kiva ulkoasu ja taas tosi kiva postaus!

  VastaaPoista
 16. Mun mielestä tää ulkoasu on edelleen tosi sekava, kun on kanks sivupalkkia ja sivupalkkien kuvat räjähtää silmille kun blogin avaa.

  VastaaPoista
 17. Mie tykkään tosi paljon tästä blogin ulkoasusta, sopivan keväinen! Tsemppiä kirjoituksiin ja hienot kuvat! Ja videopostaukset on aina tervetulleita !!

  VastaaPoista
 18. Pakko kysyä kun sun kroppa on niin hyväkuntosen näkönen - kuinka usein käyt salilla? :) ja paljonko painat ja minkä kokosia vaatteita käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn salilla n. 5krt viikossa, mutta nyt on tullut tän sairastelun takia jo yli 2vk tauko..:/ Painoa en edes muista, se ei ole olennainen osa tätä juttua vaan se miltä näytän peilistä. Yläosat yleensä xs-s ja alaosat s-m.

   Poista
 19. Ootko vielä Joonaksen kanssa yhessä? :)

  VastaaPoista
 20. Oot Tiia tosi kaunis ja Voitto on toosi ihana❤️ Lisää vaan tälläsiä ja lisää heppa videoita❤️

  VastaaPoista
 21. Hyvä postaus ja tosikiva ulkoasua :)

  VastaaPoista
 22. Moi Tiia! Oot tosi kaunis ja fiksu ootte mun lempi vlokkaajia.ois kiva päästä moikkaa teitä ja teidän heppoi Vote on tosi söpö ja lilli ootte tosi ihania terkkui koko perheelle ja varsinki polleille.♡♡♡

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.