Puhelimen tyhjennys

lauantai 5. maaliskuuta 2016

 1/ Uudet salihousut testissä! Näistäkin Baseativan housuista saa muuten alekoodilla voittokotiin10 -10% pois. Vitsi meidän salilla olisi kiva ottaa kuvia, kun siellä on niin värikkäitä seiniä ja lattioita.

2/ Hennan kanssa ajelemassa ja pakollinen abc:n vessaselfie ;) Ootte varmaan muuten huomanneet, että mun päästä löytyy nyksin melkein aina tämä kampaus. Ei tarvitse suoristella hiuksia, nopea ja helppo!

3/ Junkyardilta saatu kotiasu. Vitsi tätä* collaripaitaa on tullut käytettyä melkeen joka päivä, se on just sopivan väljä ja samalla kuitenkin ihan ihmisten ilmoillekkin kelpaava.

4/ Aurinkoiset pakkaspäivät on kyllä niin kauniita! Silloin tekisi mieli oleskella vain ulkona, ei suinkaan siis lukemassa neljän seinän sisällä ylppäreihin...



 1/ Synttäreiden kunniaksi lisäsin instagramiin vauvakuvan. Vanhoja valokuvia katsellessa hurahtaa aika kyllä niin nopeasti, onneksi sellaisia löytyy meiltä monta albumia!

2/ Victoria Secretin synttärilahjakassista paljastui ihana suihkusaippua. Voin muuten suositella näitä saippuoita. Oikeasti tosi hyviä ja mukavan hennon, mutta hyvän, tuoksuisia!

3/ Cheat mealilla ystävien kanssa koulujen loppumisen kunniaksi. En syö juuri koskaan ulkona, jos lomamatkoja ei lasketa, joten oli kyllä ihan extrahyvää!

4/ Naamakuvat ei paljoa selittelyä tarvitsekkaan, silti pitää niitä aina muutama tunkea mukaan näihinkin postauksiin..:D

 Snäpistä ei tule kovin usein tallennettua kuvia puhelimelle, joten niitä ei oikein pääse seuraamaan kun mystorya katsomalla. Melkein joka päivä kuitenkin sitä päivittelen. Muta löytää sieltä nimellä tiiasuomalainen

1/ Hiihtäminen on kyllä ihanaa! Oon oppinut luistelulatujen puutteen vuoksi nauttimaan myös ihan perinteisestä tyylistä ja useaan otteeseen kävinkin hiihtämässä. Meiltä lähtee melkein pihasta aika hyvä latuverkosto.

2/ Omaa autoani kolhi lumiaura koulun pihassa, joten olen saanut ajella sitten laina-autolla sekä äitin autolla. Tässä viime viikonloppuna Hennan kanssa ajelmassa!


 1/ Penkkareista valitsin vain yhden kuva, vaikka julkaistavana olisi kyllä ollut kasapäin kuvia. Vieläkin muistelen kaiholla miten kiva tuo päivä oli!

2/ Calvin Kleinin alusvaatteita hehkutinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Nämä on saatu House of Brandonilta ja löydät vastaavat täältä*.

3/ Lemppariaamupalaa sängyssä, smoothie ja avokadoleivät

4/ Joku päivä kouluun menossa. Ei sentään liikkuvassa autossa, mutta pihasta lähdössä ;)

1/ Mainitsinkin jo meidän salin ihanista väreistä, tässä yksi esimerkki taas! Joku päivä menen sinne kyllä sellaiseen aikaan, että olen yksin ja kehtaan kuvailla ;) 

 2/ Hennan vessassa on ihan loistava selfievalo, joka korostaa kasvoja just kivasti melkein jopa yliluonnillisesti. Oispa meilläkin kotona tuollainen kuvauspaikka.

3/ Olympus on taas viime aikoina ollut enemmän käytössä mitä iso kamera, mutta eiköhän Canonillekkin tule pian käyttöä kun päästään taas hevoskuvauksen makuun.

4/ Viime viikolla lenkkeilin puijolle. Vaikka sää oli ihana niin meinasi kyllä hymy hyytyä ylämäessä, miten se tuntuukaan autolla niin loivalle ja lyhyelle ;) Olen nyt käynyt 45min-1h lenkeillä pari kertaa viikossa säästä riippuen joko juoksumatolla tai ulkona.
1/ Blogihommia kahvikupin äärellä. Tietokone on vetänyt viime päivinä kovasti puoleensa varsinkin aamuisin kun pitäisi lukea...

2/ Kenttä on nyt vihdoin aurattu ja ollaan päästy taivuttelemaan hevosia ihan kunnolla sen maastossa köpsyttelyn jälkeen!

3/ Torstainen pikaräpsy Pinjan lainapeilin kautta otettuna.

4/ Stronger.se -sivustolta saadut aivan ihanat salihousut! Eihän mulla näitä vielä tarpeeksi ollutkaan... Heidän valikoimasta voisin valehtelematta ottaa ihan joka ikisen vaatteen!


Loppuun vielä muistutus, jos joku ei meitä vielä seuraa instassa ja haluaa sen tehdä. Multa löytyy kaksi tiliä, toinen ns. blogin ja Voiton ja toinen sitten minun henkilökohtainen: TIIAVOITTO ja LILLIVOITTO
(*=mainoslinkki)

45 kommenttia

  1. Tosi kova postaus!
    Sellainen voiton päivitetty my day olisi kiva

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Ja oot nii kaunis.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus! :-)
    Mielestäni tuo "Lue koko postaus.." on todella raivostuttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin tavallaan vähän tympii se. Onhan se tavallaan ihan hyvä, mutta itse tykkään siitä ns. normaalista missä näkyy koko postaus heti kerralla.

      Poista
    2. Sama täällä, ennen oli paljon helpompi selailla blogia ja lukea postauksia!

      Poista
  4. Hyvä postaus tykkään tosi tosi paljon!❤😍💞 Ja varsinkin kuvat ovat ihania!!❤

    VastaaPoista
  5. Voisitko kertoa minulle että millä ohjelmalla tai soveluksella otat sun kuvia yleensä? Otatko sä jollakin soveluksella vai puhelimen kameralla? Jos otat soveluksella niin minkä nimisellä? Mut jos otat puhelimen kameralla niin nou problem!🌸💫

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan puhelimen kameralla otan ja muokkaan vsco camilla :)

      Poista
  6. Minkä nimisellä otit nämä kaksi talvista kuvaa ja ne talviset kuvat niin linkki on tässä: https://3.bp.blogspot.com/-MO4KA1Cd3Eg/Vtlag96EzzI/AAAAAAAAmoU/z8SparXabW4/s1600/1.jpg

    ja tässä: https://3.bp.blogspot.com/-8KVN-aoyoF4/Vtlar6kgMFI/AAAAAAAAmos/c5egp7McG5M/s1600/6.jpg

    Ja kerrotko vielä loppuun että millä muokkasit nämä sun 2 talvista kuvaa joihin linkit ovat ylhäällä!😊😍😍 Haluaisin ilomielin tietää, Kiitos jos vastaat!😊😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen kuvien muokkauspostauksen pian joten siihen asti joudut odottamaan perusteellista selitystä :)

      Poista
  7. Millä muokkaat noi sun kaikki kuvat tässä postauksessa?💗👌😘😍💕💋

    VastaaPoista
  8. Mä niin tykkään näistä "Puhelin tyhjennys" Postauksista!👍 Odotan innolla samaa postausta!👌💟 Ja onko sinulla nytten hiihtoloma?😊 Vai joko sulla oli se? Minulla on tällä hetkellä loma JEEE!!😊😍👍💋👌💟😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on hiihtoloma sekä lukuloma, aikaa bloggailuun kunnolla on vasta noin kolmen viikon päästä :)

      Poista
  9. Milloin videopostausta tulossa?😘 Jos teillä on tällä hetkellä loma niin olisiko viikon aikana tulossa semmoista?

    VastaaPoista
  10. Voi että ku sais itekki ilmaseks tollasia kalliita merkkijuttuja! :D Kelpais... Noi Calvinit pitäs kotiuttaa itelle mut lompakko ei tällä hetkellä repee tollassiin, eikä sivuillakaan näytä olevan kokoja. Saat olla onnellinen et tuommosia saat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Minusta jopa aika epäreilua/kadehdittavaa et jotkut saa ilmatteeks kunno merkkivaatteita ja toisilla ei ole rahaa edes normaaleihin vaatteisiin :D Älytöntä tämä maailma.

      Poista
    2. Olen todella kiitollinen ja siksi toimitankin kaikki käyttämättömät vaatteet, en suinkaan kirpputorille, vaan vähävaraisten joululahjakeräyksiin tms :) Toivon sillä tavalla ilahduttavan niitä joilla ei varaa niihin normaaleihin vaatteisiin ole.

      Poista
  11. Ois kyllä kiva katsoa enemmänkin kuvia mystoryssä. Ja must tuntuu et nää kaikki puhelimen tyhjennyskuvat on jo nähty snäpis/instas. Mut jos et juurikaan kuvaile puhelimella niin eihän sille mitään sitte voi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni ei seuraa snäpissä ja instassa, joten siksi teen näitä :) Oikeastaan kaikki kuvat mitä kuvaan julkaisen heti jossain somekanavalla, joten uusia otoksia näissä harvoin tosiaan näkyy :/

      Poista
  12. Moi! Huomasin joitain kommentteja liittyen etusivuun, ja peukutan tämän nykyisen version puolesta täysillä. Todella helppo katsoa mitkä postaukset on lukenut ja mitkä ei niin kiinnosta. Paljon parempi kuin se että kaikki tekstit olivat täyspitkinä peräkkäin. Helpottaa lukukokemusta.

    Nämä osta osta osta -linkkaukset menevät jo vähän yli omalta kohdalta, loppuu mielenkiinto lukemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin menee :D Tää blogi on menny pelkkään yhteistyöhön ja mainoslinkkeihin :( Tuntuu miltein että Tiia bloggaa vain näiden ilmasten juttujen vuoks. Säästänyt monia tonneja varmasti kun näin hirmusesti kaikkia merkkivaatteita tytölle jaetaan.

      - Hanna

      Poista
    2. Hei kiva, että joku pitää tuosta uudesta systeemistä! Minustakin se on äärimmäisen kätevä ja toivoisin, että monessa muussakin blogissa olisi se käytössä :)

      Poista
  13. Vau, hienoja kuvia :) Kuvissa on upea valo, mä en ikinä osais ottaa enkä muokata noin hienoja :B Ja sitten etusivun toteutuksesta, että tämä nykyinen on mun mielestä parempi kuin edellinen! Helpottaa postausten selaamista :) Toki mielipiteensä kullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upean valon saa aikaan suurimmaksi osaksi muokkauksella ;) Kerron siitä lisää tulevassa pistauksesaa! Ja hei kiva, että sinäkin pidät!

      Poista
  14. Minkä kokoset noi sun calvin kleinit on? Lähinnä et mitä kokoo vastaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yläosa on mulla xs, ois voinu olla s myös ja alaosa m :) Otin samaa kokoa mitä alusvaatteet yleensäkkin!

      Poista
  15. Voisitko tehdä blogi kirppiksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tee ainakaan näillä näkymin, kun annan ylimääräiset vaatteet ilmaiseksi eteenpäin ja heppajuttuja ei oikein ole myynnissä :/

      Poista
  16. Voiton my day ois tosi kiva! Tai sillanen vähä niinku oot tehny aina jouluna<3

    VastaaPoista
  17. Voiton my day ois tosi kiva! Tai sillanen vähä niinku oot tehny aina jouluna<3

    VastaaPoista
  18. Hienoja kuvia! Voisitko kuvata: What's on my iPhone-videon?( sitten kun sulla on aikaa😉)

    VastaaPoista
  19. Mun mielestä olis kivempi lukee jos koko postaus näkyis :) Mutta ihan miten haluut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin, koska nyt joutuu aina painamaan siitä ja sitten kun on lukenut, pitää mennä takaisin... Tämä on ärsyttävää varsinkin silloin kun ei ole lukenut näitä pitkään aikaan ja sitten haluaa lukea ne läpi niin ei jaksaisi aina mennä postaukseen ja pois :(

      Poista
  20. Eli tajusinko mä sen että 3 viikon päästä on tulossa videopostausta vai häh!?😜😴 En nyt oikeen päässy tossa sun vastauksessa perille asti?😂😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten viimeistään, juurihan tuli videopostaus, katsoithan sen :)?

      Poista
  21. Olisi kiva kun tämä kuitenkin on hevosblogi, että olisi enemmän juuri niitä hevosjuttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo useassa postauksessa sanonut, että tämä ei ole enää pelkkä hevosblogi, joten juttuja tulee laidasta laitaan!

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.