Suosikkini "Linkitä blogisi" -postauksesta

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Selasin läpi linkitä blogisi -postaukseen tulleet yli 200 blogia ja voin tunnustaa, että tästä postauksesta ei tullut ihan niin pitkä mitä oletin, sillä omaan näköjään melko vaativan blogimaun. Blogissa pitää olla siisti tai mielellään hieno ulkoasu, hyvälaatuisia kuvia ja mielenkiintoista tekstiä. Näiden "ulkoisten" kriteereiden lisäksi aiheen pitää olla jollain tapaa minua kiinnostava. 

Jos jonkun vinkin antaisin, niin panostakaa ihan oikeasti ulkoasuun ja kuviin. Tämä korostui varsinkin kun läpikäytävänä oli 200 blogia. Ulkoasu ja kuvat saavat minut klikkaamaan rastista tai vaihtoehtoisesti lukemaan tarkemmin postauksien sisältöä. Vaikka seuraamisen kannalta siistikin ulkoasu riittä,ä niin usein se hieno saa kuitenkin tutustumaan uuteen blogiin tarkemmin. Lisäksi sivupalkin esittely on kyllä ihan ehdoton, suosittelen jokaisen kirjoittamaan edes pari riviä sitä johonkin näkyvälle paikalle.

Sitten itse blogeihin. Linkitetyissä oli jo monia lukulistaltani löytyviä kuten Aadan hevoselämää, Jillan blogi, Saijis, Idde ja Coda, Ellikki ja Ponityttö seikkailee. Esittelen kuitenkin alla erikseen blogit, jotka eivät vielä mun lukulistallani olleet:

 Team Goldi: Golden Star II -blogi sai minut heti kiinnostumaan siistin ulkoasun, upeiden kuvien ja suloisen ponin ansiosta. Blogin päätähti onkin Goldi, 7-vuotias voikko newforestinponitamma, jota treenataan parhaillaan kisakuntoon.Unelmien musta -blogi kertoo nuoren friisiläisori Albertin elämästä. Tätä blogia olen seurannut pidemmän aikaa aina silloin tällöin sivusta, suosittelen kurkkaamaan erityisesti jos nuoret hevoset ja hienot kuvat kiinnostaa.

Kaikki peliin -blogia olen seurannut myös sivummasta jonkun aikaa. Blogi kertoo nuoren hevosen arjesta, päätähtenä on 5-vuotias welsh cob -ruuna Jaska. Kirjoittajalla on sana hallussa ja kuvat ovat laadukkaita, mitä muuta voisi blogilta vaatia?

Duck you -blogissa huomioni kiinnitti lääkikseen hakemisesta kertovat postaukset. Aihe on minulle itselleni ajankohtainen ja mielenkiintoinen, joten hauska seurata ja lukea 20-vuotiaan Annan projektista päästä opiskelemaan lääkäriksi!

Tyyli kaukana -blogissa kerrotaan heppajuttuja ilman omaa hevosta, vaikka itse pystyn samaistumaan paremmin blogeihin, joissa seikkailee se oma hevonen, kiinnostaa monia varmasti myös tällainen blogi. Blogista löytyy laadukkaita kuvia ja mielenkiintoisia erikoispostauksia.

Löytyikö uutta lukemista vai olivatko blogit vanhoja tuttuja?

20 kommenttia

 1. Hei kiitos paljon Tiia, kiva jos tykkäsit mun blogista! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja lähes kaikki esittelemäsi blogit olivat uusia tuttavuuksia, joten sain lukulistalle monta kivaa blogia!

  VastaaPoista
 3. Oih, olipa kiva yllätys löytää oma blogi tästä postauksesta. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Voi, onpa kiva että oma blogi oli yksi suosikeista! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Olen lukenut noita kaikkia jo jonkun aikaa. Ja hyvä on!

  VastaaPoista
 6. Pakko myöntää että oon vähä pettyny. Yli 200 blogia joista vain viisi esittelit.. Kuinka korkeet kriteerit pitää oikein olla, että saa sut mieltymään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten luit varmaan postauksesta niin, kyllä mulla on korkeat kriteerit :) Valitettava tosi asia on se, että suuri osa blogeista on ihan perus ja vain harva on sitten niitä joukosta erottuvia.

   Poista
 7. Kaikki blogit oli tuttuja, mitään uutta ei oikein löytynyt. Muita olen seurannut sivusta jonkin aikaa, mutta vain kahta luen aktiivisesti. Kiva postaus, mutta omaan makuun olisi voinut olla jotkut arvostelut mukana, eikä pelkästään parin lauseen esittelyt. Olihan tämä ihan kiva näinkin:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Yhtä blogia olen vähän seurannut, mutta muut uusia tuttavuuksia. Kiva postaus!

  VastaaPoista
 9. Muut olivat tuttuja, pari vikaa oli uusia tuttavuuksia. Mullakin on tosi tiukka blogimaku, ulkoasu ja hyvät kuvat voi pelastaa hieman heikomman tekstinkin :D

  VastaaPoista
 10. Miksi et esitellyt blogeja joita et ennestään tiennyt? Suurimpaa osaa olet seurannut sivusta... Noita kriteeri tasoja kannattaa ehkä vähän laskea. Jotkut bloginsa linkanneet saattavat ottaa itseensä kun ns. haukut heidän blogeja kun ne eivät ole sun mielestä hyviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettet vain ottanu sinä tässä itseesi?;)

   Mutta olen pahoillani, jos joku mielensä tästä pahoitti. Missään vaiheessa en ole kenenkään blogia haukkunut.

   Toki joukossa oli kymmeniä muitakin hyviä blogeja kun nämä, mutta on kai itsestäänselvää, etten voi esitellä postauksessa mitenkään yli 20 blogia laadukkaasti. Sen takia esittelin sitten tiukemman seulan läpipäässeet blogit. Sellaiset jotka itse voisin lisätä lukulistalle.

   Postauksen tarkoitus oli nimenomaan etsiä uutta luettavaa minulle itselleni ja samalla tuoda niide blogeille näkyvyttä, kai silloin saa olla niin tiukka kriteereistä kun itse haluaa?:D

   Poista
 11. Mukava yllätys löytää oma blogi tästä, kiitokset! :)

  VastaaPoista
 12. Mä niin tykkään noista kuvakollaaseista, jotka sä teet blogien esittelyn edelle. Muistan, kun oot joskus tehnyt samanlaisen munkin blogista :D Voi niitä aikoja, montahan vuotta siitäkin on jo aikaa..

  VastaaPoista
 13. Joo ainakin tuo unelmien musta ja tyyli kaukana ovat tutuja

  VastaaPoista
 14. Oli kiva postaus ja sulla on hyvä blogimaku! Itsekin pidän sellaisista blogeista jotka ovat oikeasti hyvin tehty ja varsinkin ulkoasuun panostettu :)

  VastaaPoista
 15. Oho vautsi, olipa kiva ylläri löytää oma blogi tästä postauksesta vaikka olenkin harmittavan epäaktiivinen ollut kirjoittamisen suhteen! Mietinkin miten ykskaks kävijämäärä pomppasi niin ylös! :D Kiitos linkityksestä, kiva jos blogini miellytti!

  Tsemppiä loppukirjoituksiin ja jos nyt päädyt lääkikseen hakemaan niin myös siihen! Sen verran haluan sanoa, että jos se tuntuu "siltä oikealta" niin go for it! Varmasti monille muille aloille olisi helpompi päästä, mutta mielummin minä ainakin jahtaan sitä omaa unelmaani niin ei sitten myöhemmin tule niitä "entä jos..." -pohdintoja :)

  VastaaPoista
 16. Käyn ehdottomasti lukemaan näitä blogeja! Harmi että oma blogini ei mielyttänyt sinua mutta olenhan mä blogannu vasta 1 vuoden. Voitko silti kertoa mielipiteen blogistani vastauskommentila? :) saraallumurkku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasu on hieman sekava ja haluan jakaa muille aktiivisia blogeja, sinulla oli vain yksi postaus tältä vuodelta :)

   Poista
 17. voisitko tehä postauksen blogeista jotka ei oo hevosblogeja?:) vaikka sulla heppablogi onkin niin ois kiva saada lukemista muistakin kategorioista kuin vaan heppablogeista :) tässä ei ollut niitä niin paljon vaikka odotin

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.