RMJ 2016 / MY DAY

maanantai 27. kesäkuuta 2016


Oon vieläkin ihan fiiliksissä viime viikonlopusta! Raumanmeren juhannus oli huikea!! Oikeastaan ne oli mun ihan ekat kunnon festarit ja ei kyllä jäänyt yhtään mitään muita kun huikeen hyviä fiiliksiä., varmasti suuntaan toistekkin Raumalle tai ylipäätänsä festareille. Mahdoton välittää teille ruudun läpi sitä tunnelmaa mikä siellä oli, mutta täytyy sanoa, että tämä oli hyvin todennäköisesti tän kesän paras viikonloppu! 

Oltiin valmiiksi suunniteltu ja aikataulutettu ketä halutaan katsoa, joten nähtiinkin oikeastaan ihan kaikki ketä haluttiinkin. Ja varsinkin JVG ja Karri Koira & Ruudolf olivat ihan huippuja! Täytyy sanoa, että olin yllättynyt miten hieno festarialue oli ja miten hyvin kaikki toimi.  Joka paikassa oli ISOLLA opasteet (ilman silmälaseja mun on edes turha bongailla mitään pieniä kylttejä). Kulkeminen alueelle oli jouhevaa, eikä missään vaiheessa tarvinut jonottaa. Tosin meillä oli VIP-liput, jotka jouduttivat hommaa, mutta muulta porukalta tuli ihan samaa palautetta, että homma toimi nopeasti. 

Alue oli kivasti koristeltu, harmi kun en tajunnut paremmin taltioida niitä kameralle. Varsinkin illalla puissa roikkuvat valot ja nuo palmut olivat tosi nättejä. Moni muukin ihasteli noita koristeluja kun äsken näytin kuvia ja videota tapahtumasta. Pieniä juttuja, jotka kuitenkin luovat heti erilaisen tunnelman!


Säätkin olivat meidän puolella. Koko viikonloppu meni shortseilla ja lauantaina aurinkokin paistoi koko tapahtuman ajan. Ei olisi kyllä parempaa säätä edes voinut toivoa! Säätiedotus näytti ennen juhannusta uhkaavasti sadetta ja pakattiinkin sadetakit ja pitkät housut mukaan, mutta onneksi niille ei ollut käyttöä.

Sitten videoon! Ihan hirveästi en muistanut kuvata, kertoo ehkä siitä kuinka hauskaa oli ;) Mutta tässä olisi nyt video, toivottavasti tykkäätte. Koitan tässä kesälomalla kuvata ihan pian my dayn, sillä pitkään aikaan ei ole sellaista ihan normipäivästä tullutkaan. Kuvasin tätä videota vaan ensimmäiseltä päivältä, tosin mukana taitaa olla ihan pari toisenkin päivän klippiä. 



Miten teidän juhannus sujui ja minne festareille te aiotte vielä suunnata?

*Liput tapahtumaan saatu blogin kautta*

26 kommenttia

  1. Olipia piristävä postaus!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanan näkösiä noi palmut, mä kun olin etelässä niin siellä oli saman tyylisiä ja ne oli kyllä ihania pimeellä. Ja tosi kiva postaus taas kerran.

    VastaaPoista
  3. MyDay oli tosi sekava ja huonosti kuvattu, muuten kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin toi toinen putki teki siitä kyllä sekavan, ois vaan pitäny ottaa se perusputki mukaan :/

      Poista
  4. aiotteko ostaa sulle uuden hepan kun voitolla ei voi enää ratsastaa

    VastaaPoista
  5. Sulla oli lifestyle blogissasi muutama blogivinkki, mutta sinne ei enää pääse joten muistatko miten otsikon sai keskitettyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlaa, löytyy monta vinkkiä silleen helposti!:)

      Poista
  6. Moi! Ootko kattonut sähköpostisi, laitoin sulle viestiä tässä vähän aikaa sitten :).

    Written by Neea

    VastaaPoista
  7. Ensi vuonna pakko lähteä kyllä itsekkin!

    VastaaPoista
  8. Hyvä,että oli mahti kokemus. <3 T: majoitustilan omistajat

    VastaaPoista
  9. Moi, mua kiinnoistasi että millä palvelimalla sun blogi on? Siis tietenkin bloggerissa mutta mistä olet tän .fi -osoitteen ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan bloggerissa, mulla on vain ostettu toi osote :)

      Poista
  10. Tosi kivalta näytti toi tapahtuma, nyt tähän väliin pakko kysyä että menetkö tänä vuonna Tuurin Miljoona Hevonen-tapahtumaan?

    VastaaPoista
  11. Kiva postaus ja video :) Tossa videolla kun näkyi toi rodeo-härkäjuttu, niin mä oon aina halunnu kokeilla tollasta mut missään ei oo näkyny! :,D Kiva että sä pääsit testaamaan sitä. Festarit ei kyllä ehkä oo ihan mun oma juttu, mutta mukava että oli kiva juhannus! :)

    VastaaPoista
  12. Itselläni juhannus meni samanlaisissa tunnelmissa, oli nimittäin aivan huikeen mahtavat festarit Himoksella muutaman kymmenen kilometrin päässä meiltä! Itselläni tänä kesänä riitti vasta ikä sinne, mutta voin jo sanoa että Himos juhannus 2017 on merkitty muistiin, ja liput ostetaan heti kun ne vaan tulee myyntiin. Varmasti yksi parhaista hetkistä tänä kesänä :)

    VastaaPoista
  13. Suosittelen muuten kuvaamaan keikat puhelimella. Usein äänenlaatu on sillä paljon parempi kuin kameralla! :)

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.