Ostoksia videolla + alennuskoodeja

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Nyt olisi vuorossa syksyisten ostosten esittelyä.  Ostosten esittelyt toivotaan yleensä videolla eli tässäpä olisi videolla juttua viime aikoina tulleista paketeista. Osa jutuista myös kuvina, mutta muutama juttu kuten treenivaatteet ja yo-mekko näkyy pelkästään videolla. 


*Postaus sisältää mainoslinkkejä ja blogin kautta saaduilla lahjakorteilla ostettuja tuotteita.*


Horzen lahjakortilla hankin uudet saappaat. Vaihtelua niihin monta vuotta olleisiin punaisiin, mitä pidätte väristä? Näitä oli muitakin makeita värejä. Saappaat löydät täältä. Kaikille uusille asiakkaille muuten -10% koodilla HZSIGNUP.



Beauty Pop Upin paketista paljastui ihania uusia meikkijuttuja. Suosikiksini pääsi ehdottomasti TheBalmin mattaluomiväripaletti, mutta kaikki nämä tulevat kyllä ahkeraan käyttöön!

1. Real Techniques varjostussivellin täältä.
2. Real Techniques silikoninen silmänrajaussivellin täältä.
3. TheBalmin nestemäiset huulipunat sävyssä Committed täältä ja Charming täältä.
4. Milanin kulmaväri sävyssä Natural taupe täältä.
5. Sara Happ huultenkuorinta täältä.
6. TheBalmin mattaluomiväripaletti täältä.


Ihanan lämmin ja paksu huppari on yhden mun tän hetken lempimerkin eli Superdryn. Heillä on ihana valikoima rentoja vapaa-ajan asuja ja urheiluvaatteita, pelkkää positiivista sanottavaa noin vuoden käyttökokemuksen jälkeen tästä merkistä! Tämän hupparin löydät täältä.


Superdryn lökärit on ihanan pehmeää matskua ja vetskaritaskuista aina plussaa, pysyy tavarat tallessa. Housut löydät täältä.

Lisäksi sain edellisessä postauksessa ja instassa esittelemäni Calvin Kleinin alushousut, jotka unohdin esitellä nyt tietty tällä videolla. Ihan parhaat alkkarit varsinkin urheillessa, suosittelen! Juuri kyseiset löytyy täältä. Edellisessä postauksessa mainitsin myös alekoodista SLS30, joka oikeuttaa jo alennetuista tuotteista vielä -30% lisäaleen House of Brandonilla.

Tämä t-paita oli siis saatu Shein.comilta ja se täytti odotukseni toisin kun tämä punainen haalari, jota en halua edes päälläni estellä... No, aina ei mene nettishoppailutkaan nappiin :D Onneksi sentään Nellyltä tilaamani yo-mekko oli sopiva, joten talven juhlavaatteet on nyt hankittu

Mikä oli suosikkisi ja joko te jouluna valmistautuvat olette valmistautuneet tuleviin yo-juhliin?

21 kommenttia

  1. Kiva postaus! Ja ihanan värin olit valinnut saappaille ♡

    VastaaPoista
  2. mitkä aineet kirjotit keväällä ja mitkä tulokset sait niistä? entä mitkä kirjotat nyt syksyllä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjotin syksyllä bilsasta En, keväällä uskonnosta ja äikästän En, pitkästä matikasta Cn ja enkusta Bn. Nyt uusin enkun ja kirjotan vielä fysiikan.

      Poista
  3. Ihania kuvia todella ihanat värit kaikki pitääpäs mennä katsomaan video☺

    VastaaPoista
  4. Mikset voinnut näyttää ostosten esittelyvideolla siun yo mekkoa päällä, olisi ollut kiva nähdä se sun päällä, että miltä näyttää jne ???? :o 😍😇

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanoin niin haluan säästää sen sitten yo-kuviin, sitten kyllä näätte :)

      Poista
  5. Ihanat noi saappaat♥. Kuinka paljon ne maksoivat? Onko sulla ollut kiva kesäloma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vajaa 100e taisivat olla, tarkka hinta löytyy sivuilta :) Ja oli kiva, tosin lyhyt, loma!

      Poista
  6. Ihania noi vaatteet.ja noi kumikengät tosi ihanat.

    VastaaPoista
  7. Nyt on kyllä pakko kommentoida.🙈😳😌 Mikä takia sä Tiia ostit ton Punaisen juhla haalarin, kun se on sun mielestä järkyttävän näköinen/ ei ole hyvä päällä ymss???😃😃😃😃....

    Niin mikä ihmeen takia sinä Tiia ostat tuollaisia jos sinä näät kaupassa/nettivaate kaupassa tollaisen ja se on siellä ehk hyvä. Mutta kun se tulee postissa niin sä olet ihan silleen et "tää on ihan kauhee/tää eii oo hyvä ymss..."😄😄 Siis tätä en ymmärrä HALOOO!!🙈🙈 MIETI VÄHÄN MITÄ OSTAT/ OSTELET / TILAAT NETISTÄ !😁😆😅😅😛😛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö mitä ihmettä :D Ostin sen koska se näytti kivalle ja oletin että se näyttää samalle mun päällä.

      Poista
  8. Tosta mekosta, itse tilasin aivan samanlaisen rippijuhliini, omaa kokoani, mutta pitikin sitten palauttaa koska se oli liian pieni. Seuraava koko oli sitten hyvä ja ehkä vähän väljäkin, mutta siinä oli tooodella tiukka vetoketju jota en edes itse saanut sen takia kiinni kun mekko oli päällä. Jollakin muilla oli käynnyt samanlainen juttu, mutta toivon että sä olet niitä onnekkaita joiden ei mekkoa tarvitse vaihtaa :)

    Muuten on tosi kiva postaus. Nätin väriset saappaat hommasit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi oli onneksi sopiva vaikka vetskari melko jäykkä olikin!

      Poista
  9. Tuleeko House Of Brandonilta tilatessa tullimaksuja? Jos tulee niin kuinka hintavaa...?

    VastaaPoista
  10. Miten kauan tuo House of brandonin alekoodi on voimassa? :)

    VastaaPoista
  11. Mulla House of Brandon ei ainakaan hyväksy tota alekoodia, kun yritän kirjoittaa sen siihen kampanjakoodi kenttään...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sen pitäisi tänään vielä olla voimassa? Onhan sun tuotteet aletuotteita, tuo kun koskee vain valmiiksi alennettuja?

      Poista
    2. Ihana postaus kivoja ja nättejä vaatteita yms....☺

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.