Iltatallirutiini

maanantai 9. tammikuuta 2017


Mainitsin aikaisemmin jo, että mulla on enemmän inspistä tehdä tällä hetkellä videoita mitä ihan perinteisiä blogipostauksia, joten teitä videoiden ystäviä hemmotellaan nyt kahden postauksen verran. Kuvasin nimittäin heti edellisen postauksen my dayn perään eilen iltatallissa käydessäni teille videon ja tarkoitus olisi muistakin tallivuoroista tehdä vähän samantyyppiset rutiinivideot. Tosin päivän kaksissa pelkästään heinää sisältävissä ruokinnoissa ei paljoa näytettävää ole, mutta enköhän mä jotain keksi..:)


30 kommenttia

 1. Tykkäsin tästä editoinnista (:

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video. Jätättekö te yöksi tarhoihin ruoka tai juoma astiat? Videossa ainakin näyttää sillä. Meillä mennyt monta astiaa rikki, kun jäätyneet. Vinkiksi vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jätetään, nuo pehmeää muovia olevat ei mene rikki vaikka jäätyisivät :)

   Poista
 3. Kiva video! Olisi kiva saada jokin opiskeluun liittyvää postaus, esim. miten luet ja opiskelet kotona ja kuinka paljon :)

  VastaaPoista
 4. Tää oli kiva! Oon muute harkinnu noita Ps of swedenin jump off suitsia, onhan ne sallitut kisoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estekisoissa ainakin ennen olleet sallituy, eiköhän nykyäänkin :)

   Poista
 5. Ihan sika kiva toi editointi ja näit ilta- ja aamutalleja on kiva kattoo❤️❤️

  VastaaPoista
 6. fail, 'juosten kotiin iltatallin jälkeen' ja voitto kävelee taustalla :D

  VastaaPoista
 7. Tällaiset rutiinivideot on tosi hyviä ja mielenkiintoisiakin! :) Tämä video oli kans tosi kivasti toteutettu :D :D Mahtavaa jos samantyyppisiä tulee lisää!!

  VastaaPoista
 8. Minkä verran hepat saa iltaheiniä?? Näyttää tosi pieneltä määrältä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistaakseni n3kg, toi pienpaaleissa oleva heinä on tosi tiivistä jos vertaa pyöröpaaleissa oleviin niin sama paino, mutta pienempi kasa :)

   Poista
 9. Tosi kiva video! Lisää tällaisia:)

  VastaaPoista
 10. Tää video oli todella kiva! Olen aina pitänyt sun ja Pinjan videoista, mutta tästä näki että sen eteen oli vähän nähty vaivaa ja oli muutenkin mukavan "laadukkaan" oloinen. :)

  VastaaPoista
 11. Tulikohan mun kommentti koskaan perille, kun oot julkaissut muita kuitenkin :D Eli, monelta teillä on aamutalli kun iltatalli on jo noin aikaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ja vastasin siihen. Se oli vaan edellinen postaus mihin kommentoit ;) Se on 6-7 välillä.

   Poista
 12. Voitko tehä my week videon? Voisitko tehä myös my dayn jossa kuvaat mahdollisimman paljon heppoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis sit tallivideo my week. Vaikee saada heppoja joilla ei oo enää niin aktiivista liikutusta ni videolle. Vähän vaikee toteuttaa.

   Poista
 13. Hyvä vaihtelu videoille! Tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 14. Minkälainen tuo teidän kenttä on? Minkä kokoinen ja miten tehty? Mitä hiekkaa pinnassa? Ja ootko ollu siihen tyytyväinen? :)

  VastaaPoista
 15. Tooosi kiva video! Rutiini videot on muutenkin tosi mukavia:) Tämä video oli myös tosi laadukkaan oloinen, niinkuin joku taisikin jo aikaisemmin sanoa:D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.