Testissä vanhat hevospelit

keskiviikko 25. tammikuuta 2017


Yhtenä päivänä kaivoin meidän kaappien perältä esille laatikon, jossa oli vanhoja PC-pelejä. Joukossa oli paljon hevospelejä ja innostuinkin testaamaan niitä vuosien jälkeen! Kuvasin testauksesta elämäni ensimmäisen pelivideon ja youtuben puolella se sai ainakin niin hyvän vastaanoton, että vastaavia tulee ehkä vielä jatkossakin!


Linkki videoon

Oletteko te pelanneet näitä pelejä nuorempana?

14 kommenttia

 1. Kiva postaus :) Molemmat pelit tuttuja itsellenikin, niitä tuli joskus pienempänä hakattua tunteja! Ensimmäisessä pelissä oli muistaakseni jotkut kilpailut vielä, eli ensin kerättiin rahaa hevoseen ja sitten sitä treenattiin kenttäkilpailuihin. Peli oli läpi kun olit voittanut kilpailut. Starshinestäkin olen kaikki osat pelannut läpi, nelosen vikaan tasoon sain kyllä kulumaan aikaa!

  VastaaPoista
 2. Hyviä pelejä ja hyviä muistoja! :D Suosittelen kokeilemaan Starstable Online peliä netissä. Hauska ajanivetepeli ja tätä pelaa myös aikuiset :)

  VastaaPoista
 3. Haha, oon itekin pelannut pienenä tuota ensimmäistä ja jotain toista jälkimmäisen tyyppistä peliä (oiskohan samaa sarjaa ollu). :D
  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hyvä video, huvitti välillä ku itse ties mitä tehä ja sinä mietiskelit :D
  Mutta lisää tälläsiä! Joko starshinesta tai tuosta barbista?

  VastaaPoista
 5. Ihania nostalgisia muistoja, mulla oli muistaakseni juurikin Tallitytöistä se ensimmäinen osa ja sitten Starshinestä ensimmäinen osa. Meillä ei tosin tuolloin ollut tietokonetta, joten en päässyt pelaamaan niitä aivan heti. Harmikseni olen tainnut antaa/myydä pelit jo eteenpäin, olisi ollut hauska itsekin pitkästä aikaa niitä kokeilla =)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva video, näitä olis mukava nähdä lisää varsinkin noista Starshine-peleistä! Mä pelasin aikanaan niitä kaikkia neljää Starshine-peliä ja tykkäsin niistä kovasti, ne oli kivan monipuolisia kun niillä kentillä pystyi liikkumaan vapaasti :D Tallitytöt-pelejä pelasin myös mutta kyllästyin niihin nopeasti kun ne olivat mun mielestä niin tylsiä ja tosi "rajoittuneita" eli ei voinut juurikaan itse päättää, mitä pelissä tekee, toisin kuin Starshineissa. ps. Huippua kun teidän Youtube-kanava ja sun blogi ovat tällaisia, että tulee niin monista kiinnostavista aiheista videoita ja postauksia! :) :)

  VastaaPoista
 7. Joo hyvä video ja lisää näitä pelejä.
  Ps: saat aina niin hyvälle tuulelle vaikka olis huono päivä ollut.😉

  VastaaPoista
 8. Kiva video :) Tee toinen osa starshinesta! Mikähän on tuo Hevostallin salaisuus- peli? En oo ikinä kuullutkaan, joten sitäkin ois kiva nähdä:)

  VastaaPoista
 9. Tää oli tosi viihdyttävä! :D Pari kertaa tuli ääneenkin naurettua, että ehdottomasti lisää vaan. Just noita pelejä vaikka jatkat pelaamaan, tai sitte vaikka kokeilet niitä hevospelejä mitä on netissä; esim. Show jumping 2 tai pelkkä Show jumping.

  VastaaPoista
 10. Pelaa star stable onlinee �� se on aik saman tyyline ku starshine mut se on kuitenki erilaine XD (oon hyvä selittää)

  VastaaPoista
 11. Suosittelen myös kokeilemaan star stable onlinea. Peli sijoittuu myös Jorvikkiin ja jatkaa Starshinen tarinaa, kun pelissä on mennyt muutama vuosi starshinen tapahtumista.

  T. Sinua viisi vuotta vanhempi aikuispelaaja, joka nuorena pelasi noita Starshineja :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.