Vuoden eka my day -video

lauantai 7. tammikuuta 2017Vuoden ensimmäinen video! Tarkoitus oli esitellä ne joululahjat, mutta innostuinkin kuvaamaan my dayn. Se esittelyvideo siis sitten vähän myöhemmin. Tästä my daysta tuli yllättävän kiva, vaikka melkeen tavallinen päivä töineen ja lukemisineen olikin. 

Tänä vuonna olisi tarkoitus kuvailla enemmänkin näitä my dayta sekä sitten tavallisia tallivideopostauksia, kun niitä aina ihan hirivittävästi toivotte!:)


36 kommenttia

 1. Ihanaa että teit viimein My dayn💜🙈

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva myday!☺🙈

  VastaaPoista
 3. Voitko tehän tälkää lisää?

  VastaaPoista
 4. tosi kiva video muuten, pisti vaan silmään miten paljon kuvailet auton ratissa.. tietki on niin petollisia tähän aikaan vuodesta että kaikki fokus kannattais pitää siellä :( varsinki ku sullakin on niin paljon nuoria seuraajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin joko semmoista videota, ettei tarvi katsoa linssin läpi tai sitten toi missä selitän ja kuvaan itseäni niin pn meidän pihatiellä kuvattu ihan hiljasessa vauhdissa. Mutta tottahan tuo kuitenkin on mitä sanoit :)

   Poista
  2. Kännykkäähän ei periaatteessa saisi käsitellä ajon aikana ollenkaan. Eli jos poliisi näkee sun vaikka vaan pitävän puhelinta kädessä ajon aikana niin voivat tulla siitä jotain sanomaan. Itelläki tosin vähän huono tapa välillä sitä vilkuilla vaikkapa niin että katsoo jonkun viestin mikä on tullut (siis siitä lukitusruudulta)..

   Poista
 5. Joitko viiniä ja sitten ajoit autoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, istuin vänkärin paikalla jossei tosta huomaa :D

   Poista
 6. 5. Tammikuuta 2016 😂 Oisko 17 kuiteki!

  VastaaPoista
 7. Kiva myday, miks ajat kännissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdestä viinilasista ei tule känniin. Mutta en siis ajanut silti itse kotiin vaan istuin vänkärin paikalla tossa vikassa klipissä :)

   Poista
  2. :'D En kestä näitä kommentoijia!

   Poista
 8. Tykkään sun myday-videoista tosi paljon, mutta itselläkin pisti silmään tuo auton ratissa kuvaaminen. Vaikka et katsoisi sitä puhelinta samalla on keskittyminen silti osittain jossain muualla. Ihan vain sen takia ettei mitään sattuis halusin kuitenkin kommentoida. Tsemppiä lukemiseen muuten! :)

  VastaaPoista
 9. Kun sanoit että oot ollu Tuomaksen valmennuksessa siinä sister tag 2013 niin onko sen Tuomaksen sukunimi Jauhiainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :) Tuomas oli monta vuotta meidän valmentaja ja Lilli asui heidän tallilla, jonka lisäksi Tuomaksen Iita oli meillä ylläpidossa ennen Voiton tuloa.

   Poista
  2. Oliko se Iita minkä rotuinen?😍❤
   Hyvä video 👍👍👍

   Poista
 10. Näistä lisää.😌 Todella hyvä video!🌚

  VastaaPoista
 11. Jee, tosi kiva video, my dayt on parhaita!! Ja just tällaset "tavallisten päivien" my dayt on kivoja, ei aina tarvi olla mitään kovin ihmellistä meneillään ;) Mukava jos on myöhemmin tulossa joululahjojen esittely. Oli vähän liian kylmä muutamana päivänä, kuten teilläkin näytti olevan, onneksi nyt on jo lauhtunut... Kiva kun teidän hepoilla on nyt isompi tarha :) Koska sun pääsykoe sitten muuten on?? Tsemppiä lukemiseen! ps. Kuten sanoit, Miisan videot ON kyllä ihan parhaita - tietysti teidän videioiden lisäksi... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuussa on pääsykoe ja kiitti tsempeistä, niitä tarvitaan!:D

   Poista
 12. Heippa. Pikku vinkkinä, että autoihin saa tupakansytyttimeen kytkettäviä langattomia bluetooth lähettimiä. Niillä voi kuunnella autossa puhelimesta biisejä, ilman aux-liitäntää. Lähetin lähettää auton radioon musiikin. Tosi käteviä. Esim. Wishistä saa ihan parilla eurolla noita kapistuksia :) Bluetooth transmitter - hakusanalla löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei vaan toimi yhtään hyvin! Tai mun autossa ei ainakaan kuulu yhtään bassoa, mull siis on semmonen :/

   Poista
  2. Aijaa, höh. Itselläni pelaa kyllä moitteetta ja hyvin soi alaääni myös. Kai näissäkin on sitten eroja :)

   Poista
 13. Moikka! Olisin kiinnostunut tilaamaan blogiini banneria, mutta halusin vielä varmistaa, että onko banneripaja siis nyt auki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ei oo aikaa tehdä bannereita :/

   Poista
 14. Monelta teillä on aamutalli, kun iltatalli on jo noin aikaisin? Meillä koitetaan ainakin pitää yön väli mahdollisimman lyhyenä, iltatalli klo 22 ja aamutalli 6.

  VastaaPoista
 15. Just tuosta on ollu puhetta, että hevosia seisotetaan tallissa vaan siksi, ettei putket jäätyisi. Minusta todella typerä käytäntö. Miksi ette hommaa patteria tmv, joka pitäisi tallin lämpimänä, jotta ei jäädy? Hevoset on luotu liikkumaan. Ei tee hyvää nivelille, saatikka lihaksille seisoa vaan paikallaan pienessä karsinassa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvessa on muutama päivä että on niin kylmä että talli voisi jäätyä meillä, kyllä ne hevoset voi silloin pari h enemmän olla sisällä...:D

   Poista
 16. http://www.lillivoitto.fi/2016/09/kuinka-saada-onnistuneita-kuvia.html
  saako ton postauksen kolmatta kuvaa käyttää yhteen koulujuttuun? :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.