Kolme uutta videota

sunnuntai 5. helmikuuta 2017


Kaikkia videoita ei tule enää automaattisesti lisättyä tänne blogin puolelle, varsinkaan jos ne ei suoraan hevosiin liity. Kokosinkin kolme videota nyt tähän samaan postaukseen, jos joku ei meitä youtuben puolella seuraa, mutta videot kuitenkin kiinnostaisivat!


linkki videoon

Tämä on oikeastaan Pinjan video, mutta siinä näkyy melko paljon meidän maastoilua, joten ajattelin sen tänne munkin blogiin jakaa.


Alekoodi COSMETICS -20% kaikesta kosmetiikasta 5.2. – 12.2.2017

Linkki videoon

Oon nyt tykästynyt my day -videoiden kuvaamiseen, joten niitä on näkynyt youtubessa melko paljon ja tulee varmaan vielä näkymään jatkossakin.

Millaiset videot on sun lemppareita?

27 kommenttia

 1. Itse olinkin nuo mydayt nähnyt jo eikä noi meikkivideot kiinnosta.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse tykkään paljon noista teidän my daystä (=
   sitten sellaoisia heppa videoita olisi kiva nähdä lisää vaikka vain aamu tai ilta talli videotkin käy mainiosti(= sitten vielä haaste videoita olisi kiva nähdä

   Poista
 2. Itse haluaisin pitkän mydayn tallilta🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muttakun my day tarkoittaa päivästä kuvattua videota ja tallilla ei koko päivää tule oltua, mutta kyllä koitetaan kuvailla tallivideoitakin taas pian :)

   Poista
 3. Teiän meikkivideot on ihan parhaita!:o<3

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään tosi paljon teidän my day videoista. Ehdottomasti lisää:)

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin todella paljon tämän postauksen kaikista videoista. Tuo meikkivideo oli todella kiva

  VastaaPoista
 6. Noi kaikki videot oli huippukivoja!! :) Mua kiinnostaa ihan kaikenlaiset videot, niin heppajutut kuin kosmetiikka ja vaatteetkin. Eli kuten yksi aiempi kommentoija sanoi niin "kaikki käy"! :D Kiva muuten että House of Brandonille on tullut kosmetiikkaakin, koska mä olen tykännyt heiltä tilatuista vaatteista. Vau muuten, toi ripsiväri näytti sulla Tiia ihan tosi hyvältä! :o :D Pitää ehkä hankkia itselle tota, koska mullakin on aika lyhyet ja vaaleat ripset. Samoin noi huulituotteet vaikuttaa videon perusteella hyviltä. Voisit kyllä kokeilla tota hiusväriäkin, kun kyselit videolla että kiinnostaisko jos teistaisit sitä... :) Kun sehän lähtee kuitenkin nopeasti pois, eli ei haittaa vaikka ei oliskaan kovin kiva väri!

  VastaaPoista
 7. Tykkään teidän tallivideopostauksista ja my day videoista! Kaikenlaiset käy:) Parhaita on pitkät höpöttely tallivideot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, höpöttely tallivideot ovat todella hauskoja:)

   Poista
 8. Mun lemppari videoita on tallivideopostaukset ja my dayt:) Hyvää nimipäivää Tiia!��

  VastaaPoista
 9. Mä tykkään my daysta oot paras😇

  VastaaPoista
 10. Mun snäppi kysymys
  ei tullu videolle , niin kysyn sitä nyt täällä.:)
  Mistä saitte idean rakentaa oman tallin ?

  VastaaPoista
 11. Ja itse tykkäsin esim. siitä snäppi q&a sek muista sen tyylisistä (:

  VastaaPoista
 12. Tosi kivoja videoita. Pisti kuitenkin silmään et miten teillä on noin paljon kakkoja hevosten tarhassa. Joka kohdassa kakkaa. Meillä siivotaan päivittäin tarha. On siinä vähän työtä mutta kantsii siivota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta talvella kakka jäätyy eikä sitä saa siivottua kunnolla.

   Poista
  2. Me siivotaan tarhat aina koneellisesti talvella, käsin siivoaminen niin vaikeaa kun lannat jäätyy. Eli siis aina tietyn väliajoin kaikki pois koneella :) Juuri näiden videoiden jälkeen taidettiin siivota.

   Poista
 13. En muista onko jossain jo mainittu asiasta aikasemmin, mut tuleeko ratsastuskoulut testissä videoita vielä?

  VastaaPoista
 14. Minkä rotuisia teidän koirat on? Toivon että vasttaat! Sun blogi on ihan paras❤

  VastaaPoista
 15. Itse seurailen sua youtubenkin puolella ja sulla on hyviä videoita :) Lisää my day- videoita olisi mahtavaa saada, sillä itse tykkään varmaan niistä eniten :) Teidän hepat ja koirat on tosi suloisia ja sun blogi on upea!

  VastaaPoista
 16. Itse tykkään eniten hevos videopostauksista sekä meikkivideoista😘👍

  VastaaPoista
 17. Mun lemppareita on kaikenlaiset hevosiin liittyvät videot ja postaukset👍🏻my dayt on myös kivaa katseltavaa🙃Ratsastuskoulut testissä videot on tän hetkisiä lemppareita niitä lisää👍🏻🤗😂😘

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.