Aktiivisuusmittari lemmikeille

keskiviikko 1. helmikuuta 2017


Ihmiset ovat jo jonkun aikaa mittailleet omaa aktiivisuttaan erillaisilla rannekkeilla ja sovelluksilla. Nyt kuitenkin pääsee seuraamaan myös sen oman lemmikin aktiivisuutta! Kuinka mielenkiintoista, sillä tulokset voivat olla melko yllättäviä esimerkiksi yön ja työpäivän osalta. Testaan videolla koirien aktiivisuuspantaa meidän Armille ja Nipsulle. Vastaava on tulossa pian myös hevosille! Niin mielenkiintoista nähdä kumpi on aktiivisempi Lilli vai Voitto. Onko teillä veikkauksia?
Yhteistyössä Kaunila.fi


Linkki videoon

Kiinnostaako teitä seurata lemmikkinne aktiivisuutta 
ja kuinka moni odottaa erityisesti hevosten versiota?

15 kommenttia

 1. Voi vitsi! Tota hevosten aktiivisuuspantaa ootan kyllä innolla. Toivottavasti samassa hintaluokassa kun koirienkin!

  VastaaPoista
 2. Voi että! Meillä on yks äärimmäisen aktiivinen Sfinx-kisu jonka touhuista olisi kiva saada selko omistajien työpaivän ajalta! Harmi vaan, että nuo pannat ovat tosi kookkaita ja liian pitkiäkin niin kapeakaulaiselle otukselle - siinä yrityksen tuotekehitykselle tekemistä ;) Tykkäsin tosta sovelluksenkin ulkoasusta paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienelle koiralle nuo tosiaan just sopivia, mutta kissalle tosiaan ehkä liian raskaita. Mutta tuon mittaavan osan saa irti ja sen voi laittaa tuossa pussissa vaikka siihen kissan omaan pantaan!:)

   Poista
  2. Mulla on kauan jo ollut koiralla käytössä tommonen, on ehkä vähän pienempi kun toi Tiian koirilla oleva + siinä ei ole pantaa vaan se laitetaan lemmikin omaan pantaan kiinni.

   Ihan mielenkiintoista ollut seurailla, joskin jossain puolen vuoden jälkeen vähenee - päivät alkaa muistuttaa toisiaan jne :D

   Poista
  3. Paitsi jos on 2kg ohutkaulakoira niin ei varmaan oo sopiva ;D

   Poista
  4. Sillon ton mittaavan sirun saa onneksi kätevästi koiran omaan pantaan :)!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiva video! Mä odotan kans sitä hevosten versiota ja vois ehkä hankkia omallekin hepalle! :) Mun hevonen on yksityistallilla niin en oikein tiedä kuinka paljon se keskimäärin päivässä liikuskelee talvitarhassa ja sitten kesälaitumella. Pääasiass varmaan vain möllöttää paikallaan :,D En osaa sanoa kumpi mahtaa liikkua enemmän, Lilli vai Voitto...

  VastaaPoista
 5. Hevosten versiota odottelen kyllä,m oli tosi mielen kiintoinen video (:

  VastaaPoista
 6. Voisitteko tehdä Sinin kanssa videon, että Sini olisi videolla mukana? Ps. Ootte parhaita. Itse haaveilen omasta hevosesta/ponista mutta ei taida toteutua. Saako teille lähettää postia nyt tässä lähiaikoina tai oletteko ruukanneet avata postia nyky tulevaisuudessa?

  VastaaPoista
 7. Joko olet ryhtynyt hakemaan kesätyöpaikkaa? Monet firmat ovat avanneet haun. Huomasin, että Ikeakin. Tee postaus, miten haette Pinjan kanssa kesätöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sillä mulla on työasiat ihan kunnossa...:) Katsotaan jos jotain kivaa löytyisi niin voisi hakea sitten näiden nykyisten lisäksi. Ja ei mulla oikeastaan ole mitään sanottavaa aiheesta, josta joku voisi hyötyä.

   Poista
 8. Vitsi miten kiva kirjoitus. Tollainen panta on pakko saada. Itse veikkaan, että se Bella on kaikkein aktiivisin teidän hevosista. Ainakin siinä sun ratsastusvideossa se näyttää aktiivisimmalta mitä Voitto ja Lilli on videoilla näyttänyt. Veikkaan siis sitä Bellaa. Millon tulokset tulevat?

  VastaaPoista
 9. Mä veikkaan myös että Bella on aktiivisin. Sitten varmaan Lilli.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.