Tammikuun puhelinkuvat

perjantai 3. helmikuuta 2017


Moikka! Olette aina tykänneet näistä puhelimen tyhjennyspostauksista ja tänä vuonna ajattelinkin tehdä näitä joka kuukausi! Jonakin kuukautena voisin käydä vaikka kuvia (ja silloin mahdollisesti videoitakin) myös videolla läpi. Miltä se kuulostaisi? Nyt kuitenkin tammikuun aikana puhelimeen kertyneisiin kuviin!

 1/ Lilli se kasvattaa aina kunnon turkin! Meidän hepat on niin paljon kun mahdollista ilman loimia, joten siitä johtuu tuo paksu karvakin.

2&3/ Kuopioon avattiin uudistettu Amarillo ja oltiinkin avajaispäivänä siellä syömässä yksien videokuvausten merkeissä! Jaan teille valmiin videon sitten mahdollisesti myöhemmin kunhan se julkaistaan! Pakko myöntää, että oli kyllä tosi positiivinen yllätys koko uudistus. Ei olisi uskonut samaksi paikaksi nimittäin enää :)

4/ Amarillo-illan lookkia. Olen nyt innostunut noista kiharoista. Niin vaivaton kampaus sellaisina päivinä kun on menossa eikä ehdi vahtia onko hiukset hyvin!


1/ Maastoilemassa. Vitsi ihanassa säässä maastoilu parantaa kyllä fiilistä x100! 

2/ Uudet Niket... Lenkkareita ei voi koskaan olla liikaa - tai kenkiä ylipäätänsä.

3/ Veeran kakskymmpisiä juhlistamassa! Se ois mun vuoro ensi viikolla... Ihan hullua!

4/ Kyseisen synttäri-illan lookkia! Mulle meinasi iskeä pieni kriisi, kun peiliin katsoessa näin vaan Pinjan. Pinjalla kun on hiukset kiharalla usein ja tuo mun sama paitakin melko monesti lainassa..:D

 1/ Maastossa jälleen! 

2/ Niin hyvää jämäruokaa jääkaapin perältä. Paistettua spagettia, fetaa ja tomaattia kahdessa muodossa.

3/ Kahvia kuluu nykyään useampi kuppi päivässä... En tiedä onko se hyvä vai huono juttu :D

4/ Hennan kanssa jossain Puikkarin bileissä. Kuva: Mikael Rutonen

 1&2 / Ruokaa, ruokaa..! Katkarapusalaattia ja susheja. Nam <3

3/ Happy Plugs lähetti mulle söpöt ruusukultaiseen puhelimeen sopivat kuoret ja kuulokkeet. 

4/ Tämä snäppikuva kertookin jo itsessään kaiken. Joskus vaan parasta juoda aamukahvi rauhassa sängyssä ja aloitta päivän lukurupeama vasta sen jälkeen!

1/ Voiko hehkuttaa tarpeeksi näitä nättejä pakkaspäiviä...! 

2/ Uudenvuoden lookkia ja vähän erilaista kiharaa tällä kertaa päässä :D

3/ Torstaiviinit Hennan ja Jennan kanssa. 

4/ Ja vikana, muttei vähäisimpänä. Voitto <3

Mitenkäs teidän tammikuu meni?
snäppi: tiiasuomalainen & insta: tiiavoitto ja lillivoitto

9 kommenttia

 1. Miun tammikuu on menny vähä päin mäntyjä lievästi sanottuna. Olin kaks ja puol viikkoo vaihtelevasti kipeänä, oli vähän taukoo ja nyt uusiks. Kun vihdoin pääsin hevosen selkään meni ihan kivasti, kunnes tällä viikolla heppa säikähti ja heitti alas (askeleen myöhemmin jos olis tiputtanu oisin puomien päälle tippunut... Oli onni matkassa..), tosin nyt vasemman jalan lihaksessa vissii jonkunnäkönen revähdys kun ei pysty käyttämään kunnolla. Nyt tosiaan taas kipeänä, jos kuitenkin tiistaina pääsis taas hevosen selkään.. Kokeet on myös nyt jakson vaihtuessa ruvenneet painamaan päälle.. Toivotaan että helmikuu on parempi!

  VastaaPoista
 2. RAKASTAN näitä postauksia!

  VastaaPoista
 3. no tammikuu meni ihan ok, kunnes alkoi pahat stressit ja inhottavat stressikivut. poissaoloja on vatsakramppien ja 50h migreenikohtauksen takia... ja myös kaikkea sattuu joka päivä ::

  VastaaPoista
 4. Itsenäisen opiskelujakson vapautuneisuus loistaa postauksen fiiliksestä. "Talvi/Voitto" tietty parasta jälleen kerran?!?

  VastaaPoista
 5. Apua oot jo 20 kohta, sähän olit silloin joku 15-16-vuotias kun aloin blogiasi lukemaan huhhuh!! Tykkään muuten kysyä aina alkuvuodesta syntyneiltä että kokeeko ne vuoden alussa syntymisen jotenkin paremmaksi tai silleen? (esim. täysi-ikäisyyden kannalta? mihin aikaan vuodesta sun kaverit on synytynyt) Mua ainakin ärsyttäis olla syntynyt joskus loka-marraskuussa :D
  Olen siis itse syntynyt aprillipäivänä ja se on kiva synttäripäivä, hahah :D Ja sopivaan aikaan vuodestakin! <3 Kevät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo blogia on nyt tullut pidettyä jo melkein 7 vuotta. Ihan hullua :D! Ja kyllähän alkuvuodessa on etunsa nimenomaan täysi-ikäisyyden yms suhteen, eipä muuten sen jälkeen juurikaan.

   Poista
 6. tosi kiva postaus ja hienoja nuo kuvat:)mun tammikuu on meenny sillee no miten aina eli kouluu on ollu kokeita yms. jatka samaaan mallii:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.