Tallivideopostaus: Hevoset vaihtoon

lauantai 4. helmikuuta 2017


Pitkästä aikaa ihan kunnollista tallivideopostausta! Ja päätettiin kerralla sitten tehdä sellainen tallivideopostaus, jota aina toivotaan todella paljon eli hevoset vaihtoon. Minä menin siis Lillillä ja Pinja Voitolla. Pahoittelen jälleen niitä, joita videosisältö ei niin kiinnosta. Koitan pian postailla jotain perinteisempääkin... Huomenna kuitenkin jatketaan vielä videolinjalla ja luvassa onkin kerrallaan kolme videota. Pysykää kuulolla!

13 kommenttia

 1. Tykkäsin videosta ja se oli erittäin hyvin toteutettu ja mielenkiintoinen jonka jaksoi katsoa:) Tosin, minulle jäi sellainen fiilis että kuvasitte jotenkin kyllästyneellä asenteella. Hyvä video!

  hevosetainamielessa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hyvä video! Mää tykkään tallaisista videoista. Tällaiset aiheet ovat minun mieleeni😄

  VastaaPoista
 3. Olipa - piristävä - video, kiitos! Sekä Lillin että Voiton käynti on todella kaunista katsottavaa ...

  VastaaPoista
 4. Taas kerran ihana video ja ihana postaus

  VastaaPoista
 5. Ihana nähdä taas pitkästä aikaa perinteinen tallivideopostaus!❤

  VastaaPoista
 6. Todella hyvä video! Tallivideopostaukset on parhaita! :) Onko teidän hevoset vielä "läheisriippuvaisia" toisistaan, kun ainakin videolla näytti menevän hyvin vähän aikaa erossakin (siis kun Voitto oli tallissa ja Lilli pihalla)? Muuten edelliseen postaukseesi liittyen, että musta on tosi kiva jos aiot jatkossa tehdä joka kuukausi tuollaisia puhelimen tyhjennys -postauksia ja ehkä jotain videoitakin, joissa käyt läpi kuukauden tapahtumia, suosikkeja tms. :)

  VastaaPoista
 7. Olipas kiva video taas! :) voisitko jossain vaiheessa kertoa sun treenaamisesta ja urheilusta tarkemmin?

  VastaaPoista
 8. Ite tykkään paljon katella teiän videoita, tääkin oli ihan hyvä (:

  VastaaPoista
 9. Puhuit voiton harrastuksesta heitellä tavaroita, oletko kokeillut semmosta leikki palloa? Niitä voi vaikka olla kaks siellä että molemmat sais leikkiä? Voi toki olla että tulis riehumista mutta olis ainakin muuta heittelemistä

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva video, tykkäsin :)

  VastaaPoista
 11. Kuinka vanha Sini on?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.