Maastovideopostaus

maanantai 13. helmikuuta 2017


Moikka! Saatiin mun kaverilta Hennalta lainaan tuollainen vähän laajempi objektiivi, jolla kuvattiin sitten heti videopostaus! Video näytti melko kivalle, mutta kuvien ottamista saa vielä vähän treenata, kun tuossa ei automaattitarkennusta ollut ollenkaan. Kertokaa mitä tykkäsitte ja haluatteko jatkossakin tällä kuvattuja videoita?

25 kommenttia

 1. Mää tykkäsin. Ja lisää vaan. Onko Henna kokenut ratsastaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Henna varmaan yhtä pitkään kun mekin ratsastanut säännöllisesti tunneilla :)

   Poista
 2. Tykkäsin lissää ja pitkiä.😍

  VastaaPoista
 3. Mikä objektiivi tää on? On ollut laajis/ fisu etinnässä canoniin just, tää näyttää aika kivalle!

  VastaaPoista
 4. Lumivalkoiset kuvat on niin hyviä, kiitos! Videolla nopeat liikkeet hieman pistivät pään pyörälle, mutta pikku hiljaa et'tee päi???

  VastaaPoista
 5. En tykännyt tästä, tavan kameralla kuvatut videot on miusta parhaita!😊

  VastaaPoista
 6. tykkäsin siitä kalan silmä jutusta ja minkä ikäinen Sini on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini on seiskalla, minkä ikäisiä sillon ollaan :D?

   Poista
 7. Mä tykkäsin tosta kalansilmäobjektiivista kyllä, siinä näkyi varsinkin tallin sisäosat tosi hyvin! Ei haitannut yhtään vaikka välillä kuva oli ehkä pikkuisen epätarkka. Muutenkin tosi hyvä videopostaus!! :) :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kuvaus. Miksi te aina meette saman maastolenkin. Tai ainakin näyttää videolla maisemat aina samalta. Mulle on neuvottu et pitää tehdä erilaisia maastoja erilaisia mäkiä ym. Näin hevosten lihakset rasittuvat eritavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se ole huonompi jos sitä hiekkalaatikkoa kiertäisi päivästä toiseen. Toki mäkiset maastot olisivat lottovoitto, harvemmalla sellaisia kuitenkaan löytyy. Ei hevonen tai sen lihakset kärsi jos onkin suppeammat tai tasaisemmat maastot.

   Poista
  2. Muista ettei blogi ole koko totuus...:D

   Ja tuo on helpoin ja turvallisin reitti kun siellä ei liiku juuri autoja eikä tarvi mennä pyörätiellä. Tuolla on kyllä mäkiä ja kapeita maastopolkujakin, jouduttiimpa tuolla reissulla ylittämään kaatunut puukin.

   Poista
 9. Kalansilmäobjektiivilla kuvatut videot ovat kauheita. Ensinnäkin ne eivät ole kivan näköisiä ja niitä katsoessa tulee huono-olo... Muuten olisi ollut ihan kiva video.

  VastaaPoista
 10. Tää oli kiva! :) Sielä on ihan sikana vielä lunta, täälä näkyy jo osittain ruoho ja taas joka paikka peilijäällä... Olihan ne kelit jo viikon ratsastuskelpoiset :D

  VastaaPoista
 11. Oli tosi kiva postaus. Ootko Tiia käynyt Joensuussa tai Juukassa koskaan?! Aattelin kysästä vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kirjoitetaan Juuassa;) tuttavat asuu siellä..

   Poista
  2. Aaa... Oon tämmönen jolla ympäristö ja luonnontieto on 0/5 ;D

   Poista
 12. Toi kalansilmä objektiivi näytti aluks tosi oudolta mut siihen kyl tottu. Tykkäsin👍🏼

  VastaaPoista
 13. Ratsastatteko jäällä usein? Eikö teidän pihasta muuten pääse suoraan järvelle? Onko se kallavesi? Eikö siitä oo puhuttu, että olisi leväinen? :(
  Uiko teidän hepat samassa rannassa missä itse polskitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin usein kun siellä vaan voi mennä. Hevosella ei kuitenkaan ihan heti sinne uskalla mennä ja pääsee omasta rannasta, mutta vain harvoina talvina kun siinä on virtaavaa vettä. Vähän kauempaa pääsee sitten useammin. Ja on kallavesi ja sama ranta meille ja ihmisille.

   Poista
 14. Mikä tuo banneri siis on? Ja myös miten tuonne sivupalkkiin pääse kun tuolla alhaalla lukee sivupalkista? Myös kysyisin vielä, että onko Sinillä oma blogi ja jos on niin saatko sanoa sitä? Jos saisit niin oisi mukava jos kertoisit.

  VastaaPoista
 15. Hassusti kirjoitettu. Kallavesi ja sam a ranta meille ja ihmisille. Ihan, kuin ette olisi ihmisiä :-)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.