Uusi ulkoasu

maanantai 21. elokuuta 2017


Terve! Nyt olisi vihdoin uutta ja entistäkin simppelimpää ulkoasua blogissa. Halusin tosiaan ulkoasun, jossa heti alussa voi valita kategorian mistä aiheesta postauksia haluaa lukea. Tosin noita ketgorioita ja ainakin kategoria kuvia pitää hio vielä - kuten koko ulkoasua. Mitkä kategoriat teistä olisivat hyvät? Nyt vaan sen verran kiire nukkumaan, ettei enää ehdi hienosäätää, joten tällä hetkellä tämä saa riittää. Jos jotain ideoita tai teknisiä ongelmia ilmenee niin laittakaa kommenttia tulemaan!

Mitä pidätte hyvin erilaisesta ulkoasusta, mitä blogissani on totuttu näkemään?

ps. Vihdoin ja viimein tein heppatarvikekirppiksen mun kaikille hevostarvikkeille mitä en enää koe tarvitsevani. Siellä on paljon mm. kisavaatteita ja ratsastushousuja. Kannattaa tsekata tästä. Jos sulla ei ole instagramia, voi tarjouksia tehdä vaikka sähköpostiin tiia.suomalainen(at)dnainternet.net

22 kommenttia

 1. Toimiipa kivasti mobiilissakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä juuri hain kun suurin osa lukijoidta puhelimella lukee nimittäin nykyään!

   Poista
 2. Samoin tällä eri käyttöjärjestelmillä ja laitteilla näyttäisi toimivan! Visuaalisena henkilönä ylemmän otsikon voisi ehkä "tausta värittää", jotta se erottuisi paremmin mainoksista. Eri aiheiden ryhmittely tuntuu myös loogiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katsoin vähän samaa, että blogin nimi hiukan hukkuu. Jotain muutoksia siihen siis tulossa...😊

   Poista
 3. Tosi nätti ja selkeä, ei vain yhtään hevosblogimainen... :)

  VastaaPoista
 4. Superihana ulkoasu ja mobiilissa toimii myös superhyvin!

  VastaaPoista
 5. Kiva ulkoasu munkin mielestä!! Liian "hienot" ulkoasut latautuvat ärsyttävän hitaasti, joten tällainen yksinkertainen on mukavampi :) ps. Sun edellinen pääsykoe-postaus oli TOSI mielenkiintoinen, innolla odottelen jatkoa samasta aiheesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimoä juuri! Varsinkin kun nykyään luetaan niin paljon mobiilissa.

   Ja kiva kun pidit, jatkoa tulossa :)

   Poista
 6. Minusta se entinen oli parempi kun tää uusin.🙄 Tässä uudessa ulkoasussa kun on liikaa valkoista mun mielestä.🙈😅

  VastaaPoista
 7. Milloin Pinja tekee videoita??🤔😳 Vai tekeekö ollenkaan?😭😶👀 Ps muuten ihan kiva tää sun uus ulkoasu.😊👌🏽

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii kysyä Pinjalta 😉

   Poista
  2. eiii se vastaa blogissa kommentteihin, muuten ihan hyvä. Eikä somessakaan esim SC ymss.....😝😝😝

   Poista
 8. Olenko likinäköinen yhtäkkiä vai miksi mun silmään tää uusi ulkoasu on äärettömän sekava :/ tekstit on kauhean pienellä fontilla, liikaa teksti-ruutuja siellä sun täällä..... en tykkää yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä😊

   Poista
  2. Fonttia voisin isontaa kyllä ainakin. Tämä voi tosiaan olla koneella ehkä hiukan sekava - taustaväri voisi selkeyttää. Mobiilissa 80% lukee tätä blogia kuitenkin niin siksi selkeys mobiilissa oli tärkeintä sekä eri kategoriat.

   Poista
 9. Aluksi tuntu sekavalta ja olin vähän sillee, että apua mitä noi 5 kuvaa on ja mistä lähtee postaukset yms. Oma mielipide on, että laittaisit taustaa ihan vähän tummemmaksi niin erottaa vaaleat postaukset, koska ainakin nyt tuntuu, että postaukset hukkuu taustaan :O Tykkään kyllä tästä vaaleasta, että ei mitään mustaa taustaa vaan vaikka vaalean harmaa :)
  Mut muuten kyllä tykkään! Pystyy helposti valita hevospostaukset jos haluaa vain niitä lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taustan voisin laittaa harmaaksi, jos vaan näyttää kivalle. Testiin!

   Poista
 10. Liian valkoinen ja fontti turhan pientä ainakin kun läppärin näytöltä lukee. Mä en myöskään henk kohtaisesti tykkää noista kategoria-jutuista, tekee tästä turhan monimutkaisen. :)

  VastaaPoista
 11. Olisi kiva jos voisi klikata suoraan kommentteihin, kun niitä on kiva käydä välillä luesekelemmassa, eli ei tarvitsisi selata koko postausta läpi.

  VastaaPoista
 12. Kokonaisuudessaan ihan kiva uudistus, vaikka alkuun näkymä on vähän "levoton" ja sekava, mutta kai siihen tottuu. Fontti on mun makuun turhan pientä ainakin mobiiliversiossa ja ehkä valkoista on himpun liikaa.
  Mä itse en myöskään tykkää ollenkaan, kun jokainen postaus pitää erikseen avata auki, mieluummin selaisin postauksia kokonaisina peräkkäin. Se myös selkeyttäisi etusivua minusta.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.